Horoskopas ketvirtadieniui, kovo 7 d.

Avinas Venkite nereikalingos rizikos, nereikėtų pažeidinėti įstatymų. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Jautis Visur būkite atidūs, atsargūs – nedidelė klaida gali tapti lemtingos nesėkmės priežastimi. Ypač būkite atidūs savo darbe: jumis gali nusivilti vadovas. Saugokite sveikatą kelyje. Gera di

Dvyniai Nebūkite užsispyrę, mokėkite įvertinti kitų idėjas ir galimybes. Patartina dažniau nusileisti, nesivelti į ginčus, konkurencinę kovą. Būkite atidūs, kad neįskaudintumėte sutuoktinio. Vakare ateis susitaikymas.

Vėžys Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose ir ilsėtis. Nesiimkite sunkių, pavojingų darbų, venkite konfliktų su vadovybe, kolegomis. Gera diena labdarai.

Liūtas Jei nebijote pralaimėti, tiktų tvarkyti atsakingus reikalus, bendrauti su įtakingais asmenimis. Būkite atsargesni kelionėse, labai nepasikliaukite nepažįstamaisiais. Nesivelkite į ginčus su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Vakaras palankus tiek susitikimams su užsieniečiais, tiek viešnagėms.

Mergelė Nepraraskite saiko ir diplomatiškumo, ypač jei teks bendrauti su vadovu. Jūsų dabartiniai ketinimai gali būti pražūtingi, tad nepriimkite svarbių sprendimų. Vakare pasikalbėkite nuoširdžiai su tėvais.

Svarstyklės Mažiau planuokite, pasikliaukite savaimine įvykių eiga. Galimi apmaudūs nesusipratimai su namiškiais, nors vakare nesunkiai atitaisysite rytmečio klaidas.

Skorpionas Nepalanki diena jokiai aktyviai veiklai. Nepriimkite svarbių sprendimų. Jums trūksta poilsio, tad nepervarkite. Pasisaugokite intrigų darbe. Vakaras puikus aplankyti senus draugus.

Šaulys Mažiau klausykite kitų patarimų – elkitės, kaip jums atrodo tinkama. Tai geras laikas pakovoti už savo pažeistas teises, naują įtakos sferą. Kita vertus, neperlenkite lazdos bendraudami su partneriais, ypač sutuoktiniu – reikia mokėti įvertinti ir jų nuomonę.

Ožiaragis Nereikėtų pasikliauti šiandien išgirstais pagalbos, paramos pažadais. Neverta tvirtinti sandorių. Galimi nesusipratimai tarp sutuoktinių, tiesa, jei vakare pasistengsite pradžiuginti savo porą dovanėle ar kvietimu pavakarieniauti, jūsų santykiai vėl bus puikūs.

Vandenis Būkite atidesni su dokumentais, venkite įsipareigoti. Vakaras palankus – tai naudingų susitikimų metas, nepraleiskite geros progos susidraugauti su jums svarbiu asmeniu.

Žuvys Niekur nesiveržkite ir mažiau iš kitų reikalaukite. Nesiimkite sunkių užduočių darbe. Didesnė mechanizmų, įvairių avarijų tikimybė. Vakare tikėtinos džiugios akimirkos šeimoje.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą