Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 31 d.

Ketvirtadienis – pilnaties metas ir energijos net per daug, deja, tai gali virsti įtampa, net agresija ir mus paveikti destruktyviai. Nebus paprasta išlikti ramiems bei kontroliuoti situaciją – stigs blaivaus vertinimo ar tiesiog nepakaks informacijos, be to, labiau tapsime priklausomi nuo emocijų, o taip pat nuo aplinkinių nuomonės, elgesio. Ne itin gerai jausimės kolektyve – aplinkiniai trikdys, kliudys teisingai įvertinti situaciją. Kažkas panašaus į sąmokslą už nugaros...

Kita vertus, galite išgirsti dalykų, apie kuriuos nenorėjote žinoti, girdėti arba kurie nuo jūsų buvo slepiami. Tik nebijokite tiesos – mokėkite ramiai pripažinti akivaizdžius dalykus, nors jie ir nebus malonūs. Kad ir ką sužinosite, stenkitės neprarasti dvasios stiprybės – nenusivilkite, nemaištaukite. Ir nepamirškite, kad viską reikia tikrinti – šiuo metu, kai Merkurijus retrogradinis, lengva apsigauti. Reikalus tvarkyti, pradėti naujus darbus ar priimti atsakingus sprendimus, pasirašinėti finansinius susitarimus, pinigus investuoti šiandien netiks. Galimos nelaimės dėl skubėjimo ar neapdairumo, nesėkmės bei konfliktai ir darbe, ir namuose. Tad bus svarbu likti ramiems, elgtis taktiškiau. Būtina atida kelyje – didesnė avarijų tikimybė. Tai, beje, nepalanki diena pramogavimui, šventimams. Netinkama ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Blogas laikas ir meilės santykių aiškinimuisi. Vakaras po 20 val. 46 min. giedresnis, prasidės nusiraminimo metas. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapne matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar kažką rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeny plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimam name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios katastrofos liudininku. Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis – pasyvus, intravertiškas metas, kai verta atsiriboti nuo išorinio pasaulio – vienatvėje mintys taps aiškesnės, nuoseklesnės. Galbūt permanysite svarbų dalyką savo asmeniniame gyvenime? Šiandien verta pamiršti rūpesčius, nesiimti svarbių reikalų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį gali kilti noras į viską ranka numoti. Tačiau jums reikia tik kai ką pakeisti, o visa kita savaime susipurtys. Aiškinkitės nuostolių versle priežastis ar vagystę.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį venkite didelės atsakomybės bei dalykinių konfliktų. Pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti kitai savaitei.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį būsite linkę perdėti – audra vandens stiklinėje... Venkite žmonių, mėginančių pakeisti jūsų nuomonę, įsitikinimus – nieko gero iš to neišeis. Nerizikuokite vairuodami, nepažeidinėkite įstatymų.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį kritinis metas, kai paaiškėja, kuo negalima tikėti, kas išduoda. Saugokite sveikatą bei pinigus. Būkite atidesni vairuodami, atsargesni eidami gatve. Galimi nuostoliai bei traumos.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nepraraskite objektyvumo bei saiko. Tai pagelbės ne tik jums, bet aplinkiniams. Gali tekti kitus sutaikyti, paguosti, atjausti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį atsiribokite nuo nereikalingų darbų, likite nuoseklūs, metodiški. Stenkitės nepervargti bei dėl smulkmenų nesinervinti. Didesnė mažų klaidų, netikslumų dirbant, nesusipratimų su kolegomis tikimybė. 

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nesistenkite visko suprati, paaiškinti, protu įvertinti – suklysite. Labiau pasikliaukite pirmu įspūdžiu, instinktu. Nepasiduokite azartui ir atsisakykite avantiūrų – ne tik reikaluose, bet ir meilėje. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, labiau juos pasaugokite. 

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį vertėtų atidėti svarbius reikalus (geriau kitai savaitei). Tądien pirmoje vietoje turėtų būti artimųjų interesai. Pamąstykite, ar išties rūpinatės savo šeima, ar tai tik deklaracija? 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį mažiau žadėkite, mažiau dalinkitės savo mintimis, jei norite išvengti ginčų, nusivylimų. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – teks vėliau perdaryti. Netiks pasirašinėti svarbius popierius. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse. Atsargiau kelyje. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas. Šiuo metu esate kritiški, nepakantūs, dirglūs – gal verta pailsėti? Itin apdairūs būkite finansiniuose dalykuose. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį neskubėkite patikėti šios dienos naujienomis, mažiau kreipkite dėmesį į kažkieno netikusią pastabą ar grasinimus. Ir ypač neskubėkite skelbti karo dėl konkurencijos (tiek meilėje, tiek versle). 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą