Tai – iliuzijų, apgaulių laikas

Visa diena sudėtinga, įtempta, konfliktinė, o iki 13 val. 32 min. itin nepalanki – tęsis vakar po pietų prasidėjęs kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Netinka tvarkyti atsakingų reikalų, tartis dėl svarbių dalykų, pasirašyti ilgalaikių susitarimų. Tai – iliuzijų, apgaulių laikas. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir su kuo bendrausite, kad ir kas nutiktų, itin svarbu bus likti atidiems ir ramiems. Blogas sumanymas bus aiškintis santykių su viršininkais, biurokratais ar kitais oficialiais asmenimis, kaip ir su savais – ne laikas ginčams, skandalams ir namuose. Na, o jei yla iš maišo išlįs, irgi nesidžiaukite: patys ja galite susižeisti. Šiandien netiks imtis nieko naujo – baikite senus darbus. Antra dienos pusė palankesnė ieškoti ankstesnių klaidų ir jas taisyti. Nerizikuokite pinigais – ne laikas skolinti, investuoti, vargu ar greitai jie sugrįš. Diena nepalanki žiniasklaidos, transporto tarnyboms, prekybininkams. Galimi rūpesčiai per mobiliuosius telefonus, transporto priemones. Ne laikas ir juos pirkti. Nepatartina įsigyti ir trapių, dūžtančių daiktų. Bus didesnė įvairių avarijų, traumų, vagysčių tikimybė. Šiandien 19 val. 41 min. Venera įeis į Dvynių ženklą ir juo judės iki gegužės 19 d. Venera Dvyniuose leidžia patirti, kas yra bendravimo malonumas! Bus lengva perteikti savo jausmus, įgyti kito, ypač jums patinkančio asmens, simpatijas. Tai metas, kai teoriją lengva paversti praktika. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo ir svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai; vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai; paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus; jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį nors medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Ypač ryte gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite atskirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas – galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis. Apskritai būkite atidesni vaikų elgesiui – gali pasikartoti senos problemos. Beje, vaikai bus linkę meluoti – nepulkite tikėti viskuo, ką jie pasakys. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei savo draugais, nors išdavystė tikėtina.

Jautis (04 21–05 20). Nepalanki diena – nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti. Saugokite turtą ir sveikatą. Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Itin venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. O darbe nepersistenkite dėl šefo – vargu ar jis tai supras, juolab įvertins.

Dvyniai (05 21–06 21). Jokių avantiūrų ir rizikos – galite pralaimėti svarbų reikalą, prarasti darbo vietą. Net jei ką nors ir išlošite, tai – laikina. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, – ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys. Net jei nieko blogo nejausite, vis vien nerizikuokite. Atsargiau žadėkite ar skolinkite vertingus daiktus, techniką, ypač automobilius, telefonus. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus (rankines, pinigines, užrašų knygeles, taip pat dokumentus) ir paslaptis. Bus didesnė traumų, autoavarijų, kritimo iš aukščio tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien pavojinga tikėti sėkme ar kieno nors gerais norais. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Dabartiniai ketinimai dažniausiai bus klaidingi – derėtų jų atsisakyti, nes jie vis vien neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti, atsisakyti to, kas nerealu (ypač karjeroje). Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir artimaisiais. Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio, aiškintis santykius su juo, jei neketinate skirtis. Nepirkite vertingų daiktų.

Liūtas (07 23–08 22). Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali sunaikinti visus laimėjimus, užkirsti kelią ateičiai. Tai bus sunki diena, teks pasikliaukite vien savo jėgomis. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – svarbius reikalus derėtų tvarkyti vieniems, nes draugai, pagalbininkai gali neįvykdyti savo įsipareigojimų, pakeisti numatytą veiksmų kryptį ir pan. Nieko neprašykite, reikalaukite – būkite kuklesni, atsargesni. Ir neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų – jūsų liežuvis tampa jūsų priešu. Venkite ginčytis ir rizikingai vairuoti automobilį.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalanki diena. Svarbiausiai, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi. Galimos rimtos problemos per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su kolegomis, šefu, taip pat valdininkais, kelių policija. Ne laikas aiškintis santykius su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Verta daugiau ilsėtis ir apskritai likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nenorėkite geriau – dėl to nieko nekeiskite, nes šios dienos permainos gali viską sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms, tikėtinai išdavystei. Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite, nesiginkite – rezultatai bus priešingi. Galite nukentėti ir dėl partnerių žioplumo ar išdavystės. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite. Gresia ginčai ir kitokie nesusipratimai tarp sutuoktinių. Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į lyderių poziciją ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotakos. Ne laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums kas nors bus pažadėta antrą dienos pusę, tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greitai, kaip norėsite. Partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų pasitikėjimo – pasiliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę, kad netikėtai gali suirti planai. Nebūkite patiklūs – šiandien bei ryt išgirsta informacija gali nepasitvirtinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesmagi diena – teks pasijaudinti. Tai bus įtemptas laikas, kai jautiesi taip, tarsi visiems būtum skolingas, prasikaltęs. Tik nereikėtų išsigąsti griežtų klientų reikalavimų ar kritinių šefo pastabų – tai akimirkos nuotaika. Savo ruožtu stenkitės likti taktiški kolegų atžvilgiu – klysta visi. Pretenzijos, ypač darbe, neišvengiamos – iš jūsų bus nemažai reikalaujama, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Netinkamas laikas spręsti ir svarbius karjeros klausimus. Nepalanku kreiptis su svarbiais pasiūlymais į aukštus, įtakingus asmenis – galite sau pakenkti. Išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė darbe ir buityje. Saugokite sveikatą ir venkite bet kokių konfliktų. Būkite atidesni tėvų savijautai.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią neįsivelti į kompromituojančius reikalus. Nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų. Venkite kalbų apie savo ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka. Nepasikliaukite kieno nors autoritetu, svetima nuomone, nepatikrintomis kalbomis, venkite garsiai sakyti savąją, už ką nors laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Netinkamas metas romantiškoms pažintims.

Ožiaragis (12 22–01 19). Fatališkas laikas – gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe ar net atsisakyti senos svajonės. Tai nesmagus apribojimų, savotiškos neteisybės laikas, kai gali tekti išgirsti nelauktos kritikos, nepelnytų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumo šiandien nederėtų (vėliau viskas stos į savo vietas, o kol kas patylėkite.) Pasistenkite nesikišti į svetimus reikalus. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė (ypač ryte). Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Šios dienos norai apgaulingi – nesinerkite iš kailio ko nors siekdami: vargu ar suprasite, ko jums iš tiesų reikia ir kaip tai laimėti. Situacija, gaunami pasiūlymai gali pasirodyti geresni, nei yra iš tiesų, – atidėkite derybas, susitarimus, įsipareigojimus penktadieniui. Nepanikuokite, jei nesulauksite šilto atsako iš artimo žmogaus, – tai nereiškia nieko blogo. Problemos gresia dėl senų, neįvykdytų pažadų. Galite patirti stresą ir per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Kad ir kas įvyktų, ne laikas teisti, aiškintis teisybę. Venkite konfliktų ne tik su savo pora, bet ir su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais.

Žuvys (02 19–03 20). Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų ir savo šefo. Būkite atidesni kasdieniniuose darbuose, taip pat kelyje. Būsite linkę dažniau klysti, tad aiškinkitės savo silpnąsias vietas ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią nors negerą naujieną, – gali būti, jog kas nors ką nors supainiojo. Kita vertus, dėl netikusių naujienų gali tekti atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Nerizikuokite pinigais (artimiausių metu jų ims stigti) ir darbo vieta. Ne laikas aiškintis santykius su antrąja puse – galite išprovokuoti skyrybas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą