Atsiras galimybių viską išsiaiškinti

Ketvirtadienis iki pat vakaro sėkmingas metas svarbiems dalykiniams pokalbiams, mokymams. Gauti pasiūlymai bus naudingi. Puiki proga patiems siūlyti savo idėjas, projektus. Tiesa, įtampa bus juntama ir nesutarimų tarp partnerių, taip pat įvairių provokacijų pakaks. Bet jei pasistengsite likti ramūs ir geranoriški, savaime daug kas išsispręs taip, kaip reikia. Šiandien atsiras galimybių viską išsiaiškinti, suprasti tai, kas anksčiau buvo keblu ar nuo jūsų slepiama. Tai diena, kai reikia spręsti sudėtingus, painius klausimus, nes būsite kupini įkvėpimo. Geras laikas aiškintis finansines problemas, teisinius keblumus. Deja, vakaras po 19 val. 32 min. gana sudėtingas, nepalankus kelionėms, svarbiems susitikimams, pramogoms, taip pat vertingiems daiktams (ypač telefonams) įsigyti. Šiomis dienomis bus didesnė vagysčių bei automobilių avarijų tikimybė, tad būkite atsargesni kelyje.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti arklius, pasagas, šunis, blogai – artimuosius. Gyvūnai, paukščiai reiškia, kad laukia išbandymai.

Blogas ženklas: greit išsitepti, stiprus vėjas į nugarą, netyčia išberti kruopas, grūdus, miltus, jei ne vietoje šiukšlės iškristų.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus.

Avinas (03 21–04 20). Puiki diena, tik nepraraskite atidos, neužsimirškite, kai sėkmė jus ims nešti ant savo sparnų... Pagaliau prasidės geros permainos ir jūsų padangėje.

Jautis (04 21–05 20). Nepatartina savęs varginti sunkiais darbais. Intuicija taps geresnė – pavyks išsiaiškinti, kas naudojasi jūsų pasitikėjimu, kas slapta apgaudinėja ar vagiliauja iš jūsų. Stiprinkite sveikatą bei nervus.

Dvyniai (05 21–06 21). Dėl priežasčių, kurios nuo jūsų nepriklauso, planai gali netikėtai suirti. Būkite atidūs draugų nuojautai, įspėjimams, patarimams. Moterims seksis labiau nei vyrams.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį gerai imtis atsakingų darbų. Palanku tartis su vadovybe dėl jūsų atlyginimo ar paaukštinimo.

Liūtas (07 23–08 22). Į esamas problemas stenkitės reaguoti ramiai – jums pavyks rasti išmintingą sprendimą ar protingą ankstesnių nesėkmių paaiškinimą. Ketvirtadienį puikus laikas dalykiniams susitikimams su užsieniečiais bei komandiruotėms. Šiuo metu pasiekusi žinia iš toli gali pakeisti ateities planus.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis, penktadienis – sunkokos dienos: būsite nervingi, įsitempę. Atsargiau dirbkite su technika, venkite ginčų su artimaisiais, taip pat kolegomis, partneriais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite sulaukti kritikos, tačiau nesivelkite į ginčus bei konkurencinę kovą. Būkite švelnesni sutuoktiniui – šilumos trūkumas šiandien irgi gali būti skandalo ar net ilgalaikio atšalimo priežastis.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį tiks imtis sunkių darbų, taip pat tvarkytis iš esmės.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite gana entuziastingi, tad galite prarasti saiką ar įsivelti (nors tai jums nebūdinga) į avantiūrą. Vis dėlto ketvirtadienis – sėkmingas metas. Tik būkite atidūs, kad neužgautumėte mylimo žmogaus ar savo vaiko.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį darbe galite patirti nemalonumų, nesėkmių, namie įsivelti į konfliktą ir smarkokai dėl viso to išgyventi. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Dalykiniams susitikimams, įvairioms deryboms, darbui su dokumentais ketvirtadienis palankus. Tai gerų susitikimų, susitarimų bei pelno metas.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ieškokite nuostolių bei nesėkmių, taip pat konfliktų su sutuoktiniu priežasčių ir kelių tam užkirsti. Palankus laikas spręsti uždarbio klausimą.

lrytas.lt informacija 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą