Šiandien smalsumas ir komunikabilumas bus naudingi

Šiandien norėsis ko nors naujo, neatrasto, ir iš tiesų bus tikslinga ieškoti reikalingos informacijos, jums svarbią sritį išmanančių specialistų. Tad daug skaitykite, viskuo domėkitės, klauskite, prašykite, tarkitės, derėkitės – smalsumas ir komunikabilumas šiandien tikrai bus naudingi. Jei būsite viską apskaičiavę, jei viskas gerai žinoma, tiks imtis ryžtingų, energingų veiksmų. Tuomet pavyks uždegti savu sumanymu aplinkinius, sudominti jums reikšmingu reikalu partnerius, vadovybę, taip pat paspartinti įstrigusi reikalą. Gerai veikti išvien – kolektyvinės pastangos duos puikių vaisių.

Tik nesiimkite nieko naujo – baigiasi Mėnulio mėnuo ir pirmiausia reikia susitelkti į didelio veiklos ciklo užbaigimą. Derėtų imtis ir senų, uždelstų darbų, grąžinti skolas. Šiandien būtų palanku nebent pamąstyti apie ateities projektus, tiesiog pasvajoti apie tolimus horizontus... Tiesa, šiandien bus linkstama ir truputį užsimerkti prieš neteisybę, apgaulę, pateisinti savo nusižengimus, silpnybes, praeities klaidas. Tačiau tai savotiškas atpildo metas (jis truks iki mėnesio pabaigos), jei patirsite nemalonumų, žinokite: jie – užtarnauti. Beje, tai labai romantiškas metas – vakare skirkite pasimatymus, teikite dovanas. Pasistenkite daugiau laiko rasti vaikams, ištesėkite seniai duotą pažadą. Palanki diena ir statyti naujas duris, spyną, įrengti signalizaciją, tvoras tverti. Geras laikas ir gydymosi pradžiai, įvairioms kosmetinėms procedūroms, plaukams ir nagams kirpti, pirčiai.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė; būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa; lietus – sveikata; vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar būti nuogam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas nors į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė; jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai, pažintis su netikusiu žmogumi; išeinant iš namų suklupti – nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje; pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių; šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas; rasti vaikišką žaisliuką ar kaukę – apgaulės atskleidimas; savaime dieną užmigti – stiprus ryšys su angelu sargu. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis laikas prieš Saulės užtemimą, nepalankus naujiems darbams pradėti, atsakingiems reikalams tvarkyti, bendrauti, pramogauti; palankios spalvos – raudona, juoda. Palmira atskleidė: kiekvieno mūsų likimas susideda iš 3 svarbiausių elementų.

Avinas (03 21–04 20). Jėgos laikas – šiandien daug ką galėsite. Tik daug neplanuokite – tegu įvykiai rutuliojasi savaime. Imkitės sudėtingų problemų, ypač jei turite gerą intuiciją. Palanku susitikti su svarbiais, įtakingais asmenimis Beje, pavyks išjudinti ir įstrigusius reikalus, pagreitinti įvykių eigą. Ir nepamirškite, kad jūsų žodis, parama bus reikalingi aplinkiniams, draugams, artimiesiems. Tik venkite nereikalingų ginčų, neprovokuokite skandalų.

Jautis (04 21–05 20). Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti. Jei jums stinga pinigų, pamėginkite pasvajoti: intuicija (o gal kai kas ir iš jūsų draugų) parodys, kur ieškoti naujų rezervų. Šiandien (tik ne rytoj) tiktų tartis dėl konkrečios veiklos ar uždarbio. Tai palankus metas mokantiems greitai reaguoti. Tik būkite pakantesni aplinkiniams, ypač konkurentams, priešams, mokėkite pasidžiaugti ir jų sėkme. Palanku teikti dovanas draugams, vaikams, mylimam žmogui.

Dvyniai (05 21–06 21). Geras laikas, kai daugėja optimizmo, pasitikėjimo savimi ir sėkmės. Dabar rems įtakingi žmonės, kolektyvas, tad pavyks sutvarkyti svarbų reikalą, tiesa, kol neišsiaiškinsite visų niuansų, nepriimkite jokio sprendimo – šiandien svarbiausia būti gerai informuotam. Beje, šiomis dienomis atgis prisiminimai, gali pasikartoti kokia nors situacija, ir tai proga iš naujo viską įvertinti, ištaisyti senas klaidas. Beje, jei norite ką nors sudominti, stenkitės likti paslaptingi – kuo mažiau apie save šnekėkite, tik užuominomis.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalankus metas aktyviai veiklai – vertėtų atsiriboti nuo sunkių darbų ir rūpesčių. Jei dar neatšventėte gimtadienio, galite susidurti su apgaule, nesėkme dėl kvailo atsitiktinumo, žioplos klaidos, skubėjimo. Diena itin tinkama poilsiui, tad jei dar neatostogaujate, bent jau nepersidirbkite – šiandien greičiau pavargsite, būsite ne itin atidūs ir atsargūs. Nesiimkite nieko naujo, nekeiskite senų įsitikinimų ir taisyklių – tada neapsigausite. Beje, svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime. Ir būkite itin atidūs intuicijai – ji bus pranašiška. Tinka ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, slaptos informacijos.

Liūtas (07 23–08 22). Gerų permainų metas, draugų dėmesys bei pagalba. Galimos netikėtos dovanos ar kitokios malonios staigmenos (nelaukti pinigai, žavūs susitikimai). Ir mažiau planuokite, labiau įsiklausykite į draugų patarimus, nuomonę, gilinkitės į specialią literatūrą jums svarbiu klausimu. Vertėtų pasikliauti savaimine įvykių raida – atsitiktinumas padės rasti tinkamiausią išeitį.

Mergelė (08 23–09 22). Reikia keisti veiklos taktiką, būti manevringesniems, lankstesniems. Ieškokite patikimų sąjungininkų, kad galėtumėte išsilaikyti užimtose pozicijose. Galite sulaukti draugų pagalbos – palanku skolintis pinigų. Jei norite pakovoti už save ar savo reikalą, pirmiausia apsiginkluokite informacija – asmenys, su kuriais tvarkysite reikalus, jūsų vadovybė, klientai turi matyti, kad esate tikri savo reikalo žinovai, – parodykite, ko esate verti. Ir nebijokite sunkumų – pasiekta pergalė bus ilgalaikė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės spręsti atsibodusias, įstrigusias ar besikartojančias problemas. Elkitės energingai, drąsiai, būkite atkaklūs. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su darbu užsienyje ar bendradarbiavimu su užsieniečiais. Kita vertus, neskubinkite įvykių, nepersidirbkite – tai pakenks darbo kokybei. Venkite santykių aiškinimosi darbe – visiems trūks objektyvumo, o gal ir saiko. Beje, jums atsiskleis paslaptys – kai ką svarbaus suprasite apie save, savo draugus, bendradarbius ar mylimą asmenį.

Skorpionas (10 24–11 22). Nedarykite nieko, ko iš tiesų nesinori, – vadovaukitės nuojauta. Būsite jautresni savo atžvilgiu – nesileiskite į ambicijų kovą nei namuose, nei darbe. Į gautas pastabas reaguokite ramiai – tikrai niekas nemėgina jūsų užgauti ar pažeminti. Tad stenkitės viską įvertinti ramiai ir blaiviai. Jei pajusite, kad prarandate savitvardą, – geriausia laiku pasitraukti iš žaidimo. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų, autoavarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Naudinga diena, jei sieksite su visais susitarti. Tik nepersidirbkite, o tam bus itin svarbu griežtai atsiriboti nuo antraeilių, nebūtinų darbų. Pasistenkite, kad namuose jūsų darbus atliktų artimieji, o jūs galėtumėte ramiai išeiti pabendrauti su bičiuliais. Ir nieko neteiskite (juk ne visi žino tiek, kiek jūs?) ir dažniau išklausykite oponentų nuomonę. Piktuoju pergalės nepasieksite – padės nuosekli logika, informacija – tegu ir kiti žino, kas jums aišku.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dvilypis metas – viską suprasite, bet sunkiai tai pavyks atlikti ar kitiems paaiškinti. Tad nepraraskite savitvardos neišvydę norimo rezultato. Diena palankesnė dirbantiems kūrybini darbą. Ir būkite atidesni, jei dirbate su dokumentais, informacija, jei tenka rašyti, skaičiuoti, meistrauti, braižyti ar dar ką nors tikslaus rankomis atlikti, – galite apsirikti. Beje, dabar geras laikas ieškoti sąjungininkų, kaip ir vykdytojų. Nepasikliaukite tais, kurie anksčiau yra jus nuvylę. Tinka ieškoti dingusių darbo instrumentų.

Vandenis (01 20–02 18). Nuoširdaus džiaugsmo, gerų nuojautų metas. Jūsų pastangos nenueis veltui – naudingai išsispręs svarbus klausimas. Tiek kolegos, tiek namiškiai bus jautrūs, atidūs, pasirengę išgirsti, suprasti, tiesa, patys irgi neatsisakykite padėti. Nepatartina imtis darbų, kuriems atlikti reikia tikslumo, atidumo, ilgo susikaupimo. Bet dabar įkvėpimo metas dirbantiems kūrybos srityje. Puiki proga gerinti santykius su vaikais arba mylimu asmeniu. Venkite ginčų su sutuoktiniu. Gera proga ką nors rimto nuveikti namuose kartu su vaikais.

Žuvys (02 19–03 20). Jėgų, ryžto trūks, ir tai į naudą, nes šiandien seksis ramiems, lėtiems – ryžtingi (įžūlūs) gali nukentėti nuo savo viršininkų ar vyresnių šeimoje. Nebus lengva viską suprasti ir suspėti, tad imkitės tik svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas imtis ką nors taisyti ar remontuoti savo namuose. Palanki diena tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamojo turto, žemės įsigijimu. Būkite atidesni savo tėvų rūpesčiams, stenkitės jiems labiau pagelbėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą