Pirmadienis – intensyvios veiklos metas

Pirmadienis – intensyvios veiklos metas, kai energijos, įkvėpimo pakanka ir sunkiems darbams nudirbti. Tiesa, netiks nieko naujo pradėti. Gerai užsiimti atidėtais, užvilkintais darbais, ieškoti klaidų ir jas taisyti. Palanku spręsti atlyginimo klausimą. Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti, finansinėms problemoms spręsti, vertingiems daiktams įsigyti; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienio nuotaikos bus darbingos, nemenkai visko nuveiksite.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Jūsų nuotaika bus puiki, jausite įkvėpimą, tad galite planuoti bet kokius svarbius susitikimus.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadieniui sunkių darbų neplanuokite – iš tiesų tai bus poilsio metas, kai reikia atsipalaiduoti nuo įtampos, rūpesčių. Jei neatostogaujate, imkitės tik tų darbų, kurie nesunkūs ir greitai padaromi.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus skubiems, atidėtiems reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, tiesa, svarbiems kitokiems reikalams tvarkyti bus palankesnis antradienis.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį atkusite, sugrįš jėgos, noras bendrauti ir kibti į susikaupusius darbus. Ši diena bus puiki skubiems ar atidėtiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis – tylos, ramybės laikas, kai reikia atsiriboti nuo išorinio pasaulio, daugiau laiko praleisti namuose su savais. Tiks tvarkyti šeimos, gyvenamosios vietos pakeitimo ar paveldėjimo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sėkmingas susitikti su įtakingais draugais, ieškoti naudingų pažinčių. Palanku spręsti darbo vietos pakeitimo klausimą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis gali priversti imtis spręsti sudėtingas profesines problemas. Tiesa, atsakingam dalykiniam sprendimui priimti palankesnis antradienis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pozityvūs tapsite savaime, be jokių pastangų. Ir tai savaiminės sėkmės laikas, kai viskas pavyksta net geriau, nei planavote.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus tvarkyti skolų, mokesčių, investicijų reikalus. Tinka ieškoti rėmėjų, investuotojų veiklai.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas ieškoti pagalbininkų, sąjungininkų bei rėmėjų. Tinka imtis ir ko nors sudėtingo, būtino atlikti kartu su talkininkais.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą