Palmiros horoskopas sekmadieniui, lapkričio 12 d.

Sekmadienis – kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Tai paskutinė Mėnulio mėnesio diena, kai reikia atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio, susitelkti ties savimi, pamąstyti apie blogąją praeitį ir ją mintimis palydėti.

Šiandien derėtų atsiprašyti, taikytis, mokėkite atleisti. Tai bus tinkamas metas ir atsisakyti kažkokio žalingo įpročio. Diena visiškai netinkama pramogavimui, šventimui. Būkite atsargesni su kompiuteriais, elektros prietaisais, aštriais daiktais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Išlieka didesnė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, į kalną lipote, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai, jei prausėtės, vandeniu plaukėte – apkalbos, jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus – apgaulės, vagystės, jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai. Blogas ženklas: kristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose, rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas savaime užsidegs ar ims svilti drabužis ant jūsų – įspėjimas, kad reikėtų koreguoti jūsų gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą. Geras ženklas: sniegas Saulei šviečiant – laimė, turtas. Palankios spalvos – žydra, tamsiai mėlyna, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidūs sutuoktiniui, pakantūs vienas kito nuomonei. Itin pasisaugokite apgaulių, vagysčių; labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, traumos.

Jautis (04 21–05 20). Nesistenkite būti lyderiais – siekite kompromisų. Ir likite ištikimi. Na, o jei esate vieniši, nesugalvokite šiomis dienomis sau ieškoti poros – savaitgalio naujos pažintys atneš nusivylimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį imsite jaustis nekaip – trūks jėgų, ramybės, optimizmo, tad dėl niekų nervinsitės, priekabiausite prie artimųjų.

Vėžys (06 22–07 22). Gali padaugėti painiavos dėl meilės, tačiau nesiimkite nieko spręsti, ne laikas ryžtingiems veiksmams. Beje, romantiškai nusiteikusius norisi įspėti, kad tai bloga diena meilės avantiūroms – galite likti nemaloniai apmulkinti.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atidesni tėvams, giminaičiams – labiau jais pasirūpinkite. Ir geriau pailsėkite – šiuo metu jums svarbu kaupti jėgas, stiprinti sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį dažniau patylėkite, taip pat venkite žadėti. Ir atidžiau kitų pasiklausykite, tiesa, kritiškai – netikėkite viskuo, ką išgirsite. Venkite atsitiktinių pažinčių. Didesnė vagysčių, apgaulių, autoavarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau pasaugokite savo sveikatą bei turtą. Venkite didelių išlaidų, neskolinkite didelių pinigų sumų. Galimos rimtos problemos dėl pavyduliavimo. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nepalanki diena, ypač tiems, kieno gimtadienis išpuola sekmadienį. Jei nenorite, kad šios dienos negatyvas lydėtų visus metus, patartina šiomis dienomis nerengti gimtadienio iškilmių, o atidėti antrai kitos savaitės pusei. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį galite būti ir be priežasties prislėgti, sunerimę. Ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite – mažiau tikėkite paskalomis. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Nekurkite planų bei jais nesidalinkite su kitais – nepasakokite savo užmačių. Galima draugo apgaulė, blogiausiu atveju – išdavystė (o gal tai nebuvo draugas?). 

Vandenis (01 20–02 18). Neabejokite tuo, ką anksčiau darėte, nekeiskite senų įsitikinimų ir netikėkite naujais pranašais (ne tik religijoje...). Neieškokite naujų guru – jie nuvils, suklaidins ir taps jums nauja moraline našta. Ne pats geriausias laikas kelionėms, viešnagėms. Galimi nemalonumai per užsieniečius. 

Žuvys (02 19–03 20). Nemalonumai galimi per kelionę, taip pat per bendrus finansus, bendrus dalykinius reikalus su užsieniečiais. Beje, jei netikėtai suirtų planuota kelionė ar net nedidelė viešnagė – tai į naudą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą