Palanku kovoti už teisybę

Įtampa, besikaupianti nuo savaitės pradžios, ims sklaidytis. Tačiau ramiau ar paprasčiau nebus! Tai bus aktyvus, net agresyvus metas, kuris pagal senovės persų Saulės dienų kalendorių siejamas su kovingomis moterimis, ginančiomis vaikus, šeimą, namus. Moterims, be jokių abejonių, diena itin svarbi ir naudinga! Šiandien palanku kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardyti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo. Priešingu atveju į kovą nesivelkite. Palanku ką nors daryti rankomis, dirbti su metalais, taip pat sukurti maginę apsaugą namams (maginiu ginklu). Gerai pradėti namo statybą, tvoras tverti, įstatyti duris, užraktus, įrengti signalizaciją. Ką nors pradėjus bus svarbu užbaigti. Tinkamas laikas ir naikinti, griauti tai, kas atgyvenę, kas trukdo ateiti naujam. Palankus metas įvairioms reorganizacijoms. Tik neskubėkite priimti svarbių sprendimų – viską tikrinkite. Deja, dar išlieka nemenka tikimybė per skubėjimą apsirikti, padaryti lemtingų klaidų. Romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams diena palanki. Tiesa, vyrams nepalanku asistuoti svetimoms moterims. Taip pat šiandien netinka ilgai miegoti, daug valgyti. Negerai skinti gėles, genėti, kirsti, rauti krūmus, medžius. Dera ir mažiau kalbėti. Tinka naikinti parazitus. Rekomenduojami didesni fiziniai krūviai. Palanku daugiau sportuoti. Diena bus palanki pirkti avalynę.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius bei šunis (mirusiųjų apsauga, pagalba), blogai –valgį, vyną (apkalbos, šmeižtas). Su mirusiaisiais kartu valgyti – galima liga.

Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų – konfliktai; jei užpultų naminiai gyvūnai, jei namuose kas nors sulūžtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų.

Geras ženklas: rasti aštrų metalinį daiktą – sėkmė; iki kraujo susižeisti – nors ir skausmingai, išsiskirsite su nereikalingais, kenksmingais asmenimis; rasti pamestą batą.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis bus tinkamas aktyviai imtis reikalų, palankus sudėtingiems darbams, talkoms organizuoti, sekmadienis geras ramiai atsipalaiduoti savame rate.

Avinas (03 21–04 20). Puikios dienos, tik neparaskite atidos, neužsimirškite, kai sėkmė jus ims nešti ant savo sparnų. Pagaliau prasidės geros permainos ir jūsų padangėje įvyks tam tikras persilaužimas. Vis dėlto būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

Jautis (04 21–05 20). Nepatartina savęs varginti sunkiais darbais. Intuicija taps jautresnė – jums pavyks išsiaiškinti, kas naudojasi jūsų pasitikėjimu, kas slaptai apgaudinėja ar vagiliauja iš jūsų. Ir nepamirškite, kad savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Tad stiprinkite sveikatą bei nervus.

Dvyniai (05 21–06 21). Planus dėl priežasčių, kurios nuo jūsų nepriklauso, netikėtai gali tekti koreguoti. Nenuostabu, juk niekas nestovi vietoje, o ši diena kaip tik ir žada permainas. Tai geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Nenumokite ranka į draugų nuojautą, įspėjimus, patarimus. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams. Moterims, beje, seksis labiau nei vyrams.

Vėžys (06 22–07 22). Jums daug kas matyti – suvokiate, kas slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių žioplumas kaltas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Tiesa, tinka su vadovybe aptarti savo atlyginimo ar paaukštinimo perspektyvas. Beje, palanku imtis atsakingų darbų. Tiesa, labiau gerbkite tėvų nuomonę bei valią.

Liūtas (07 23–08 22). Į esamas problemas reaguokite ramiai ir jums pavyks rasti išmintingą sprendimą ar protingą ankstesnių nesėkmių paaiškinimą. Dabar reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų – atgaunate gerą formą, vėl pasiruošę žygdarbiams. Tad drąsiai planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai. Diena puiki dalykiniams susitikimams su užsieniečiais bei komandiruotėms. Šiuo metu pasiekusi žinia iš toli gali pakeisti ateities planus. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

Mergelė (08 23–09 22). Sunkoka diena – būsite nervingi, įsitempę. Vis dėlto dėl nieko nesijaudinkite – galite būti pernelyg emocingi. Galite sulaukti tam tikros kritikos, tačiau nesivelkite į ginčus bei konkurencinę kovą. Būkite atsargesni dirbdami su technika, venkite ginčų su artimaisiais, taip pat su kolegomis, partneriais. Ir būkite švelnesni sutuoktiniui – šilumos trūkumas šiandien irgi gali būti skandalo ar net ilgalaikio atšalimo priežastimi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tiks imtis sunkių darbų, taip pat tvarkytis iš esmės. Tik nedirbkite sunkių darbų vieni – ieškokite pagalbininkų, sąjungininkų. Diena, beje, palanki talkoms rengti. Gauti dalykiniai pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti – patartina po savaitės. Beje, daugiau laiko bei šilto dėmesio skirkite savo porai. Ir venkite priekaištauti mylimam žmogui, sutuoktiniui – tai meilės metas.

Skorpionas (10 24–11 22). Darbe galite patirti nemalonumų, susidurti su kliuviniais, namie įsivelti į nelogišką konfliktą ir smarkokai dėl viso to išgyventi. Bus svarbu likti ramiems, nepasiduoti emocijoms, bendraujant su žmonėmis labiau koncentruotis į pozityvius dalykus. Ieškokite ankstesnių klaidų ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius – kur suklydote, kur pasidavėte negerai įtakai. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti užmestus darbus. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite gana entuziastingi, tad galite prarasti saiką ar įsivelti į avantiūrą. Vis dėlto tai sėkminga diena, kai daug kas pavyksta, kai atsiranda pagalba, parama. Tik nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį, o du atgal. Ir būkite atidūs, kad neužgautumėte mylimo žmogaus ar savo vaiko. Beje, daugiau dėmesio skirkite vaikų fiziniam auklėjimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Venkite ginčų su vadovybe bei tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Ko nors nauja nesiimkite. Taupykite jėgas. Šiandien jums turi būti svarbiausia namai – prisiminkite savo pažadus artimiesiems: būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima. Gerai tvarkyti šeimos archyvus. Palankus metas lankyti kapus.

Vandenis (01 20–02 18). Dalykiniams susitikimams, įvairioms deryboms, dirbti su dokumentais palankus metas. Tai perspektyvių susitikimų, susitarimų diena. Tik neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški, gal ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti, įsipareigoti gerai visko neištyrę, neįvertinę. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Ir būkite atidesni artimųjų (ypač šeimos moterų) poreikiams, prašymams.

Žuvys (02 19–03 20). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, pergale. Priešingu atveju verta atidėti sumanymą. Ieškokite nuostolių bei nesėkmių, taip pat konfliktų su sutuoktiniu priežasčių ir kelių tam užkirsti. Bus palanku (moterims itin) spręsti uždarbio klausimą. Moterims verta pirkti buitinę techniką, virtuvės baldus, viryklę. Palankūs masažai, grožio procedūros.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą