Palmiros horoskopas pirmadieniui, spalio 30 d.

Pirmadienis – aktyvus metas, kai pavyksta per trumpą laiką nuveikti didelį darbų kiekį. Verta imtis svarbių užduočių. Tinkama proga su vadovybe pasišnekėti dėl jūsų veiklos perspektyvų, gera proga priminti jums duotą seną pažadą, spręsti ir uždarbio klausimą.

Palanku pirkti seniai suplanuotus daiktus namams. Geras laikas ir gurmaniškiems malonumams, romantiškai vakarienei... Verta labiau pasirūpinti naminiais gyvūnais, ypač beglobiais. Tinkamas laikas labdarai. Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapne matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar kažką rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios katastrofos liudininku. Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs. Žvilgsnis į priekį: antradienis – sėkmingas metas, ypač moterims palanku spręsti joms svarbius klausimus; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį įtampa greičiau atslūgs, jei leisite sau įsigyti svajotą daiktą, jei nueisite papietauti su bičiuliais į savo mėgstamą restoraną ar kavinę, tiesa, venkite spontaniškų pirkinių.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis – užtarnautos sėkmės metas: galite sulaukti puikių įvertinimų, netikėtos pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis svarbus. Jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas veikloje.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gali pavykti kai ką pakreipti jūsų naudai tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose.

Liūtas (07 23–08 22). Vis dėlto pirmadienį atsiras gerų progų pakreipti jums nepalankią situaciją darbe. Na, o kreiptis draugiškos pagalbos verta vakarop.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankus susitikti su aukštais, įtakingais žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalų tvarkymui. Vakaro susitikimai su mylimu asmeniu, bičiuliu padės nusiraminti, atgauti pusiausvyrą.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis vers skubiai spręsti pribrendusią problemą, ir jums pavyks. Diena puiki taikymuisi, santykių gerinimui – tiek darbinių, tiek asmeninių. Būkite atidesni antrosios pusės žodžiams. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis puikus darbo reikalų tvarkymui. Jei tektų ieškoti pagalbininkų, sąjungininkų, tam palankesnė pavakarė. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Tai gera proga taikytis su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį, nors ir nejausite ypatingo noro kibti į reikalus, prisiverskite nueiti į darbą, susitikti su reikalingu veiklai žmogumi – ledai pajudės. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Po 18 val. palankus metas romantiškai vakarienei. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus svarbiems susitikimams, susitarimams. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą