Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 21 d.

Pirmadienis tinkamas įprastiems, kasdieniams darbams. Tai bus gana įtemptas, konfliktinis metas, kai svarbu likti ramiems bei taikiems. Nedera priimti atsakingų sprendimų piniginiuose, turto reikaluose, taip pat meilėje. Šis laikas nėra tinkamas aiškintis santykius, juos nutraukti.

Nepalanku bus pirkti ir vertingus daiktus. Diena nepalanki šventimams. Venkite svaigalų. Beje, palankios iškrovos dietos. Būkite atidesni kelyje. Nerizikuokite vandenyje. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį buvo geri tuo atveju, jei regėjote valgių, įvairius turtus, išskyrus pinigus – tai jau nuostolis, o kapai, mitusieji – gresia katastrofa. Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai. Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes. Žvilgsnis į priekį: antradienį nusiteikite ramiam darbui, imkitės tik to, ką gerai žinote, nieko naujo neplanuokite; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį ne viskas susiklostys, kaip norėsite – galimos nenumatytos kliūtys, sunkumai. Labiau pasitikėkite savo pora – ne laikas įtarinėti, kažkuo kaltinti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį imkitės tik kasdienių darbų. Nerizikuokite pinigais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite. Diena netinkama aiškintis meilės santykius.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį skirkite namams – svarbių reikalų tvarkymui tai netinkamas metas.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis žada nenumatytų staigmenų, kliūčių. Vis dėlto pasistenkite daugiau reikalų sutvarkyti, kad nieko skubaus nereikėtų atidėti vėlesnėms dienoms.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis netinkamas finansinių reikalų tvarkymui. Galimos nenumatytos išlaidos, nuostoliai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį tvarkykite skubius reikalus. Tiesa, būkite atidesni, jei teks kažką pirkti, skolinti, investuoti – geriau to nedaryti nei šiandien, nei artimiausiomis dienomis. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį skirkite poilsiui. Tai nepalankus metas nei aktyviai veiklai, nei svarbių finansinių sprendimų priėmimui. Nepatartina pinigus skolintis. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį nedarykite nieko, kam vidus prieštarauja – tai apgaulingas metas, kai viskas gali išeiti priešingai nei tikėsitės. Vis dėlto itin svarbių reikalų rytdienai neatidėkite. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadieniui mažiau planuokite – gali tekti užsiimti visai kitu, nei manote. Diena nebus palanki kreiptis su prašymais į vadovybę ar svarbių darbo sutarčių pasirašymui. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis gana sėkmingas, jei mokėsite nesiginčyti su vyresniais bei viršesniais, o taip pat būsite atsargesni piniginiuose ir turto reikaluose. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį likite saikingesni bei santūresni. Ir labai nepasikliaukite kažkieno pažadais, nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose. Gali tekti spręsti mokesčių, skolų problemas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą