Horoskopas pirmadieniui, vasario 26 d.

Avinas Galite pasielgti ne visai taip, kaip planavote, arba jums tiesiog nepavyks nuslėpti tikrųjų savo jausmų ir prisivirsite košės. Neatsargi frazė gali jums nemažai kainuoti. Jei turite pasirūpinti patalpų įsigijimu, nuoma, nieko nespręskite skubotai.

Jautis Šiuo metu būti pirmam - nereiškia laimėti. Neapgalvotai išreiškę savo nuomonę ar susigundę nebūtinu brangiu pirkiniu, nesumažinę greičio kelyje, neskaitę instrukcijos ir išbandę prietaisą ar kt., galite prisidaryti problemų.

Dvyniai Jūsų mintys šiandien bus sukoncentruotos į asmeninių santykių problemas. Galbūt sukels nerimo koks nors žiniasklaidos pranešimas, laiškas ar aplinkinių interpretacija, reaguojant į jūsų ar jums artimo asmens žodžius, poelgius.

Vėžys Šiandien galite sulaukti pylos, kad prastai auklėjate augančią kartą. Asmeninis pavyzdys svarbesnis nei moralai, neturėtumėte to ignoruoti. Ne mažiau sudėtinga bus diena, jei lindote į avantiūrą, vildamiesi lengvo pasipelnymo.

Liūtas Šiandien labiau tikėtinos avarinės situacijos, technikos gedimai, sveikatos sutrikimai. Ypač jie tykos jūsų vaikų, artimųjų. Venkite imtis darbų ne pagal jėgas bei postringauti apie tai, ką menkai išmanote.

Mergelė Jei eisite į pokalbį dėl darbo arba kam nors tarpininkausite, laukia nervinga situacija. Gali būti, kad prireiks juridinės konsultacijos. Venkite konfliktuoti su aplinkiniais, net jei jų norai bei reikalavimai jums atrodo pretenzingi.

Svarstyklės Tikėtinas santykių aiškinimasis su kreditoriais. Bus nelengva, jei nemokate kontroliuoti finansinių išteklių, tvarkyti dokumentų. Kažkas gali nurodyti jūsų klaidą, arba jums tiesiog teks įrodinėti, kad balta yra balta, o ne juoda.

Skorpionas Nusimato reikalai, susiję su mokslu, teisėtvarka, užsieniu ar užsienio kalbų kursais. Būsite nusiteikę naujovėms, permainoms. Pradėkite nuo realiai įgyvendinamų dalykų ir netingėkite mokytis, kaupti naujos patirties. Tai išties išeis į naudą.

Šaulys Būsite emociškai nepastovūs, nekantrūs. Verčiau prilaikykite kandų liežuvį ten, kur galima be jo apsieiti. Nesitikėkite, kad nesimokę lengvai praslysite per egzaminą ar atestaciją. Su aplinkiniais geriau sutarsite, jei vertinsite jų privalumus.

Ožiaragis Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti. Jei nesuvaldysite liežuvio ir įžeisite asmenį, nuo kurio esate priklausomi dalykine ar finansine prasme, galite nusipelnyti nemalonių sankcijų. Įmanomos provokacijos, netikėtos permainos.

Vandenis Nusimato reikalų su medicina, ligoninėmis. Didesnė infekcijų tikimybė, tad be būtino reikalo neikite į žmonių susibūrimo vietas. Jums derėtų nesivelti į ginčus, barnius, nes daugiau laimėsite, šį kartą patylėję ir pasilaikę savo nuomonę sau.

Žuvys Aplink nestigs dirglumo, todėl ir jūs būsite neramūs. Jei įsivelsite į ginčus, galite leptelėti tai, ko nederėtų viešinti. Intrigos, apkalbos, skundai - dienos kasdienybė. Jums gali aiškiai pasakyti, kad esate neteisūs ar nepakankamai moralūs.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą