Likite taikūs, nepasiduokite agresijai

Pasyvus, mistiškas laikas – gilinkitės į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, neskubinkite situacijos, nepersistenkite norėdami geriau atrodyti, venkite savarankiškų sprendimų. Reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos ir vengti persidirbti. Bus svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti. Ir mažiau kalbėti. Nepykti. Jei šiandien liksite taikūs, geranoriški, nebus sunku ir vėliau (visą mėnesį) neprarasti vidinės giedros. Priešingu atveju jūsų laukia gana nesmagus mėnuo, kupinas nepasitenkinimo, įtampos. Beje, manoma, kad šiandien supykus įgyjama naujų negražių įtampos raukšlių veide, kurias panaikinti nebus lengva. Tad likite taikūs, nepasiduokite agresijai ar norui ką nors sugriauti. Palanku spręsti sudėtingus, painius klausimus, nes būsite kupini jėgų bei įkvėpimo, nepaprastų, drąsių sumanymų. Tiesa, patartina labiau remtis nuojauta, paklusti pirmajam impulsui. Diena naudinga finansinėms problemoms spręsti, palanki bendradarbiavimui užmegzti. Geras laikas ir keistis profesine informacija. Tinka su šefu aptarti savo finansines perspektyvas. Tačiau sudarinėti ilgalaikius sandorius, pasirašyti naują darbo sutartį geriau ne šiandien, o rytoj. Mat galimos netikėtos kliūtys, nesklandumai. Gali tekti imtis seniai pamiršto darbo, atidedant tai, kas dabar aktualu. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Beje, išryškės finansinės problemos, kurios net gali priversti atsisakyti svarbaus reikalo ar einamų pareigų. Nepalankus metas svarbiems dokumentams, sandoriams tvirtinti. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Palanku priimti svečius. Užsiimkite labdara.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos sprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai; katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą; aptiktų monetų, ypač herbu į viršų – išsisuksite iš esamų nemalonumų; rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti, susitikimams, susitarimams; palankios spalvos – raudona, alyvinė, balta.

Avinas (03 21–04 20). Netikėtai jums gali tekti grįžti prie ko nors pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Nors būsite linkę žavėtis ir naujomis idėjomis, geriau, jei tai būtų tiesiog pamiršta sena: įkvėpimo dabar jums reikėtų semtis iš praeities. Iki 12 val. 30 min. tinkamas laikas dalykiniams reikalams su užsieniečiais tvarkyti, veiklai plėtoti, vėliau – rimtam pokalbiui su šefu: priminkite jam, kas jums priklauso. Tik namuose nepamirškite atsipalaiduoti – šiandien šeima itin svarbu.

Jautis (04 21–05 20). Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Antroji dienos pusė palankesnė – pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Tuomet seksis tvarkyti dalykinius reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniečiais. Iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių gauti pasiūlymai bus naudingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmoji dienos pusė iki 12 val. 30 min. – palankus metas, tinkamas taikytis, derėtis, dėl ko nors susitarti. Ieškokite sąjungininkų, pagalbininkų. Vėliau – sudėtingas laikas, svarbu išlikti ramiems, santūriems – tik tai padės sustabdyti nepalankių įvykių inerciją. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, nemenka nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį. Net nemalonumai būna naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Nuo ryto užgrius įvairiausi rūpesčiai, tačiau šiandien nėra gerai pervargti, tad rinkitės tik tai, kas svarbiausia, na, ir pagalbininkų paieškokite. Po pietų galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Tiesa, būsite išradingi ieškodami kompromisų, tik jie neturi virsti intrigomis. Šiuo metu gali užsimegzti naudinga dalykinė sąjunga – jums su malonumu pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Vakaras palankus viešnagei.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmoji dienos pusė sėkmingesnė – viskas pavyks beveik savaime. Vėliau įtampa gali augti – ieškokite pagalbininkų darbuose ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Būkite atidūs smulkmenoms: jos bus lemtingos, galinčios viską pakreipti į gera ar į bloga. Kita vertus, pasistenkite nesierzinti dėl niekų. Daug dirbti šiandien nereikėtų, tačiau svarbu likti tiksliems, konkretiems, reikliems (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Antrąją dienos pusę palanku spręsti darbo problemas. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Iki 12 val. 30 min. nesiimkite sunkių ir atsakingų darbų – verta daugiau dėmesio skirti nebaigtiems, užvilkintiems darbas. Vėliau atgysite, apims džiugios, pakilios nuotaikos. Vis dėlto esate ganėtinai atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, nereikalingus ginčus ir mokėtumėte sau pasakyti „ne“. Antroji dienos pusė gana sėkminga ir jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Tiesa, labiau pasaugokite vaikus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Susitikimams, reikalams tvarkyti naudinga tik pirmoji dienos pusė, vėliau – nuo 12 val. 30 min. geriausia laiką leisti namie su artimaisiais. Nebetvarkykite dalykinių reikalų, nebespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateičiai. Apmąstykite senas pamokas ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose ir džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Tiesa, po pietų tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėkite tais, kurie skubės jums atverti akis, pranešti kai ką sensacinga. Viską tikrinkite patys, netikėkite paskalomis – tikriausiai norima jus supykdyti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu. Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Antrąją dienos pusę dera susitikti su reikalingais žmonėmis, tartis, derėtis, o štai pasirašyti svarbų dokumentą geriau rytoj. Saugokitės vagių, nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmingiausias laikas iki 12 val. 30 min., tada pavyks viskas, kad ir ką sumanysite. Tiesa, jei tai neprieštaraus jūsų šeimos, antrosios pusės nuomonei, – šeima, partnerystė šiuo metu jums turi būti prioritetas. Antroji dienos pusė bus palanki tvarkyti piniginius ir turto, nekilnojamojo turto reikalus. Gauti finansiniai pasiūlymai naudingi, tiesa, konkretiems susitarimams tinkama tik rytdiena. Tai puiki proga teikti dovanas norint pareikšti romantiškus jausmus ar tiesiog dėkingumą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Iki 12 val. 30 min. pasyvus metas, tinkamas vien atidėtiems, nebaigtiems reikalams tvarkyti – tuomet nesistenkite kovoti su „bloguoju“ likimu. Tiesiog ramiai palaukite, kol išmuš jūsų valanda, – jūsų laikas tik po pietų! Tuomet ir imkitės to, kas jums svarbu. Tiesa, nebus lengva rasti teisingo sprendimo – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Kita vertus, svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Vandenis (01 20–02 18). Iki pietų sėkmingas metas, puikus susitikti su bendraminčiais, pasilabinti su geriausias savo draugais. Išklausykite jų nuomonės, patarimų. Vėliau nemalonus laikas – trikdžiai, seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog nuoširdžios gero draugo paramos. Neliūdėkite – vakare galima maloni staigmena. Beje, gali atsiverti ir nežinomi jūsų asmeniniai gabumai. Reikalams aktyviai tvarkyti tai bus jau netinkamas metas – rūpesčius atidėkite kitai savaitei.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės. Nebloga proga pakoreguoti jūsų netenkinančius santykius su draugais (po pietų), su kolegomis ar viršininku (iki pietų) – pavyks susigrąžinti šiltus ar bent jau pagarbius santykius. Vakaras žada staigmenų iš senų bičiulių. Atsargiau su kompiuteriais, elektros prietaisais.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą