Spręskite sudėtingas problemas

Augs pasitikėjimas savo jėgomis ir tuo pat metu atsiras galimybių viską sutvarkyti savarankiškai. Tiesa, artimiausios dienos bus įtemptos ir prieštaringos, tad jau dabar bus svarbu pasistengti labiau suderinti vidinius poreikius su realiomis galimybėmis. Jei seniai laukėte pagalbos iš šalies – jūsų lūkesčiai taip pat gali pasiteisinti. Spręskite sudėtingas problemas, tiesa, neskubėdami, gilindamiesi į nematomus, neapčiuopiamus dalykus. Bus svarbu įsiklausyti į nuojautas, siekti kompromisų. Tiks pradėti naujus darbus, jei jiems seniai ruošėtės, tvirtinti gerai parengtus dokumentus, sandorius. Tai gera diena susitelkti į svarbiausius uždavinius, imtis ilgalaikių darbų. Verta imtis įstrigusių, užvilkintų reikalų, ypač susijusių su būsto įsigijimu ar pardavimu, imtis tvarkyti kitus šeimos reikalus. Palanki proga ir užmegzti naudingas pažintis, atgaivinti nutrūkusius ryšius.

Pirmą dienos pusę palanku pradėti grūdinimąsi šaltu vandeniu. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti, nebent šviesą, ugnį, savo atspindį veidrodyje. Sapnas bus pranašiškas, jei iškart po jo atsibudote ir ryškiai visą įsiminėte. Blogai buvo kur nors lipti, ropštis į kalną, uolą. Tačiau geriausia, jei nieko nesapnavote, – vadinasi, šiuo metu neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: jei netikėtai gestų ugnis, šviesa, ką nors išlieti, jei drabužis suplyštų, siūlė prairtų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – vidinio tvirtumo įgijimas; jei ant jūsų nukristų paukščio plunksna. Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios spalvos – geltona, žydra, elektrinė.

Avinas (03 21–04 20). Naudingas metas, net svetimos pastabos, kritika bus naudinga, nes neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į tai, ką sako antroji pusė, dalykiniai partneriai, draugai, – jie pagelbės sprendžiant įvairias problemas. Patys galite apsirikti vertindami išgirstą informaciją, priimdami rimtus sprendimus. Tvirtinkite bendradarbiavimo ryšius. Geras laikas teisinėms problemoms spręsti.

Jautis (04 21–05 20). Būsite energingi, tad gana greitai įsitrauksite į darbus ir suspėsite daug nuveikti. Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Tinka pasirašyti darbo sutartį. Palanki diena pradėti gydymosi kursą ar iškrovos dietą, tikrintis sveikatą, valyti organizmą.

Dvyniai (05 21–06 21). Puiki diena. Tiek veiklai, tiek asmeninėms problemoms spręsti šaunus laikas. Jei reikia, imkitės iniciatyvos nedvejodami. Padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš bet kokios situacijos. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti, tiesa, naudos greitai nebus. Palanku užsiimti įvairiomis savo atžalų problemomis. Neperlenkite lazdos, jei tektų aiškintis meilės santykius.

Vėžys (06 22–07 22). Šviesus laikas, tiesa, netinkamas reikalams tvarkyti, aktyviai dalykinei veiklai. Nuo jūsų šiandien mažai kas priklausys, tačiau pakaks palankių progų, tik mokėkite jomis pasinaudoti. Neverta imtis ko nors sunkaus – pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite rytdienai. Tai puikus laikas šeimos susibūrimams. Daugiau pabendraukite su tėvais, seneliais.

Liūtas (07 23–08 22). Atgaunate jėgas, didėja pasitikėjimas savimi – jūs vėl optimistai ir su jumis taip malonu bendrauti. Tai gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, dokumentams tvirtinti, dalykiniams ryšiams užmegzti. Atidžiai vertinkite gautus patarimus – jie padės jums išspręsti opias problemas. Pasistenkite kuo daugiau spėti: šios dienos susitikimai, pokalbiai bus daug kuo naudingi – tarkitės, derėkitės, reikalaukite. Palankus metas ir nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

Mergelė (08 23–09 22). Nepraraskite sveikos nuovokos ir saiko – pernelyg greitai galite pasiduoti azartui, o tai šiuo metu neleistina. Dabar reikia mokėti sustoti, gerai pagalvoti, išlaukti. Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti skolų klausimą. Šiandien galimi naudingi pokyčiai jūsų gyvenime. Neskubinkite finansinių reikalų tvarkymo, bet jei tektų apsispręsti, sutikite su tuo, kas jums siūloma.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šauni diena. Reikšmingas metas, tačiau nepervertinkite savo galimybių – tai apgaulingas laikas tarp užtemimų, kai reikia vengti rizikingų sumanymų ir geriau per daug neužsigriebti. Tad prieš imdamiesi iniciatyvos, įsipareigodami, priimdami vertingą pasiūlymą pamąstykite, ar nueisite iki galo? Vakarą pasistenkite praleisti su artimais žmonėmis.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta užsiimti konkrečia veikla ar pradėti ko nors iš esmės naujo. Nieko sunkaus neveikite. Svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai. Įsiklausykite į išgirstas pastabas, naujienas, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta mąstyti, o veikti – tik penktadienį, nes vienaip ar kitaip, bet susikaupusios problemos ims spręstis.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite sumanūs, išradingi, tad galite sugalvoti kai ką labai naudingo ir reikalingo, ir tai padės kilti karjeros laiptais, būti pripažintam visuomenėje ir pan. Vis dėlto neskubėkite žengti lemtingo žingsnio, gali būti, kad po mėnesio, kito norėsite dar kartą viską keisti, atšaukti tai, kas dabar buvo nuspręsta. Būkite atidesni draugų kritikai, pastaboms – galbūt jie mato tai, ką jūs praleidote? Gera proga kviesti draugus į talką.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebijokite pažvelgti teisybei į akis. Jokių iliuzijų! Jūs stiprūs ir atlaikysite visus neišvengiamus išbandymus. Verta tvarkyti dalykinius, verslo ir teisinius reikalus. Tai tinkama proga rasti bendrą kalbą su šefu (galima aptarti jūsų finansinę perspektyvą), taip pat su tėvais – siekite, kad jie taptų jūsų sąjungininkais.

Vandenis (01 20–02 18). Toli matote, daug suprantate ir gana aiškiai nutuokiate, kuria linkme judėti. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Neblogas laikas svarbiems reikalams tvarkyti, susitikti su įtakingais asmenimis. Per partnerystę jūsų galimybės dar labiau išsiplės, atsivers puikių perspektyvų ir siekti karjeros, ir įgyvendinti asmeninius sumanymus. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Žuvys (02 19–03 20). Kantrybė lemia puikius rezultatus – jūsų lūkesčiai pildosi, tiesa, ne visai taip, kaip manėte. Nors iš esmės diena palanki ir naudinga (būsite darbingi, išradingi, drąsūs), jausitės ne per geriausiai: antrą dienos pusę būsite įsitempę, linkę įtarinėti, ginčytis, niršti. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, apsispręsti, kol nenusiraminsite, kitaip galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti su artimu žmogui, kaimynu, giminaičiu, kolega, darbo partneriu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą