Svarbesnius darbus geriau atidėti antrajai dienos pusei

Nepalankus metas pirmadienį tęsis iki 13 val. 12 min., tada negalima skubėti, būtina atida, kad ir kuo užsiimtumėte. Atidžiai tikrinkite pasiekiančią informaciją, verta dažniau tikslintis, konsultuotis. Svarbesnius darbus geriau atidėti antrajai dienos pusei.  Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys tvarkant reikalus; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis.

Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.

Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kas nors kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas atidėtiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios spalvos – sidabrinė, žydra, mėlyna, ruda. Vengtina – juoda. 

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis sėkmingas po pietų, kad ir kuo užsiimtumėte. Tai bus geras laikas ir romantiškiems pasimatymams, galimas netikėtas susitikimas su asmeniu, kuris kažkada jums simpatizavo.

Jautis (04 21–05 20). Ši diena netinkama reikalams tvarkyti. Būkite atidesni virškinimui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis reikalams tvarkyti palankus tik po 13 val.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien po pietų verta imtis piniginių ir turto reikalų.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus po 13 val., tuomet verta rodyti iniciatyvą, priimti atsakingą sprendimą.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite, ypač pirmoji dienos bus nepalanki, klaidinanti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien po pietų gerai tvarkyti dokumentus, susitikti su jums svarbiais žmonėmis. Gautais patarimais ar pasiūlymais pasinaudokite.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis po pietų sėkmingas svarbiam pokalbiui su darbdaviu – esamu ar būsimu.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien po pietų verta susitikti su svarbiais įtakingais asmenimis, su žmonėmis iš toli. Tiks tvarkyti teisinius reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienio antroji pusė palanki spręsti skolų problemas, tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, o pirmoji pusė daug kuo nepalanki – galimi neteisingi kaltinimai, baudos.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis po pietų palankus taikytis, taip pat svarbiems susitikimams, deryboms, susitarimams.

Žuvys (02 19–03 20). Užsiimkite atidėtais darbais. Labiau pasaugokite sveikatą, nes pirmąją dienos pusę galite sunegaluoti, tikėtini virškinimo sutrikimai.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą