Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 28 d.

Ketvirtadienį energijos antplūdis gali virsti įtampa, net agresija. Vis dėlto nurimus, susitelkus galima nemažai nuveikti – svarbiausia nesigriebti visko, na, ir likti lankstiems: deja, šios dienos planus gali tekti keisti.

Patartina gilintis į itin sunkias, sudėtingas veiklos problemas ir vengti gilintis į nesklandumus asmeniniame gyvenime – ne laikas aiškintis meilės santykius, kovoti už mylimo asmens dėmesį, pripažinimą (palaukite iki savaitgalio). Nuo 19 val. 2 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai reikėtų atsiriboti nuo bendravimo su jums nemaloniais asmenimis ir nesivelti į jokius ginčus, reikalų ar santykių analizę. Ne laikas bus ir aptarinėti finansines problemas šeimoje. Vakare išaugs avarijų, katastrofų tikimybė, ir ne tik kelyje, bet ir gamyboje, buityje. Būkite atsargesni su kompiuteriais, elektros prietaisais. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą. Blogas ženklas: jei šuo aplos – nemalonumai, katė apdraskys – konfliktas, katastrofa. Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, sutiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų – išsisuksite iš esamų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – raudona, alyvinė, balta.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, ar jūsų siekiai, planai realūs. Venkite tuščių kalbų bei didelių pažadų, niekur neskubėkite, o ypač jei vairuosite automobilį. Nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje – šiuo metu jie neišvengiami. Pavyduliavimas sutuoktiniui gali liūdnai baigtis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite, mažiau svajokite – viskas gali apsiverti priešingai nei tikėsitės. Nepatartina tvarkyti finansinių reikalų. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais, o taip pat su mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, tačiau saiko bei sveiko proto gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, kas yra jūsų laimės bei sėkmės pamatai. Bus didesnė traumų bei konfliktų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Nors gali tekti ginti savo pozicijas, likite lankstūs. Šiandien laimės tie, kas mokės suderinti diplomatiškumą su įžūlumu. Tikrinkite svarbius pranešimus iš užsienio – informacija gali nepasitvirtinti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis sudėtingas. Net jei viskas bus gerai jūsų reikaluose, santykiuose su artimaisiais, galite imti be priežasties nerimauti, maištauti. Būkite atidūs, kad artimiesiems nuotaikos nesugadintumėte. Taktiškiau bendraukite su vaikais. Būkite švelnesni, jautresni sutuoktiniui, mylimam asmeniui.

Mergelė (08 23–09 22). Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo – kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių. Nebūkite reiklūs artimiesiems – verčiau ieškokite sąlyčio taškų. Deja, šiandien pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas. Deja, šios dienos nesėkmės gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika – galimos ir traumos.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – dvilypis metas, kai pergalės kaina tampa itin aukšta, o pralaimėjimai nėra itin skaudūs. Beje, sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais bei laiku pasiremti įtakingais draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį geriausia likti namie bei atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nuo nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams bei savo atžaloms. Ne laikas meilės santykius aiškintis – galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį svarbesniems susitikimams palankesnis rytmetys – vakare nederėtų skirti nei dalykinių, nei draugiškų, nei meilės pasimatymų. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį slapti, nepastebėti trūkumai jūsų veikloje, žiniose gali tapti akivaizdūs. Galimos netikėtos finansinės problemos. Gali tekti greitai grąžinti seną skolą. Būkite kantresni su sutuoktiniu – priekaištais, nepasitenkinimu šiandien lengva santykius atšaldyti ilgam iki ledynmečio temperatūros. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui bei ramiau viską vertinti. Nepasiduokite įniršiui ir būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net kasdienius darbus dirbdami. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą