Horoskopas antradieniui, balandžio 2 d.

Avinas Mažiau jaudinkitės, kad ir kas įvyktų – tik į naudą. Šiandien labiau pasikliaukite artimaisiais. Palanku spręsti skolų, veiklos finansavimo klausimą.

Jautis Nuostabus, jums itin reikšmingas laikas tęsiasi. Rizikuoti verta, ypač jei reikalas susijęs su dideliais pinigais ar karštais jausmais. Tiesa, derėtų atsižvelgti į ankstesnes klaidas.

Dvyniai Jūsų nauji sumanymai tikrai šaunūs ir nereikia sielotis, jei iškart nepavyks padaryti taip, kaip svajojote. Gera proga prisiminti neįgyvendintus projektus, atgaivinti ryšius su senais, ypač užsienio, partneriais.

Vėžys Netikėti susitikimai ar nelaukta žinia gali daug ką nulemti, laimingai pakeisti. Šiandien galite įgyti tikrų draugų, gerbėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų. Tinkamas laikas kreiptis pagalbos, užtarimo į vadovą ar aukštas pareigas einantį bičiulį.

Liūtas Jums gali atsiverti svarbi paslaptis, tad atidžiau įsiklausykite, įsižiūrėkite į tai, kas vyksta šalia jūsų. Sužinoti dalykai jums suteiks slaptą pranašumą santykiuose su partneriais, darbo kolektyvu. Gali užsimegzti ir slaptas meilės ryšys.

Mergelė Nuo jūsų optimizmo daug kas priklausys, tad elkitės ryžtingai, neslėpdami savo elgesio motyvų. Itin geras metas moterims, vadovaujančioms nemažam kolektyvui ar turinčioms didelę šeimą.

Svarstyklės Spręsis finansinės problemos, tik būkite atkaklūs, užsispyrę. Tinkama proga aptarti su vadovu atlyginimo, karjeros perspektyvas. Geras laikas pirkti prestižinius daiktus.

Skorpionas Drąsiau mėginkite savo laimę. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nereikėtų rytdienai atidėti svarbių pokalbių, kelionių.

Šaulys Jumis daug kas žavisi, jums daug kas simpatizuoja, bet jūs to nematote ir nevertinate. Mokėkite pasidžiaugti aplinkinių dėmesiu ir juo pasinaudoti. Leiskite artimiesiems, giminaičiams jumis labiau pasirūpinti – neatstumkite jų pagalbos.

Ožiaragis Užplūdusios naujos jėgos skatins veikti azartiškai, kūrybingai, imtis didelių darbų ir įspūdingų žygių. Nepraleiskite sėkmės – ji tikrai šiandien nusišypsos. Palanku spręsti vaikų, artimųjų problemas. Vakaras geras meilės pasimatymui. Palanku aiškintis santykius su šeimos nariais ir mylimu asmeniu.

Vandenis Nuveikti darbai, dalykiniai susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam. Tiesa, prieš apsispręsdami įsiklausykite į nuojautas. Gali paslapčia užsimegzti tarnybinis romanas.

Žuvys Sėkmė per partnerius, mylimą žmogų. Geras laikas ieškoti patikimų sąjungininkų, investuotojų. Palanku pasirašyti svarbius bendradarbiavimo dokumentus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą