Mokėkite patylėti ir klausytis

Rytmetį dar bus juntama praeitos dienos įtampa. Tai bus keblokas laikas, kai geriau nieko griežtai neplanuoti ir imtis tik to, ką galite iš karto užbaigti. Reikalus tvarkyti patartina antrą dienos pusę, geriau į darbo dienos pabaigą. Nors šiandien palankesnis metas nei vakar, neskubėkite visa galva pasinerti į dalykinių reikalų šurmulį. Nesiimkite skubotai ko nors spręsti ar veikti – nesėkmių inercija dar bus stipri, o jums patiems gali pristigti ir kompetencijos, ir paprasčiausios blaivios nuovokos tvarkant reikalus. Tad mokėkite patylėti ir klausytis, priimti gerus patarimus. Būkite atidesni bendraudami, pasirašinėdami dokumentus ir vairuodami automobilį – ne viskas bus sklandu. Kelionėms metas ne pats geriausias – derėtų labiau pasaugoti asmeninius daiktus bei pinigus. Siekite dažniau nusileisti artimiesiems, mylimam žmogui – po 16 val. prasidės taikus, romantiškas laikas, ir tai bus gera proga atsiprašyti. Vakaras jau palankus meilės pasimatymams. Tai bus geras laikas pirkti dovanas, jas teikti. Bus palanku užsiimti labdara. Beje, manoma, kad tokiu metu nepalanku atsisakyti padėti prašančiam, tad pasistenkite bent šiek tiek suteikti pagalbos, jei tai, aišku, nepakenks pačiam prašančiajam. Palankiausias vakaro metas bus nuo 17 val. 40 min. iki 19 val. 20 min. Išlieka didesnė traumų, avarijų tikimybė. Pirmą dienos pusę būkite atsargesni ką nors darydami su aštriais daiktais, peiliais.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė, tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas; košmarai – vidiniai išgyvenimai; lakstyti nuogam – problemų gausa; audringa jūra – konfliktai su mylimu asmeniu; varpeliai – sėkmė meilėje.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas, suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių ar pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis neblogas skubiems reikalams tvarkyti; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ryte galimi nesutarimai su kolegomis, vadovybe – nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Ši diena tinkama kasdieniams, paprastiems darbams nuveikti, tačiau būtinas kruopštumas bei nuoseklumas. Dirbkite neskubėdami, susikaupę – galite padaryti apmaudžių klaidų. Nerizikuokite, neskubėkite vairuodami automobilį. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto, svaigalų, vaistų kokybei. Svarbesnius dalykinius klausimus derėtų spręsti vakarop.

Jautis (04 20–05 20). Galite rimtai apsigauti vertindami dabartinius savo tikslus bei jau esamus nuopelnus, taip pat mylimo žmogaus jausmus, tad neskubėkite nei nusivilti, nei oro pilių statyti. Labiau atsižvelkite į partnerių, vadovybės, kvalifikuotų specialistų nuomonę, į sutuoktinio ar mylimo žmogaus keliamus reikalavimus. Būkite atsargesni dirbdami su modernia technika, aštriais instrumentais, taip pat vairuodami automobilį – reakcija bus greita, bet netiksli (ypač jei dar neatšventėte savo gimtadienio). Gali tekti spręsti vaikų problemas jiems mokantis, renkantis profesiją, tačiau tam palankesnė antra dienos pusė. Ryte galite būti sąmoningai ar atsitiktinai apgauti savo atžalos – bus ne laikas ką nors aiškintis. Po pietų galimos įdomios pažintys, netikėtas susitikimas su asmeniu, kuris kadaise buvo artimas. Puikus vakaras mažai šeimos šventei ar meilės pasimatymui.

Dvyniai (05 21–06 21). Daug neplanuokite – reikalai strigs vietoje dėl nepaaiškinamų priežasčių bei jūsų pačių neatidumo, neatsargumo, nepunktualumo. Pagaliau ir netikėti namų rūpesčiai jus gali išmušti iš vėžių. Pirmą dienos pusę gresia nemalonus pokalbis, tad pasistenkite bendravimą su jums nepatinkančiu asmeniu ar šefu atidėti rytdienai. Šiandien pirmiausia užsiimkite namais, šeima ir dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas. Jei teks dirbti, pirmą dienos pusę būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami. Ir atidžiau klausykite šefo nurodymų – galite kai ką apmaudžiai supainioti.

Vėžys (06 22–07 22). Turėkite savo nuomonę – nereikia labai paisyti, kas ką mala liežuviu. Dėl esminių dalykų būsite teisūs, tačiau galite suklupti spręsdami paprasčiausius kasdieniškus klausimus. Tad mažiau ginčykitės su kolegomis, giminaičiais bei kaimynais ir atidžiau įsiklausykite į gautas pastabas, užuominas. Kad ir su kuo bendrausite, labiau apgalvokite savo žodžius – ne metas ilgalaikiams įsipareigojimas nei tvarkant reikalus, nei meilės srityje (vėliau gailėsitės). Venkite ginčų su kolegomis, vadovybe – galite nė nepastebėti, jog patys klystate.

Liūtas (07 23–08 22). Erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai – vargu ar pavyks pasiekti, ką užsibrėžėte. Verta spręsti finansines problemas, tačiau galimi netikėtumai. Nepasikliaukite tik vienu būdu, jei būtent šiandien reikia gauti pinigų: gali pasikeisti žmonių, su kuriais tarėtės dėl būsimos pagalbos, bendradarbiavimo, nuomonė ar planai. Šiandien reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami (ypač ryte) – kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni su pinigais.

Mergelė (08 23–09 22). Rytmetys nepalankus nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, nei reikšmingiems apsisprendimams – galite netyčia apsigauti ar ką nors apgauti. Tačiau vakarop laimė gali imti ir nusišypsoti. Vis dėlto šiandien derėtų vengti karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Nereikėtų pasikliauti ne tik kitų žodžiais, bet ir savo pirmu įspūdžiu bei intuicija. Būkite itin atidūs dirbdami, tardamiesi dėl dalykinių reikalų – šios dienos klaidos gali pakenkti jūsų geram vardui bei karjerai. Venkite ginčų su partneriais bei su antrąja puse – neištvėrę galite vieni kitiems pasakyti tai, ko negalima.

Svarstyklės (09 23–10 23). Slegiantis metas. Trūks jėgų bei gero ūpo, bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti. Iš tiesų viskas yra geriau, tačiau būsite linkę į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš blogiausios pusės. Šiandien geriau likti pasyviai nuošalyje, – venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose. Ne laikas ir svarbiems įsipareigojimams – vargu ar ištesėsite žodį. Bet kokioje situacijoje labiau pasikliaukite savieiga. Vakaras neblogas romantiškiems pasimatymams. Pirmą dienos pusę bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, vagysčių tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Būtina vengti avantiūrų (ypač finansinių) ir atsakingiau atlikti užduotis, juolab niekam jų nepatikėti. Jūsų sąžiningumas, mokėjimas laikytis žodžio gali būti patikrintas partnerių, sutuoktinio, vadovybės ar tiesiog kontrolierių (tarp jų ir viešojo transporto). Tik nenuliūskite ryte gavę nekokią žinią – dar viskas pasikeis. Ryte bus netikęs laikas ir dalykiniams susitikimams planuoti – nesusikalbėsite, apsiriksite. Tačiau po pietų jus gali pasiekti ir geros naujienos, naudinga informacija. Vakaras puikus susitikti su draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Nesinervinkite dėl kieno nors sėkmės ar savų pralaimėjimų – nepavydėkite, nemenkinkite (bet ir nepervertinkite) savo kolegų, vadovybės, juolab konkurentų, partnerių, sutuoktinio laimėjimų. Ne pats geriausias laikas vadovybei siūlyti savo sumanymus – vargu ar tai bus tinkamai įvertinta. Ypač rytmetį niekur nerizikuokite – nei važinėdami, nei dirbdami, nei įsipareigodami (ypač šefui). Po pietų viskas keisis ir jus slegianti rūpesčių našta nebeatrodys tokia nepakeliama. Vakaras palankus taikytis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu romantiškoje aplinkoje. Jei jums trūks pasitikėjimo savimi, prašykite draugo patarpininkauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors ši diena pakankamai sėkminga, menkas atsitiktinumas gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir ketinimus. Tad pasistenkite ne tik iš anksto viską apskaičiuoti, gauti reikiamą informaciją, dokumentus, pinigus, bet ir svarbiam reikalui skirti daugiau laiko – pasiruoškite nenumatytiems trukdymams. Ir nereikėtų mėginti ryte ką nors suprasti ar aiškintis. Įvykių prasmė atsivers vakarop beveik atsitiktinai (su kuo nors bendraujant, ką nors skaitant, žiūrint televizorių, klausantis radijo ir pan.), ir tai padės atsikratyti iliuzijų tiek pinigų, tiek jausmų srityse, objektyviai viską įvertinti.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Ryte itin atidžiai skaičiuokite pinigus, tiek savo, tiek valdiškus. Būkite atsargesni tvarkydami bet kokius turto reikalus. Ir labai nepasikliaukite žadėta pagalba, parama – paskutinę akimirką galite likti vieni, tuščiomis rankomis. Taip pat atsispirkite pagundai ryte ginčytis su sutuoktiniu, artimaisiais, kaimynais – galite susipykti. Antra dienos pusė nebloga spręsti mokesčių dėl jūsų veiklos problemas – galite kai ką laimėti siekdami juos sumažinti.

Žuvys (02 19–03 20). Ypač ryte nederėtų skubėti, demonstruoti savarankiškumą žmonėms, nuo kurių priklausote, bei savo galią, įtaką tiems, kurie nuo jūsų priklauso, – tai pakenks jūsų autoritetui. Ir nepamirškite pagerbti tų, kurių dėka įgijote tai, ką dabar turite. Kad ir su kuo bendrausite, neskubėkite šiandien nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, kas doras, sąžiningas, o kas ne. Beje, mokėkite negirdėti negerų atsiliepimų apie sutuoktinį – iš nieko galite išpūsti skandalą, be pagrindo sukelti pavydo sceną. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, prašymus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą