Horoskopas balandžio 12 d., penktadieniui

Avinas Rytas bus kupinas miglos, ne lauke, o jūsų galvoje. Dėl daug ko abejosite, būsite sutrikę, arba nekaip jausitės dėl sveikatos problemos. Nieko gero, jei šiandien teks priimti atsakingus sprendimus, nes būsite linkę klysti, klausyti nedorų žmonių.

Jautis Iš ryto būsite labai išsiblaškę ir neracionalūs. Reikėtų pasisaugoti apsukrių, bet nesąžiningų žmonių, galinčių tuo pasinaudoti. Dėl svarbių dalykų pasitarkite su partneriu. Leiskite pasireikšti savo kūrybingumui, originalumui.

Dvyniai Būsite įžvalgūs ir nuovokūs, tad galbūt neužkibsite ant netoliese besisukiojančių sukčių kabliuko. Žiūrėkite, po kuo pasirašote, kaip įsipareigojate. Norėdami gauti daug, pigiai ir greitai, galite labai apsigauti.

Vėžys Norėsis permainų, naujos veiklos, kitokios ateities. Nusimato kontaktai su užsieniečiais. Galite sutikti žmogų, su kuriuo susiję neeiliniai įspūdžiai. Galbūt jus sutrikdys ar nustebins netikėta publikacija, interviu.

Mergelė Šiandien jums seksis visuomeniniuose, kolektyviniuose reikaluose, kūrybiniuose konkursuose. Nevenkite bendrauti, būti įvykių sūkuryje, nes užsimezgusios pažintys bus įdomios ir reikšmingos. Prižiūrėkite vaikus.

Svarstyklės Šiandien galite pademonstruoti altruizmą arba patirti ypatingų išgyvenimų, susijusių su meile, menais, mistika. Jei iš ryto jausite neįprastą silpnumą, derėtų pasitikrinti sveikatą. Darbe venkite aplaidumo, antraip gresia žala.

Skorpionas Rytas gali būti labai apgaulingas, teikiantis ne itin realių vilčių, iliuzijų. Galbūt susidursite su "pažadukais", nekonkrečiais veikėjais. Įtarimų gali sukelti ir partneris (-ė). Galbūt suabejosite jo (-s) jausmais.

Šaulys Nors apgaulių ir saviapgaulių tikimybė nemaža, ypač ryte, yra vilties, kad sėkmingai judės reikalai, susiję su nuosavybe, komercija, kreditavimu. Galbūt pavyks ką nors pelningai parduoti, išnuomoti. Vis dėlto būkite labai apdairūs.

Ožiaragis Diena pasižymės kontaktų, pokalbių gausa, draugiška atmosfera. Seksis užmegzti ir atnaujinti įvairius ryšius. Vakare turėtumėte dar labiau pralinksmėti, atsipalaiduoti. Žavaus siurprizo galite sulaukti iš artimo žmogaus.

Vandenis Gali būti, kad ryte kursite nerealius planus, patirsite keistų nesusipratimų. Diena bus geresnė, jei neteks bendrauti su nepažįstamais, nepatikimais žmonėmis. Antraip galite likti apgauti. Nesiimkite to, ko nesugebate. Saugokite reputaciją.

Žuvys Šiandien būsite žavūs, iškalbūs, todėl patiksite priešingai lyčiai. Gerai sutarsite su vaikais. Vakare itin vilios pramogos. Jei užsuksite į klubą, neužsibūkite iki paryčių, antraip galite susidurti su rimtomis problemomis.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą