Horoskopas antradieniui, vasario 6 d.

Avinas Jei į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą – neverta bendrauti su nepažįstamaisiais.

Jautis Aplinkiniai pastebės ir primins jūsų trūkumus, klaidas, o ne nuopelnus. Įsiklausykite į jų žodžius: tai šiandien ir ateityje apsaugos nuo iliuzijų, pasirinkimo klaidų, nelaimių.

Dvyniai Būtų gerai neprarasti kantrybės, kitaip tie, kurie šalia, ypač sutuoktinis, taps jūsų nepasitenkinimo auka.

Vėžys Gali tekti susidurti su įvairiais nesmagumais, tam tikra moraline prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju.

Liūtas Nemalonumai dėl idealizmo, fanatizmo ar perdėtų ambicijų. Teks prisiminti seną tiesą: nesusikurk stabo. Ši diena privers atsisakyti bent dalies iliuzijų. Mažiau norėkite ir planuokite: vargu ar viską suspėsite.

Mergelė Gyvenimas parodys, kur esate neteisūs, ir privers tai pripažinti. Negeras laikas imtis sudėtingų dalykinių užduočių, veltis į konfliktus, konkurencinę kovą.

Svarstyklės Mažiau vilkitės: viskas gali apsiversti aukštyn kojomis. Galimi keisti pokyčiai – tai, kas anksčiau nepatiko, dabar gali pasirodyti visai miela.

Skorpionas Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Nesiimkite jokių sunkių darbų, su niekuo nesivelkite į ginčus, niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų.

Šaulys Nesiimkite nieko nauja, netvarkykite piniginių, turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu. Antra dienos pusė bus palankesnė, ypač moterims.

Ožiaragis Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, bet neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto darbo. Galimos problemos dėl neištikimybės. Būkite atsargūs su aštriais instrumentais.

Vandenis Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubėti ir skubinti. Būkite labai atidūs atlikdami kasdienes užduotis.

Žuvys Derėtų stabtelėti, imtis tik kasdienių reikalų. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors ragins greitai apsispręsti. Pasaugokite turtą.

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą