Šiandien galima suprasti svarbių dalykų

Sudėtingas dvilypis metas, kai daug idėjų, noro ką nors keisti, tačiau tai sukelia tik dar daugiau sunkumų, įtampą, skatina agresiją. Vis dėlto šiandien galima suprasti svarbių dalykų. Neleiskite informacijai praplaukti nepastebimai, fiksuokite ir atsitiktines žinių nuotrupas – nepastebėsite, kaip savaime aptiksite reikšmingų atradimų.  Kad ir kuo užsiimsite, stenkitės likti sąžiningi, teisingi, nepasiduokite provokacijoms. Galimos problemos per skolininkus ar dėl įstatymų pažeidimo, mokesčių nemokėjimo. Būkite atidesni dirbdami su popieriais, pasirašinėdami dokumentus. Bus palanku rinkti vardą, pavadinimą. Diena itin sunki ir pavojinga vyrams, nepalanki vadovams, kariškiams, sportininkams. Išaugs traumų bei automobilių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su aštriais daiktais, metaliniais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektra ir jos prietaisais. Šiąnakt 2 val. 56 min. Saturnas sustos ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis judėjimas truks iki rugsėjo 9 d. Kai Saturnas juda atatupstas, sunkiau pakeliama askezė, izoliacija, stinga nuoseklumo, sistemiškumo. Tuomet palanku keisti asmeninius įsitikinimus, kad jie taptų tikra vidine atspara, neleidžiančia palūžti.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik konkretūs, realūs sapnai bei košmarai, išvysti saulei tekant. Puiku, jei skraidėte virš žemės, girdėjote savo vardą – tai sėkmė, apsauga. Blogai kristi, atsidurti po žemėmis – liga, kirsti medžius – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis, plaukti valtimi – pavojus gyvybei.

Blogas ženklas: jei drabužis praplyštų – apsaugos praradimas, išlieti vandenį ant kelių – apkalbos, šmeižtas, šantažas, jei nagas nulūžtų – peštynės, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, stiprus vėjas į veidą – esate teisingame kelyje, išgirsti apie save kalbant, dažnai minint vardą, taip pat rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, bet geras ką nors užbaigti; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Akimirksniu viską suprasite ir su bet kuo susitarsite, jei to jums reikia. Susitikite su jums svarbiais žmonėms.

Jautis (04 21–05 20). Jums, ko gero, nebus palikta didelės pasirinkimo laisvės, bet tai, ką jums kas nors pasiūlys, nebūtinai bus naudinga. Nusipirkite sau ką nors, ko seniai troškote.

Dvyniai (05 21–06 21). Viskas neblogai, tik per daug skubate. Nepamirškite, jog dar daug kas jums prieš akis.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų nuojauta taps itin stipri. Atsitiktinis žodis, gestas, ir jūs jau suprasite slaptą reikalo esmę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, besislapstančių asmenų.

Liūtas (07 23–08 22). Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu, nenuvilkite savo draugų bei artimųjų. Venkite įsipareigoti – artimiausiu metu jūsų ketinimai gali keistis.

Mergelė (08 23–09 22). Pavyks mikliai sutvarkyti susikaupusius dalykinius reikalus. Nebijokite pasiginčyti su vadovybe, tiesa, jūsų argumentai turi būti gerai apgalvoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiblaškykite – pasirinkite tik kokį nors vieną kelią ar sprendimą. Nesistenkite visko suspėti – jums dar pakaks sėkmingų progų ateityje.

Skorpionas (10 24–11 22). Vienas neatsargus žodis ar judesys, ir jūs galite patirti nuostolių. Neverta rizikuoti nei gerais santykiais darbe, nei namie, tad nesivelkite į diskusijas. Didesnė traumų, automobilių avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Tinka spręsti teisines problemas. Gauti partnerių pasiūlymai bendradarbiauti lems permainas, kurios jums gali nepatikti, tad neskubėkite tartis. Mažiau ginčykitės su kolegomis bei sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Būkite apdairūs: menkas netikslumas, klaida gali išaugti į milžinišką problemą. Antrą dienos pusę bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų darbe tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Tvarkykite reikalus, susijusius su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

Žuvys (02 19–03 20). Svarbu daug nenorėti, kitaip teks nusivilti. Paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs savo intuicijai. Artimųjų interesų turi būti paisoma pirmiausia.

 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą