Tai, ką iki 13 val. nuspręsite, atneš pergales

Tai agresyvus, kritinis metas, kai dera ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Beje, iki 13val. bus palankiausias laikas – tai, ką šiuo metu nuspręsite, atliksite, ką naujo pradėsite, atneš pergales, lyderystę, leis dominuoti. Dabar tikrai nesuklysite (arba tas, kuris jumis rūpinasi, neleis suklysti), vertindami ateities perspektyvas. Iki 13 val. reikėtų pakovoti už savo idėjų įgyvendinimą, jums svarbaus reikalo pripažinimą, principus, teisingumo atkūrimą.  Šiandien tinka tvarkyti skubius reikalus, vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Geras laikas bendrauti, pažintims užmegzti (o ypač atnaujinti), mokymosi ciklo pradžiai. Netinka ko nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, susitarimams tvirtinti, tačiau gerai juos rengti. Nepalanku ilgai užsisėdėti namuose, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimus, puotauti. Nepalankūs meilės pasimatymai. Šiandien kovojama su baime, atliekamos apeigos nuo nužiūrėjimo bei neigiamos maginės įtakos. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški. Nemalonumai galimi, jei sapnavote artimuosius. Jei buvote nuogi – gali atsiskleisti jūsų klasta. 

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis, ypač šeštadienis, puikus kelionėms, svarbiems daiktams pirkti, reikšmingiems susitikimams; tinka nešioti baltų, geltonų, oranžinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Iki 13 val. itin svarbus ir lemtingas laikas – tai, ką pavyks tuo metu padaryti, leis užimti lyderio pozicijas. Tik venkite nereikalingų konfliktų – neiššvaistykite laiko tuščiai įrodinėdami savo principus, pažiūras šefui ar tėvams, artimiesiems. Vakaras palankus viešnagei pas draugus.

Jautis (04 21–05 20). Nelengva, bet svarbi diena. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – jie irgi bus naudingi. Bus svarbu vengti ginčų, neaštrinti situacijos bendraujant.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanki proga svarbiems teisiniams reikalams sutvarkyti. Tinka rengti su turto reikalais susijusius dokumentus, sandorius. Svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbams viešai pristatyti.

Vėžys (06 22–07 22). Gero persilaužimo laikas – pagaliau reikalai pajudės greičiau, o bet kokiam darbui nuveikti nebereikės tiek pastangų kiek anksčiau. Puikus laikas dalykiniams, tarnybiniams reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Gera diena, tačiau reikėtų labiau įsiklausyti į intuiciją prieš priimant svarbų sprendimą. Gana puikiai viskas klostysis, bet būsite linkę kiek sudramatinti susidariusią situaciją, ypač meilės srityje, – jums atrodys, kad stinga dėmesio, nuoširdumo, jausmų.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmingas laikas, nors jūs tuo netikite. Nepersidirbkite, taupykite jėgas, nebijokite ką nors daryti ekspromtu. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus sėkmės pagrindas ne vieniems metams. Venkite ginčų su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsiveria naujos galimybes veikloje. Šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs ilgam. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais, aplankyti giminaičius. Skorpionas (10 24–11 22). Palanku sudaryti svarbias darbo sutartis, pereiti į kitą darbovietę. Spręskite materialines problemas patys, kol jūsų neverčia to daryti artimieji ar partneriai. Neblogas laikas nusipirkti daiktą ar drabužį, apie kurį seniai svajojote.

Šaulys (11 23–12 21). Kiek įtemptas metas – būsite linkę rizikuoti. Bet tai padės įveikti abejones, greičiau išspręsti susikaupusias problemas. Būkite atsargesni kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubinkite įvykių – šiuo metu naudingiau išlaukti. Tai ramus laikas. Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus. Svarbius reikalus tvarkykite per kitus. Palanku spręsti šeimos problemas.

Vandenis (01 20–02 18). Galite išgirsti puikių patarimų, įdomių pasiūlymų dėl savo veiklos, netikėtai susitikti su reikiamais žmonėmis. Daugiau bendraukite, užmegzkite dalykines pažintis, tarkitės jums svarbiais klausimais ir neužsisklęskite savyje dėl ambicijų.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos įvykiai gali atnešti ilgalaikę, stabilią sėkmę – pakovokite už savo principus, ateitį. Nepraleiskite progos šnektelėti su šefu svarbiu klausimu. Palankus metas vykti į komandiruotes.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą