Tai netikęs laikas naujų darbų pradžiai

Antradienis konfliktiškas, įtemptas, kai sunku susikaupti, su kuo nors susitarti ir pasiekti norimų rezultatų, tad geriau nesiimti nieko sudėtinga, jokių atsakingų darbų ir neskirti svarbių susitikimų. Tai bus netikęs laikas naujų darbų pradžiai, svarbiems dokumentams tvirtinti.  Šiomis dienomis išaugs traumų (daugiausia dėl kritimo iš aukščio, dėl neatsargaus elgesio su aštriais daiktais, karštais skysčiais, ginklais), vagysčių, automobilių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni ir su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs sapnai tik aiškūs, konkretūs sapnai, o fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti. Joti jaučiu – kelionė į užsienį, persikėlimas ten gyventi, joti ožiu – tuščios viltis, neišsipildantys norai. Šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais.

Blogas ženklas: jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų arba susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – labiau pasaugokite sveikatą. 

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis įtemptas, konfliktiškas metas, nepalankus svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Diena kiek įtempta – likite optimistiški ir geranoriškai nusiteikę. Jautis (04 21–05 20). Antradienį prisireiks jūsų diplomatinių sugebėjimų, kad ir su kuo bendrausite...

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite dėmesingesni savo sveikatai. Antradienį būkite atidesni darbe – gresia nesusipratimai, konfliktai.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis tinkamas griežtesniam pokalbiui su vadovybe darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis netinkamas aktyviai veiklai, svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Savaitės pradžioje bus svarbi tolerancija bendraujant bei atida keliuose. Pasisaugokite sukčių, vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį gresia nenumatytos išlaidos, nuostoliai, baudos.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis sėkmingas imtis užvilkinto reikalo. Tiesa, kils rūpesčių, jei sugalvosite su kuo nors aiškintis santykius. Geriau šį sumanymą atidėti iki šeštadienio.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis nepalankus imtis ko nors naujo, svarbaus ar sunkaus – didesnė gamybos broko tikimybė. Galite pakliūti į savo viršininko nemalonę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bus svarbu suprasti, kad jėga bei piktuoju nieko nepasieksite. Tad tarkitės, derėkitės.

Vandenis (01 20–02 18). Verta susitelkti į svarbiausius uždavinius – pakovokite dėl jums svarbaus reikalo.

Žuvys (02 19–03 20). Galimi rūpesčiai dėl per didelių ambicijų, neribotų poreikių. Nesmagumai tikėtini ir per žmones iš toli.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą