Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 20 d.

Kartais tenka kažko atsisakyti, kažko netekti, kad įvertintume tai, kuo buvome turtingi, bei žinotume, ko mums reikia, kad pajustume pilnatvę. Apie tai – ketvirtadienio patirtys. Ši diena leis suprasti, kas mus daro laimingais ir kas trukdo tokiais būti.

Diena parodys ir mūsų realias galimybes bei tikruosius pasiekimus. Stebėkite save: kaip jūs jausitės susidūrę su konkurentais veikloje bei asmeniniame gyvenime. Jūs liekate ramūs? O gal apima siutas, panika, pavydas? Stebėkite, kaip reaguosite į savo Zodiako ženklo žmones – jie jums labai simpatiški ar atstumiantys? Patikrinkite, kaip jums patinka opozicinio ženklo asmenys (Avinui – Svarstyklės, Jaučiui – Skorpionas, Dvyniui – Šaulys, Vėžiui – Ožiaragis, Liūtui – Vandenis, Mergelei – Žuvys)? Jaučiate jiems pagarbą, o gal pasipiktinimą, panieką? (Beje, pastarasis atvejis gana dažnas). Tiek, kiek jums gera bei ramu visose šiose situacijoje – tiek ir esate brandūs ir neišvengiamai laimingi. Na, o priešingu atveju – žinosite, kur link derėtų save tobulinti, keisti. Beje, tikslinga dažniau abejoti ir neskubėti. Verta įsiklausyti į intuiciją. Bus palanku atsigręžti į praeitį – pamirštuose dalykuose ieškokite išeities. Aplinkybės gali versti sugrįžti prie senų, neišspręstų problemų. Kad ir kokius klausimus spręsite – venkite karštakošiškų veiksmų, kategoriškų sprendimų. Jei tektų su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas, – būkite lankstesni. Diena palanki labdarai – būkite dosnesni. Patartina daugiau dėmesio skirti vyriausiems šeimoje. Tinka prisiminti šeimos praeitį, analizuoti genealoginį medį. Tinkamas laikas kapų lankymui, mirusiųjų pagerbimui. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė dirbant aukštyje (arba gylyje), lipant, keliant sunkumus, sportuojant. Labiau pažeidžiama nugara, keliai, galva, dantys. Galimi galvos skausmais be aiškios priežasties. Labiau pasaugokite širdį. Nerizikuokite kelyje, neviršykite saugaus greičio vairuodami. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau. Blogas ženklas: rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį elkitės ryžtingiau, jei teks ginti savo, mylimo žmogaus ar vaikų interesus. Su jais susijusių reikalų rytdienai nederėtų atidėti. Būkite atidesni savo sveikatai (vakare itin). Išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį vienu metu gali užgriūti ir rūpesčiai, ir džiaugsmai. Dažniau prisiminkite seną, patikrintą tiesą: „Kas mūsų nesugriauna, tas mus sustiprina“. Jei nežinote, kaip pasielgti – vilkinkite laiką, daug nesuteikdami vilčių tiems, kas spiria rimtam žingsnių.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nežinosite, ko iš tiesų norite, ko tikrai reikia – vargu ar jūsų pretenzijos bus pamatuotos. Diena gera bendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis, susitikite su jais. Na, o reikalus tvarkant nepersistenkite – jei kas neišeina, atidėkite kitai savaitei.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį mažiau nervinkitės – dabar reikia atsipalaiduoti ir pasiduoti srautui: jis nuneš ten, kur reikia. Geriau atsakingų darbų nesiimti, na, o jei teks ką atlikti, būkite atidesni kokybei – galite pakliūti į šefo nemalonę, kas įtakos jūsų piniginės storiui.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį galite būti priversti staigiai apsispręsti dėl savo veiklos, dėl meilės ar šeimos santykių. Pasistenkite likti sąžiningi ir nebūti smulkmeniški (savo bei artimųjų, kolegų atžvilgiu).

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nenorėkite, kad visiems rūpėtų jūsų problemos, tad mažiau skųskitės – tie, kam išties rūpite, šiandien ir taip puikiai supras jūsų slaptus, neišsakytus norus, skundus. Būkite atidesni kelyje. Nepalankus metas aktyviai veiklai, svarbiems sprendimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį puikiai suderinsite racionalųjį pradą su intuityviu, tad galite imtis bet kokių darbų, įvairių reikalų tvarkymo – ypač reikalaujančių subtilumo, konfidencialumo. Ir neatsisakykite bendrauti, – draugų dėmesys gydys, o naujos pažintys taps naudingos veiklai.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nekelkite niekam per aukštų reikalavimų, mokėkite gerbti savo partnerių poreikius – tuomet neteks nusivilti nei kitais, nei savimi. Artėja krizė tiems, kam nepavyko išeiti meilės trikampio labirinto, na, o tie, kas dar nepapuolė į trikampio spąstus, šiomis dienomis gali savanoriškai ten įkliūti.

Šaulys (11 23–12 21). Kuo daugiau turima – tuo daugiau norima, ir ne tik turto, garbės, bet ir meilės nuotykių. Jei jumyse iš tiesų atsirado kažkas nepasotinamo – tai ženklas, kad ieškote, siekiate ne to, ko jums reikia. Juk norintis gerti nemalšins troškulio važinėdamas riedučiais, ko gero, tik dar labiau ištrokš.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį likite korektiški bendraujant – neleiskite sau kitų peikti ar mokyti. Blogas laikas pinigus investuoti, skolinti. Pasisaugokite vagių bei apgavikų. Ir mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Būkite atidūs sutuoktinio žodžiams – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį teks labiau derintis prie kitų nei kelti savas sąlygas. Nebūkite patiklūs, tikrinkite bet kokią informaciją, už jus atliekamų (ar jums daromų) darbų kokybę ir nepriiminėkite naujų sprendimų, bent jau su partneriais nepasitarę. Gresia konfliktai tarp sutuoktinių. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ne taip paprasta bus suprasti, kur tikroji laimė. Na, o tiems, kas perpras, ko jiems reikia, derėtų nepamiršti, kad sėkmė neilgai šypsosi – nepraleiskit palankaus akimirksnio. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą