Horoskopas trečiadieniui, vasario 7 d.

Avinas Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, šypsotis ten, kur labai norisi verkti. Nekeiskite senų įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų.

Jautis Nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidus.

Dvyniai Galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai, santykiams su vadovu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių.

Vėžys Nebus lengva pelnyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – netinkamas laikas ko nors prašyti, tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams.

Liūtas Greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip tariant, būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis.

Mergelė Labai įtemptas laikas, kai reikia žaibiškos reakcijos, geležinių nervų ir auksinės kantrybės. Būkite pasirengę netikėtoms kliūtims, įvairiems nemalonumams darbe.

Svarstyklės Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti – gal jus bandoma papirkti? Blogas laikas tvarkyti juridinius ir piniginius, turto reikalus.

Skorpionas Mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų pažadais, tik laiką sugaišite ar pakliūsite į bėdą. Užsiimkite tik tais reikalais, kurie priklauso nuo jūsų.

Šaulys Būsite itin emocingi, greitai užsigausite, stigs objektyvumo. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus. Ši diena bus palanki kūrybinių profesijų žmonėms.

Ožiaragis Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nepervertinkite savo galimybių, kaip ir mylimo žmogaus kantrybės ar savo vaikų atsargumo – jie bus linkę susižeisti, gali pakliūti ir į bėdą. Venkite šeiminių ginčų.

Vandenis Tikėtini nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentų, juridinių reikalų. Užtat asmeniniame gyvenime viskas turėtų judėti sklandžiai.

Žuvys Negeras laikas svarbiems pokalbiams su sutuoktiniu ir vadovybe. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Antrą dienos pusę gerai paskirti susitikimui su seniai matytais draugais.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą