Tai didelės sėkmės metas

Puiki diena – galima rizikuoti, eksperimentuoti, imtis visko, kas tik šaus į galvą. Tai didelės sėkmės metas, ypač moterims ir menininkams, taip pat vaikams. Palanku tvarkyti svarbius finansinius, turto reikalus, tinka imti kreditą, skolintis pinigų. Gera proga užmegzti bendradarbiavimo ryšius, ieškoti rėmėjų, mecenatų. Šis laikas žada naudingus susitikimus, laimingas pažintis, geras naujienas. Palankus metas kelionėms, bendrauti su užsieniečiais, žmonėmis, kurie jus gali ko nors išmokyti, patarti. Tai tinkamas metas ir imtis ko nors mokytis. Tiks ieškoti informacijos, ypač sunkiai prieinamos, dingusių pinigų ar daiktų. Būkite atidesni informacijai, atsitiktinai nugirstai minioje ar viešajame transporte, – tai gali padėti suprasti kai ką svarbaus, ką nuo savęs slėpėte. Patartina su draugais pasitarti, kaip elgtis, kuo užsiimti, kad daugiau uždirbtumėte, – kartu aptariant šį klausimą gali kilti puikių naujų sumanymų. Gera diena svarbiems susitikimams, ypač su įtakingais ar turtingais asmenimis, pasitarimams bei susitarimams, ypač susijusiems su plėtra, darbui su nauja, sudėtinga informacija, juridiniams reikalams tvarkyti, reklamai, pristatymams, kelionėms. Palankus metas vertingiems pirkiniams įsigyti, pinigams investuoti. Itin palanku bus įsigyti meno kūrinį, gražų daiktą, juvelyrikos dirbinį, akmenį, pritraukiantį meilę, vakarinį apdarą, reprezentacinius baldus ir pan. Moterims palankus laikas pamąstyti ir apie savo grožį – padovanokite sau gerą kremą, kosmetinę procedūrą ar skanius pietus. Svarbiausia – pasistenkite daugiau laiko rasti artimiesiems – ši diena puiki taikytis, nutrūkusiems santykiams su artimaisiais, giminaičiais, draugais atnaujinti. Palankus metas meilės pasimatymams – būtina daugiau dėmesio skirti mylimam asmeniui, prisipažinti meilę, pirštis, susižadėti. Jei šiandien užsimegztų romantiška pažintis – tai neatsitiktinis dalykas, labai tikėtina, kad sutikote asmenį, su kuriuo buvote susieti meilės ryšiu dar anuose gyvenimuose. Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas imtis gerai žinomų darbų, palankus seniems reikalams tvarkyti, galimi nesklandumai kelionėse; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Puiki diena susitikti su būsimu darbdaviu (ypač moterims arba menininkams) – paliksite neišdildomą įspūdį. Palanku spręsti ir bendravimo nesklandumus darbe. Šiandien seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, taip pat nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmės vis daugiau. Šiandien gali išsispręsti labai svarbus klausimas jūsų naudai. Tai geras laikas susitikti su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Kad ir kur pasirodysite, būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios, žavingos asmenybės įspūdį. Galimas flirtas su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Tai palankus metas kūrybiniam darbui – įkvėpimo nestigs. Beje, galbūt laikas ir smagiam vakarėliui su kolegomis?

Dvyniai (05 21–06 21). Norėsis patinginiauti, tačiau moterims arba menininkams nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su pinigais, pripažinimu, karjera. Beje, tai išskirtinė proga pernelyg kuklioms, paslaugioms, linkusioms viskuo save kaltinti moterims atgauti pasitikėjimą savimi, suvokti savo teises ir išsireikalauti deramą pagarbą iš vyro bei šeimos narių. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remonto. Palanku investuoti pinigus.

Vėžys (06 22–07 22). Daugiau kreipkite dėmesio į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote. Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikti su seniai matytai žmonėmis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus ar tiesiog su partneriais aptarti ateities planus. Beje, šiandien gera proga atgaivinti seną romantišką pažintį, kadaise nutrūkusį meilės ryšį.

Liūtas (07 23–08 22). Pastaruoju metu pernelyg save apribojote, tačiau šiandien suteikite savo jausmams laisvę. Jei turite skubių reikalų, ypač susijusių su pinigais, veikla, verta tuo užsiimti. Dabar būsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite ir kilusias problemas išspręsite nesunkiai. Labiau įsiklausykite į sutuoktinio, partnerių, savo vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę – šiandien išgirsite naudingų pamokymų. Beje, tai staigmenų diena – galimas romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23–09 22). Laimės metas – jūsų nuotaikos vėl puiki, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme, tad drąsiai perimkite iniciatyvą į savo rankas, tvarkykite svarbius reikalus. Jei turite reikalų, ypač susijusių su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi, verta tuo užsiimti. Palanku dalyvauti kokiame nors konkurse. Tinkama proga pasikalbėti su šefu apie jūsų perspektyvas. Gali kur kas pagerėti ir jūsų santykiai su atžalomis, taip pat mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Intymus, romantiškas metas. Elkitės ramiai, neskubėkite. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Nevarginkite savęs dalykiniais rūpesčiais. Tiesa, jei turite finansinių sunkumų, šiandien tiktų ieškoti pagalbos per draugus – kils puikų sumanymų, galbūt pavyks rasti kokį nors dosnų rėmėją. Jei seniai ieškote progos įteikti dovaną bičiuliui ar mylimam asmeniui, padarykite tai šiandien. Beje, šiandien galimos netikėtos permainos jausmų srityje, kai draugystė ima ir pavirsta meile.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas ką nors keisti savo veikloje ar asmeniniame gyvenime – nebijokite visko apversti aukštyn kojomis, padarykite tai, apie ką svajojote, bet vis nesiryžote. Tad daugiau bendraukite, tarkitės – drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi ir reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Puikus laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle, pasirašyti svarbią darbo sutartį, sandorį, ypač su užsieniečiais. Galite netyčia sužinoti apie didelį jausmą, puoselėjamą jums ir ilgai slėptą.

Šaulys (11 23–12 21). Aktyvus laikas – būkite atkaklūs spręsdami karjeros klausimus (pats laikas paprašyti paaukštinimo ar atlyginimo padidinimo). Palanku susitikti darbo tikslais su įtakingais žmonėmis – nebijokite savireklamos, šiandien tik į naudą kuo geriau pašnekėti apie save ir savo veiklą. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su vadovybe, darbo sutarčiai pasirašyti. Reikėtų atkakliau ginti savo principus – savi ir aplinkiniai jus palaikys. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Beje, gresia tarnybinis romanas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Laimės metas – jūsų nuotaika vėl puiki, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Gali pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Gera proga koreguoti santykius su sutuoktiniu, taip pat savo šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į įtakingus asmenis, vadovybę, verta priimti gautus pasiūlymus. Tai geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui su užsieniečiais užmegzti. Verta susitikti su draugais, palanku imtis ko nors kartu. Galima romantiška pažintis su žmogumi iš toli.

Vandenis (01 20–02 18). Nėra to blogo, kas neišeitų į gera, – tai šiandien aiškiai pajusite. Tad nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni su artimaisiais, kolegoms, ir diena praeis gana ramiai, net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus. Tiks aiškintis santykius su jums skolingais asmenimis. Palanku ir patiems skolintis pinigus. Nepraleiskite progos aptarti meilės santykių nesklandumų su išrinktuoju (išrinktąja), su linkusiu pavyduliauti sutuoktiniu. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Žuvys (02 19–03 20). Jums daug kas jaučia simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas darbo problemas, deja, galite apie tai nė nenutuokti. Jei mokėsite įvertinti sutuoktinio ir aplinkinių pastangas, diena bus sėkminga Palanku tvarkyti dokumentus, pasirašyti svarbias bendradarbiavimo sutartis, spręsti juridinius keblumus. Šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleiskite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais. Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu, susižadėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą