Horoskopas antradieniui, sausio 30 d.

Avinas Nebloga, produktyvi diena. Gana gerai seksis tiems, kas susiję su informacija, transportu, raštvedyba, reklama. Tikėtina, kad gausite jaudinamą žinią. Neskleiskite abejotinos informacijos ir nebūkite pernelyg patiklūs.

Jautis Tikriausiai itin rūpinsitės tvarka bei jaukumu darbo ir namų aplinkoje. Gali kilti noras daug ką keisti, įsigyti originalių interjero detalių ar pan. Galbūt vakare paaiškės, kad tai, kas patinka jums, nedomina artimųjų, jiems nepriimtina ar pan.

Dvyniai Iš esmės ši diena gera. Seksis daryti įspūdį priešingai lyčiai, bendrauti su augančia karta, demonstruoti organizacinius, intelektinius gebėjimus. Tikėtinas ir kūrybinis polėkis. Tačiau galite suklysti rinkdamiesi prekę, tvarkydami buhalteriją.

Vėžys Neforsuokite įvykių profesinėje veikloje. Kaupkite informaciją, išnagrinėkite aktualius klausimus iš visų pusių. Venkite nedraugiškų debatų su kolegomis. Problemų gali kilti dėl aplaidumo, išsiblaškymo.

Liūtas Diena pralėks besirūpinant kitų žmonių reikalais ir "degančiais" darbais. Labiau tikėkite jausmais, meile, nebijokite jos išreikšti. Būkite žaismingi, pateikite romantiškų siurprizų. Tačiau venkite melo, veidmainystės.

Mergelė Galite išleisti daug pinigų, todėl mėginkite iš anksto save disciplinuoti, susidaryti pajamų ir išlaidų planą. Jei nenorite, kad pasikeistų ankstesnis meilės santykių pobūdis, verčiau nepradėkite dviprasmiško žaidimo.

Svarstyklės Šiandieną mąstysite plačiau, objektyviau, turėsite originalių minčių, tad nebus sunku padaryti gerą įspūdį kolegoms, partneriams. Vis dėlto patyrę specialistai pasirodys jums itin reiklūs. Jie reikalaus konkretumo, pragmatiškumo.

Skorpionas Tikriausiai būsite labai užsiėmę, tik nebūtinai tuo, kuo reikėtų. Kantriai darbuokitės bei įrodinėkite savo projektų, darbų vertę, tikslus, perspektyvas. Gal ir būsite išgirsti, o tai jau žingsnelis į pergalę. Meilės objektas gali sukelti keistų įtarimų.

Šaulys Kai kurie šiandieniai susitikimai, pažintys, gauti pasiūlymai bus įdomūs, nekasdieniški. Seksis protinė veikla - įmanomos originalios idėjos, arba bus progų iš aplinkinių pasisemti įkvėpimo. Tačiau galimos neracionalios išlaidos.

Ožiaragis Sustiprės jūsų intuityvumas, aiškiai nujausite galimus pavojus, įžvelgsite klastas. Stenkitės viską atlikti nepriekaištingai, palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Saugokite sveikatą, nes organizmas bus neatsparus infekcijoms.

Vandenis Šiandien jausitės gana neramiai. Emocijos trukdys jums atlikti praktinius darbus ir blaškys dėmesį. Jūsų rytinis užsidegimas kažko imtis pavakariais gali keistai išgaruoti. Galbūt iš vėžių išmuš nepakankamas partnerio įvertinimas ar kritika.

Žuvys Šiandieną vienaip ar kitaip spręsis materialinio pobūdžio problemos. Turbūt teks rūpintis naujais pajamų šaltiniais ar skolų susigrąžinimu, nuomos, indėlių, pelno klausimais, derėtis, prekiauti. Erzins kai kurių žmonių nekonkretumas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą