Horoskopas pirmadieniui, sausio 15 d.

Avinas Darbo tempai, kaip ir įtampa bei vadovo reikalavimai, didės. Bet tai į naudą, nes privers jus sugalvoti ką nors nepaprasta, išskirtinio

Jautis Pagaliau reikalai pajudės iš mirties taško. Geras laikas svarbiam apsisprendimui, permainai, kuriai stigo ryžto. Dažniau tarkitės su artimaisiais. Siekite geresnio supratimo su kolegomis.

Dvyniai Atsitiktinai galite išgirsti naudingos informacijos, ilgai slėptą teisybę, net reikalingą įspėjimą. Tinkama diena sutvarkyti svarbų konfidencialų reikalą, kreiptis neoficialios pagalbos.

Vėžys Pasikliaukite savo jėgomis ir išmanymu, nebijokite rizikuoti. Būkite budresni pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Šiandien nelaimė gali virsti sėkme.

Liūtas Įdomi, svarbi diena, kai pajusite savo jėgą. Beje, ne viskas vyks pagal planą: kai nieko nesitikėsite, viskas pasikeis į gera, bet kai būsite garantuoti... Vis dėlto tai naudingų susitikimų metas. Būkite reiklesni partneriams.

Mergelė Tai aktyvios veiklos, svarbių pokalbių metas. Jums pasiseks, jei nebūsite kategoriški, vengsite ginčų. Atsargiau vairuokite.

Svarstyklės Pasistenkite į save neatkreipti kitų dėmesio – būkite kuklesni, taupesni. Saugokit sveikatą.

Skorpionas Pasirūpinkite savo vaikų reikalais. Ši diena bus sėkminga, jei sieksite su visais paprasto, nuoširdaus bendravimo. Mėginimai pamokyti, moralizuoti viską sužlugdys.

Šaulys Nors jūsų idėjos bus pripažintos, tam tikra artimųjų, kolegų ar vadovo kritika ir pretenzijos irgi tikėtinos. Nesiginčykite, ramiai laikykitės savo pozicijos, išeities sulauksite savaime.

Ožiaragis Galimi geri, nors ir netikėti, pokyčiai bendraujant su partneriais: žalingi gali net iširti, o išties naudingi, geri – sustiprėti.

Vandenis Tiks spręsti mokesčių, draudimo problemas. Būkite atsargesni vairuodami, taip pat su darbo technika. Tiks įrodinėti savo teisybę aplinkiniams.

Žuvys Būkite atsargesni dėl gautų pasiūlymų. Visur siekite aiškumo, konkretumo. Gali paaiškėti jūsų užsienio partnerių problemos, jos nuo antros mėnesio pusės apribos ir jūsų galimybes.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą