Nuo ryto imsite puikiai suvokti tiesiausius kelius į sėkmę

Intriguojantis metas: nuo ryto į galvą šaus nepaprastų sumanymų, imsite puikiai suvokti tiesiausius kelius į sėkmę! Būsite protingi, praktiški, sumanūs ir išmanūs, gudrūs, veiklūs – tokie vaikščiojantys genijai. Deja, viskas šiuo metu taip nestabilu ir netikra: lyg Damoklo kardas kabo ne visai malonios staigmenos, grasinančios nenumatytomis permainomis – vos imsite ką nors veikti, jau beveik turėsite rezultatą, o likimas ims ir apvers viską šimto aštuoniasdešimties laipsnių kampu. Staiga paaiškės, kad to jau nebereikia ar nebenorite. O jei labai prisireikė, tuomet tikrai nebegausite, nes kai kas jau aplenkė, apgavo, išdavė. Vis dėlto jei problemas spręsite iki 13 val., turite galimybę laimingai perbėgti lynu per bedugnę. Šiandien bus svarbu susitelkti, nesigriebti per daug, atsirinkti tik tai, kas svarbiausia, ir nesivelti į konfliktus (ypač su draugais, bendraminčiais, viršininkais), nors jausite, kad pažeidžiamos jūsų teisės, laisvas apsisprendimas, kad nepaisoma jūsų valios, planų. Vis dėlto susivaldantys asmenys gali kai ką pasiekti – svarbiausia susitelkti į tikslą, apriboti užmojus. Patartina koncentruotis į sunkias, sudėtingas veiklos problemas ir vengti gilintis į asmeninio gyvenimo nesklandumus – ne laikas aiškintis meilės santykius, kovoti už mylimo asmens dėmesį, pripažinimą. Deja, tai laikas, kai kažkodėl pasirodo, kad dabartinis pasirinkimas – klaida, kad reikia kai ką keisti, ieškoti ko nors naujo. Jei norite išgirsti būtent tokį atsakymą iš savo poros, tuomet šiandien tinkama proga pasikalbėti apie jūsų santykių perspektyvas. Priešingu atveju patartina panašias temas atidėti neribotam laikui – iki lapkričio truks ganėtinai destruktyvus laikas. Gresia neramumai ir darbo kolektyve, tačiau bus galimybių susitarti, išspręsti esamas problemas pirmąją dienos pusę iki 13 val. Tik nebijokite tiesos, mokėkite ramiai pripažinti akivaizdžius dalykus, nors jie ir ne visada būna malonūs. Diena nepalanki asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai. Išlieka nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė minioje, gamyboje, kelyje, buityje. Labiau pasaugokite galvą (galimi galvos skausmai be aiškios priežasties), kojas, nugarą. Būkite atsargesni su elektra, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais, aštriais įrankiais. Būtina atida dirbant kompiuteriais.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – įgyjate apsaugą. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant.

Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje; jei sulūžtų peilio ašmuo – katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo; jei skėtis sulūžtų – vienatvė; jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys; jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų; rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti; palankūs raudoni atspalviai, vengtini – žali.

Avinas (03 21–04 20). Geriau nieko rimta nesiimti – galite sugadinti ankstesnius pasiekimus. Nesinaudokite kitų pagalba. Dėl nieko nesijaudinkite – galite būti pernelyg emocingi. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu atidėkite, nebent jums pavyktų peršnekėti iki 13 val.

Jautis (04 21–05 20). Dėl savo problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių su jumis kartu nerimauti, išgyventi. Geriausia nieko rimta nesiimti. Nedirbkite sunkių, pavojingų darbų. Gauti pasiūlymai iki 13 val. gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Nors būsite gana darbingi, klaidų darysite dažniau, nei jums įprasta, tad nepamirškite tikrinti atliktų darbų. Po 13 val. niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius, keliones atidėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Rytmetys geras skubiems reikalams tvarkyti, finansinėms problemoms spręsti. Iki 13 val. susitikite su reikalingu žmogumi, pasikalbėkite apie savo bėdas. Beje, pirmąją dienos pusę verta pagalbos kreiptis į artimuosius, tėvus, senelius. Vėliau nesėkmės ar bloga savijauta gali išmušti iš vėžių – nebetiks tvarkyti svarbių reikalų, bus itin pavojinga rizikuoti kelyje, pyktis su bičiuliais. Ir pasistenkite iki 13 val. įvykdyti senus pažadus (ypač šeimai, mylimam asmeniui), atlikti anksčiau užmestus darbus.

Vėžys (06 22–07 22). Ne viskas, kas žiba, yra jums reikalingas auksas. Gal tai kam nors ir naudinga, bet ne jums. Nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis, nes gali atsitikti taip, kad vienas žingsnis bus į priekį, o du atgal. Vertėtų atidėti svarbų apsisprendimą. Neverta dalytis savo mintimis, įspūdžiais, jausmais. Būkite šiltesni sutuoktiniui – vakare tai padės išvengti piktų kalbų. Būkite atidesni gaunamai informacijai – įspėjimas ateis laiku, tik mokėkite pasinaudoti. Ne laikas aiškintis meilės santykius – galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, taip pat vairuodami automobilį.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais ir laiku pasiremti įtakingais draugais. Jei kreipsitės pagalbos, patarimo, jei tvarkysite reikalus iki 13 val., gausite tai, ko norite. Vėliau būtina atida – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos. Tik nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Nors nesate lengvabūdžiai, antrąją dienos pusę spaudžiami kolektyvo, draugų, artimųjų, giminaičių galite leistis į pavojingą avantiūrą. Kasdienius darbus dirbkite atidžiau – didesnė klaidų, traumų tikimybė. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti. Patartina iš esmės susitvarkyti namuose, darbe.

Mergelė (08 23–09 22). Iki 13 val. gana sėkmingas laikas, kai reikia suskubti sutvarkyti svarbų reikalą, susitikti su reikalingu žmogumi aptarti jūsų klausimo. Šis laikas geras kreiptis su pasiūlymais, prašymais į aukštesnį asmenį. Na, o šiandien bus svarbu nurimti, susikaupti ir atsisakyti avantiūrų. Antrąją dienos pusę po 13 val. mažiau žadėkite, neįsipareigokite. Nebūkite patiklūs, neužmegzkite naujų pažinių (nei dalykinių, nei draugiškų, nei romantiškų). Ir būkite kantresni su sutuoktiniu – priekaištais, nepasitenkinimu šiandien lengva atšaldyti santykius. Atsargiau kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną – neapsikraukite darbais, rūpesčiais, nesiimkite problemų sprendimo. Prisiminkite savo pažadus sutuoktiniui – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeimos, vaikų reikalais (geriau juos tvarkyti iki 13 val.). Jei turite neatidėliotinų reikalų, juos tiktų tvarkyti iki 13 val., nors geriau atidėti rytdienai. Darbe po pietų stenkitės atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, sudėtingų užduočių. Saugokitės intrigantų – per juos galite susipykti su šefu.

Skorpionas (10 24–11 22). Prieštaringa diena. Taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, o gal kaip tik neįvertinote? Likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso, tiesa, galima ir nelaukta dovana (jei esate to verti). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti ir jei tai bus laikas iki 13 val. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą. Būkite atidesni savijautai, labiau pasaugokite ramybę ir sveikatą, pinigus, turtą. Venkite tuščių kalbų bei didelių pažadų, niekur neskubėkite, o ypač jei vairuosite automobilį.

Šaulys (11 23–12 21). Tam tikras persilaužimas darbe pirmąją dienos pusę gali įvykti, bet stenkitės neužbėgti įvykiams už akių. Svarbu neskubėti: dabartiniai sunkumai lengviau spręsis tik po savaitės, o kol kas pasistenkite nieko nesugadinti. Ir mažiau vilkitės – šiuo metu gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Nepalanku skolinti pinigų, juolab jų investuoti. Problemos šiandien labiausiai tikėtinos dėl neadekvačios reakcijos – jūsų arba jus supančių žmonių, tad stenkitės likti ramūs bei objektyvūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rytas tinkamas priimti sprendimus dėl karjeros, palanku dėl to kalbėtis su atsakingais žmonėmis. Pirmąją dienos pusę iki 13 val. apskritai verta spręsti įvairias susikaupusias problemas. Išeitį rasite, jei paieškosite nestandartinių būdų, tad nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Kad ir kuo užsiimsite, labai nepersistenkite siekdami norimo rezultato – savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Labiau pasaugokite pinigus, turtą bei gerus santykius su draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Keblus laikas tęsiasi. Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų (nei dalykinių, nei asmeninių) – pasekmės neprognozuojamos. Deja, viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje – tikėtina, jog reikalai pakryps kiek kitaip, nei manėte. Gali pasikeisti ir santykiai su jums svarbiais žmonėmis: tie, kuriais tikėjote, gali nepateisinti jūsų lūkesčių, net išduoti ir atvirkščiai – tie, kuriuos įtarinėjote, kuriais nepasitikėjote, kuriais abejojote, kuriuos vis tikrinote, jūsų atžvilgiu bus visiškai dori ir geranoriški. Konfidencialius, taip pat skubesnius reikalus palankiau tvarkyti iki 13 val. Išlieka didelė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Venkite beatodairiško entuziazmo bei fanatikų. Tai vis dar įtemptas metas – net jei viskas bus gerai jūsų reikaluose, santykiuose su artimaisiais, galite rimtai nerimauti, maištauti. Būkite atidūs, kad artimiesiems (ypač savo porai) nuotaikos nesugadintumėte. Tinkamas laikas nutraukti draugystes, kenkiančias santykiams šeimoje bei jūsų doram vardui. Neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite antrąją dienos pusę. Iki 13 val. tinkamas laikas taikytis, derėti, atsiprašyti, susitarti. Iki 13 val. gauti partneriški pasiūlymai bus naudingi.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą