Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 21 d.

Penktadienis maištingas, kai nesąmoningai norisi viską neigti, peikti, kai siekiama kitus valdyti, net pavergti (tai labiau nukreipta į tuos, kuriuos mylime). Diena bus prieštaringa ir todėl pavojinga – ne taip lengva taps pasirinkti tinkamiausią elgesio taktiką, ne taip paprasta bus suprasti, ko trūksta iki laimės.

Laukia netikėtumai, konfrontacija. Gali išryškėti užslėptos problemos, bet tuo pat metu atsiskleisti ir paslėpti rezervai. Gali tekti veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint instinktais, tiesa, kitaip šiandien ir nebus. Tai metas, kai gausėja provokacijų, kai išryškėja slaptos intrigos. Kita vertus, būtent pilkieji kardinolai šiandien jausis puikiai. Kad ir kas nutiktų, venkite konfliktų, siekite kompromisų (jei dėl to nereikia išduoti savų principų). Pasistenkite nesivelti į ginčus, atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo. Jei ilsitės, venkite rizikingų pramogų, gausių susibūrimų. Dirbantiesiems verta labiau susitelkti tik ties savo užduotimis. Deja, stigs atidos, tad išaugs klaidų tikimybė. Būtina didesnė atida dirbant su kompiuteriais, tvarkant dokumentus, vairuojant transporto priemones. Tikrinkite gaunamą informaciją. Bus svarbus pakantumas bendraujant, ypač jei nenorite išgirsti nepelnytos kritikos, susipykti su klientais ar viršininkais. Rūpesčių gali kilti dėl pavyduliavimo ir dėl to, kad būsime labiau emocingi bei įtaresni, taip pat dėl to, kad gali iškilti paviršiun slepiami meilės santykiai. Išaugs agresyvumas. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė minioje, gamyboje, kelyje, buityje. Būkite atsargūs su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį – pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas, mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus. Blogas ženklas: pamesti piniginę, kruvinai susižeisti, peilio ašmenis sulaužyti, daug dūmų išvysti. Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, rasti odinį ar medinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina rinktis saugų, ramų poilsį – dienos nėra palankios kelionėms, bendravimui, juolab gausiems susibūrimams; šeštadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; sekmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos; pirmadienį palankūs sidabriniai, žydri atspalviai, vengtinos visos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis vers ieškoti išeities. Siekite kompromiso. Na, ir liaukitės graužtis dėl padarytų klaidų ar praleistų progų – juk gyvenimas tęsiasi! Jei bus galimybė kažką perdaryti – šiandien tinkama proga. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį galite susidurti su problema: kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki – tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką laimė tikrai nusišypsos.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nesivelkite į ginčus su vadovybe, kaip ir su šeimos nariais. Neskubėkite priimti sprendimų meilės klausimuose – nemenka tikimybė likti suklaidintiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį netikęs žodis gali sugadinti net garantuotą reikalą, supykdyti su tais, kurie jums svarbūs – nė nepajusite, kaip atsidursite priešingoje barikadų pusėje. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant atneš karčių vaisių.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus. Ginčai su antrąja puse meilės nesustiprins.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį mokėkite nereaguoti į provokacijas, nors jums ne viskas patiks ir sieksite atkirčio. Tiesa, jei nuspręsite kovoti – tai iki galo. Jokių slaptų susitarimų su priešais, konkurentais – vėliau pasigailėsite dėl to.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su sau nemaloniais asmenimis. Pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse – objektyvumo pritrūks abiem.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį tikėsitės stebuklo, netikėto išgelbėjimo. Viena tikra – šiandien patirsite, kas jus remia, vertina, o kas tik nuduoda esantys tokiais.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį bus protinga siekti kompromisų. Ir nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų negirdi, na, ir patys ne visada suvokiate, kas sakoma, kas vyksta. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis konfliktiškas, tačiau jums pavyks įgyti persvarą. Diena gera užimantiems vadovaujančias pareigas ir prasta nuo visų priklausomiems, neturintiems darbo – pastariesiems gali tekti priimti itin nenaudingą sprendimą. 

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galimas susierzinimas, savijautos pablogėjimas be aiškios priežasties. Būkite apdairesni, dirbdami ką nors atsakingo, meistraudami, vairuodami automobilį. Vis tik jūs turite puikių draugų, kurie pasirengę išgirsti, suprasti, padėti – nesidrovėkite kreiptis pagalbos. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį viskas kartu: ir džiaugsmas, ir ašaros, ir meilė, ir pavydas. Įtampa didelė – norėsis maištauti... Vis dėlto neskubėkite vaidytis su antrąja puse, su partneriais darbe, su tais, kas jus palaiko. Venkite įsipareigojimų, nepažeidinėkite įstatymų. Beje, šiandien kilę juridiniai nesklandumai gali ilgam apsunkinti jūsų gyvenimą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą