Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 5 d.

Trečiadienį pasijuskite laisvi ir laimingi, darykite tai, ko išties norite, – ar žinote? Nevaržykite savo polėkio – tai įkvėpimo metas, kuris ilgam leis laisvai sklandyti.

Beje, šiandien susitiksite tikruosius bendraminčius, tad ieškokite žmonių, galinčių jus suprasti, įvertinti, tapti tikrais draugais. Nors diena aktyvi, tačiau skubėti, juolab persidirbti nereikėtų – imkitės to, kas malonu, kas įkvepia... Taip, beje, daugiau nuveiksite – ši pilnaties diena susijusi su gyvenimo džiaugsmu, meile, kūryba. Gerai elgtis ekspromtu, priimti žaibiškus sprendimus. Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam. Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, į ugnį pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodų metalinių daiktų – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį draugų padedami sutvarkysite seną, įstrigusį reikalą. Tačiau niekur nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos santykiuose su mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį būsite reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį veiksmai atneš apčiuopiamą naudą. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį atsipalaiduokite, nusiraminkite. Galvokite apie tai, kas džiugu, ką gero esate patyrę. Diena gera skolinimuisi, alternatyvių uždarbių paieškai.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį jus supras bei parems. Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę. Pasistenkite daugiau laiko praleisti su savo pora.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio klausimą. Jei norite, kad jūsų santykiai pagerėtų su kolega, palanku pakviesti kavai ar pietums.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį neskubėkite, dažniau nusileiskite ginčuose ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima, ir neišgyvenkite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus, – dalykinei veiklai ši diena nepalanki.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį aktyviai veiklai puikus laikas – daug nedelsdami sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją bei sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus ir pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į romantišką jausmą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį spręskite painias problemas – rasite kompromisą. Gera proga taikytis sutuoktiniams. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį susitelkite ir imkitės veiksmų: turite progą išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį niekur neskubėkite. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą