Konfliktinis metas, sukeliantis problemų tarp partnerių

Šiandien tiktų kai ką pakeisti savo darbuose bei savyje, ko nors atsisakyti, imtis ko nors nauja. Vis dėlto rytmetys įtemptas, sudėtingas, ypač jei per pastarąsias dienas susikaupė nepasitenkinimo jausmas – galite nesusivaldyti ir išsilieti ant bet ko, kas ne laiku pasipins po kojomis: ant vaikų, sutuoktinio, nerangaus keleivio ar ne itin gerai atlikusio savo užduotį kolegos, juolab pavaldinio. Tai konfliktinis metas, sukeliantis problemų tarp partnerių, kolektyvinėje veikloje. Norėsis dėl savų sunkumų kaltinti visus, pyktis su visais, tad svarbu mokėti nereaguoti į provokacijas, nesivelti į intrigas darbo kolektyve. Rytmetys nepalankus susirinkimams, tvarkyti juridinius reikalus, bendrauti su užsieniečiais. Antra dienos pusė palankesnė – svarbius susitikimus verta perkelti po pietų. Tik būkite apdairesni, atidesni atlikdami įprastus, kasdienius darbus – išaugs klaidų tikimybė, taip pat greičiau lūš, ges darbo technika, ypač kompiuteriai.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje, tvarkant reikalus. Ruduo, žiema, nulūžęs medis, sunykęs augalas reikš nusivylimą, nuostolius.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai. 

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus kelionėms; tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Liūdnoka diena, ypač jei jūsų gimtadienis dar prieš akis. Vis dėlto esamos problemos greitu laiku išsispręs, ypač jei jos susijusios su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Šiandien jums gali priminti dėl senos skolos grąžinimo.

Jautis (04 21–05 20). Rytmetys konfliktinis – būsite linkę apšaukti ne tik nuo jūsų priklausančius žmones, bet ir savo viršininką. Kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį. Tik nieko nauja nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų – jums reikia tai geriau apmąstyti. O seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas, tiesa, jei ryte nesusipyksite.

Dvyniai (05 21–06 21). Rytmetys komplikuotas – saugokite savo ramybę, paslaptis bei sveikatą, nerizikuokite prie vairo. Aktyviai veiklai, rizikingai kelionei, atsakingam sprendimui priimti netinkamas metas. Patyrę nesėkmę, iškilus kliūčiai neskubėkite nusivilti – įgyta patirtis irgi naudingas dalykas. Bet kokią keblią situaciją geriausia vilkinti.

Vėžys (06 22–07 22). Tikriausiai stresas rytą neišvengiamas – gali sugesti jūsų darbo instrumentas, įvykti konfliktas dėl einamų pareigų, veiklos kokybės, gaunamo atlyginimo ar pelno dalies. Tik labai neišgyvenkite – tai pakenks sveikatai. O kilęs nesutarimas gali būti net naudingas – jis padės sudėlioti visus taškus netikusiuose santykiuose. Jus nuramins, įkvėps nuoširdus pokalbis su senu draugu. Ir nemėginkite šiandien aiškintis meilės santykių – įtarinėjimai, priekaištai gali net išskirti.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – nei darbe, nei namuose. Ryte venkite rimtų įsipareigojimų. Svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Galima nemaloni žinia iš toli gyvenančio giminaičio, draugo ar partnerio. Nepatartina tvarkyti reikalų su užsieniečiais. Jei vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Nieko nauja nepradėkite, mažiau žadėkite, ypač ryte, o svarbius susitikimus, keliones būtų geriau atidėti rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkme pasikliauti tikrai nederėtų, viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas, ypač prieš sėsdami prie vairo ar imdamiesi pavojingo darbo. Galimi nesklandumai dėl mokesčių, alimentų nemokėjimo ar paveldėjimo reikalų. Būtų puiku, jei rastumėte laiko susitikti su bičiuliu – jums reikia išsikalbėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Jums nebus sunku suprasti kitus, bet tie kiti vargu ar norės gilintis į jūsų problemas. Dviprasmiška situacija: vieni nieko negalėsite pakeisti, tačiau tie, kurie visada padėdavo, šiandien negalės jums pagelbėti. Labai nepasikliaukite partneriais – jie gali išduoti. Būkite atidesni pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Ir nesidalinkite savo mintimis, įspūdžiais, jausmais su atsitiktiniais asmenimis. Venkite su sutuoktiniu aptarinėti buitinius reikalus, šeimos biudžetą – geruoju nesibaigs.

Šaulys (11 23–12 21). Pavojingas laikas – nerizikuokite prie vairo, būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, karštais daiktais. Tikėtinos nesėkmės, nelaimės dėl skubėjimo. Galimos gamybinės traumos. Venkite teisintis, jei jums bus priekaištaujama dėl darbo kokybės, taip pat neatidumo mylimam žmogui, artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate linkę savęs neįvertinti. Nors rytmetį dėl nesklandumų šeimoje, gautos naujienos darbe ar atsinaujinusių finansinių keblumų gali sugesti nuotaika, tai sėkminga diena. Tad pasistengsite nurimti, dažniau prisiminti praeities sėkmę ir paieškoti nepanaudotų galimybių.

Vandenis (01 20–02 18). Jei negaluojate, geriausia pirmą dienos pusę likti namie. Darbe nesugalvokite skubinti situacijos – įvykių nepagreitinsite, nebent nervindamiesi ką nors sugadinsite. Savo rūpesčius atidėkite rytdienai. Vakaras irgi gali būti sunkokas – verta anksčiau eiti ilsėtis.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos pokalbis gali jus smarkiai paveikti, priversti pakeisti ateities planus ar nuomonę apie artimą žmogų. Tik ne viską, ką galvojate, šiandien reikėtų kitiems sakyti – mokėkite saugoti paslaptis, neatskleisti savo tikrosios nuomonės, tikrųjų ketinimų. Būkite labai apdairūs, jei teks pasirašyti dokumentus, skaičiuoti pinigus ar pirkti vertingą daiktą. Nesiblaškykite, neskubėkite vairuodami automobilį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą