Neskubėkite griebtis to, kas šaus į galvą

Šiandien netinka nieko nauja pradėti, nepatartina tvarkyti svarbių reikalų, tartis svarbiais klausimais, pasirašyti atsakingų dokumentų ir ką nors žadėti. Patartina užsiimti senų darbų užbaigimu, spręsti įstrigusius klausimus. Ir neskubėkite griebtis to, kas šaus į galvą. Viską ramiai apmąstykite, pagalvokite apie užmaskuotus dalykus, kurių nepastebite – jie bus lemtingi reikalo sėkmei. Nuo 18 val. 23 min. prasminga įvertinti, apmąstyti, aptarti finansines perspektyvas, susitikti su partneriais, rėmėjais, investuotojais.  Vakarą patartina praleisti su artimaisiais, prisiminti mirusiuosius. Gerai aplankyti kapus. 18 val. 15 min. Saulė įeina į Avino ženklą, kurio principas: „Gera pradžia – pusė darbo.“ Saulė Avine skatina narsą, pasitikėjimą savimi, impulsyvumą. Pagal senąjį arijų kalendorių išskirtinai reikšmingas bus pirmasis saulėtekis Avine (rytoj 6 val. 22 min.) – jis ženklins naują ciklą, Naujuosius metus, kurie senovės persų kalendoriuje vadinosi Ežio metais. Ežio metai yra 17-ieji trisdešimt dvejų metų kalendoriniame senovės arijų kalendoriuje. Jie prasideda kovo 21d. saulei tekant ir tęsis iki kitų metų kovo 20 d. Ežio totemas siejamas su chvarena, kuri simbolizuoja išėjimą iš užburto rato! Tai išsilaisvinimo iš apribojimų, priespaudos simbolis. Chvarena (arba charizma) – tai dieviška kibirkštis, esanti kiekviename iš mūsų. Chvarena pažadina mumyse snaudžiančius talentus, verčia tapti savo likimo šeimininkais. Ežio metai žada naujoves, perversmus, taip pat pranašų gausą. Ežio charakteris dygliuotas: jis drąsus ir atkaklus, įnoringas, sako, ką mano, yra kandus bendraujant, neprognozuojamas, tiesa, pareigingas.  Zoroastriečiai Naujuosius sutikdavo per saulėtekį baltai apsirengę (būtinai baltai apsidengę galvą), degant ugniai (gerai įžiebti 8 baltas žvakes ir po to jas per metus pamažu sudeginti), gerdami karštą raudonąjį vyną, išvirtą su medumi ir kvapiais prieskoniais, ragaudami saldžią varškę su razinomis. Į namus išvakarėse būdavo atnešama vėjo nulaužta pušies šaka. Sutinkant šį naująjį ciklą svarbiausia balta spalva. Jei meditacija priimtinas dalykas, patarčiau saulei tekant įsivaizduoti, kaip jumyse įsižiebia balta saulės šviesa. Pasistenkite, kad ji jumyse šviestų visą laiką.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški, jei buvo aiškūs, ryškūs, konkretūs, – tuomet susiję su permainomis šeimoje, jūsų sveikata. Į painiavą, neaiškius žodžius, grasinimus nederėtų kreipti dėmesio. Gerai, jei kur nors vykote, – dabartinis apsisprendimas bus teisingas. Jei ėjote saulei tekant – pavyks svarbus asmeninis sumanymas, jei saulei leidžiantis – išsispręs problemos šeimoje, pasiseks jūsų sutuoktiniui. Žydinčios obelys – sustiprės sveikata, kiaušiniai – vaiko gimimas, giedantys paukščiai – pelnas.

Blogas ženklas: išlieti indą su vandeniu, nulaužti medžio ar krūmo šaką.

Geras ženklas: jei ilgą laiką jus suptų tyla, niekas netriukšmautų – esate gerokai išsilaisvinę iš karminių pančių.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus svarbiems susitikimams, susitarimams, tvarkyti piniginius ir turto reikalus iki 13 val. 45 min.; patartina nešioti auksaspalvius, baltus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ieškokite būdų, kaip stiprinti esamą poziciją darbe, kaip rasti naujų pelno šaltinių – tam palankesnis laikas po 18 val. 23 min. Tuomet palanku įsigyti vertingų daiktų.

Jautis (04 21–05 20). Mokėkite greitai pasinaudoti bet kokia palankia aplinkybe ir nepraraskite budrumo ištisą dieną – galimos pačios keisčiausios kliūtys. Laukia puikus vakaras.

Dvyniai (05 21–06 21). Nieko sunkaus, painaus nesiimkite. Diena nebloga tvarkyti konfidencialius reikalus. Vakare galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero patarimo.

Vėžys (06 22–07 22). Kaupkite jėgas, ruoškitės būsimoms geroms permainoms. Darykite tai, kas savaime išeina. Jei iš karto kas nors nepavyks – atidėkite tai kitam laikui.

Liūtas (07 23–08 22). Palanki diena – imkitės svarbių sumanymų, jūsų viltys pasiteisins. Jus palaikys kolektyvas, vadovybė. Nuo 13 val. 45 min puikus laikas ieškoti rėmėjų, investuotojų bei partnerių. Galima lemtinga romantiška pažintis su žmogumi iš toli. Tikėtinas ir ypatingas pasiūlymas.

Mergelė (08 23–09 22). Nepraleiskite palankios progos susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti, informuoti. Vakarop aplinkybės gali pasikeisti ne jūsų naudai – nepervertinkite savo jėgų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palanki diena spręsti mokesčių, skolų problemas, tinka ir skolintis. Vakaras palankus ieškoti veiklos partnerių. Skorpionas (10 24–11 22). Būkite atidesni savo partnerių nuomonei, neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite užsitikrinti įtakingo asmens, šefo paramą. Vakaras itin palankus, tinkamas ir dalykiniams, ir bičiuliškiems, ir romantiškiems susitikimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali išsispręsti svarbus klausimas. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas.

Vandenis (01 20–02 18). Vakare gali netikėtai išsispręsti sena problema. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus, tiesa, geriau juos tvarkyti vakare.

Žuvys (02 19–03 20). Palankus metas susitikimams, susitarimams, ypač po 18 val. 23 min. Tai bus tinkamas laikas vertingiems pirkiniams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą