horoskopas ketvirtadieniui, kovo 28 d.

Avinas Darykite tai, ką manote esant reikalinga, ir nesistenkite įtikti tiems, kurie nusiteikę priešiškai bei kritiškai. Neleiskite, kad kažkieno perdėtas priekabumas ar irzlumas varžytų jūsų iniciatyvą, mažintų pasitikėjimą.

Jautis Labiausiai jums rūpės pirkiniai ir įvairūs turtiniai reikalai. Galbūt teks nemažai sumokėti už techninę paslaugą arba grąžinti skolą. Tik be reikalo neiššvaistykite vėjais pinigų bei tvarkingai elkitės su dokumentais.

Dvyniai Iš artimos aplinkos žmonių galite sulaukti nemažai dėmesio, pasiūlymų. Atsiras mėgėjų patarinėti ir dosniai žadėti, tad būkite atsargūs - nepraraskite galvos. Vakare padidės avarijų tikimybė. Galite gauti nelauktą žinią.

Vėžys Iki pietų su kaupu bus veikos ir kontaktų. Vėliau labai parūps šeima, namai, giminaičiai. Rūpindamiesi kitais, nenuskriauskite ir savęs - jums taip pat reikia poilsio, laisvalaikio. Neviršykite greičio, nes gresia avarinės situacijos.

Liūtas Skirsite nemažai laiko ir dėmesio tiek veiklai, tiek šeimai. Vakare kils ūpas sportuoti arba iš pagrindų tvarkytis. Galimas ir kažkoks spontaniškas poelgis, aistringas pasimatymas.

Mergelė Parūps įvaizdžio klausimai. Nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai nei išorei. Pravartu pasirūpinti ir tvarka namuose, naminių gyvūnų higiena.

Svarstyklės Iš partnerių arba konkurentų galite sulaukti pasiūlymų, kuriuos verta aptarti. Pasistenkite, kad tai būtų ne santykių nutraukimo, o jų sustiprinimo iniciatyva. Pasisaugokite agresijos ir traumų, neprovokuokite konfliktų.

Skorpionas Verslo arba bendradarbiavimo sumanymas pareikalaus rimtų pastangų. Galbūt kiek pasigailėsite, kad ėmėtės nelengvo įsipareigojimo, pradėjote ar parėmėte kažkokį projektą. Nevaldomas aistras vakare turbūt sužadins jums patinkantis asmuo.

Šaulys Nusimato kalbos apie studijas, keliones arba numatomus viešus pasirodymus, pasisakymus. Nerimausite dėl finansinių perspektyvų, savo autoriteto, įvaizdžio visuomenėje ar kolektyve. Gresia avarinės situacijos, tad būkite budrūs.

Ožiaragis Būsite darbštūs ir pareigingi, todėl niekieno neraginami plušėsite iš širdies. Kalba gali suktis apie komandiruotę, konferenciją, užsienį. Gali tekti skubiai susiruošti kelionei ar susitikimui su iš toli atvykusiais specialistais ar draugais.

Vandenis Galite pasireikšti kaip neblogi organizatoriai, jei reikės sutelkti aplinkinius bendram reikalui ar pramogai. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums nenaudinga.

Žuvys Šiandien jums stigs kantrybės bei energijos, todėl nepradėkite didesnių pastangų reikalaujančių darbų. Gerbkite jums patikėtas paslaptis, antraip prarasite svarbaus asmens pasitikėjimą. Vakare pademonstruosite ypatingą įžvalgą.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą