Šiandieninės pozityvios nuostatos teigiamai veiks visą mėnesį

Šiandien – jaunaties metas: ji stos 18 val. 2 min. Iki to laiko verta apmąstyti, kas per mėnesį nutiko, ir pasistengti užbaigti tai, kas buvo užvilkinta, pamėginti susitaikyti. Bent jau atsiprašyti - tai geras laikas. Svarbių reikalų, sunkių darbų šiandien neplanuokite – tai teorinių, bet ne praktinių pastangų laikas. Ir nepervertinkite situacijos, savo galimybių – realybės jausmo gali pristigti. Kita vertus, kadangi šiandien jaunatis, pozityvios nuostatos itin svarbios, nes jos teigiamai veiks visą mėnesį. Diena puiki keistis informacija, bendrauti su žmonėmis, iš kurių norite ko nors pasimokyti, su kuriais norite pasitarti jums svarbiu klausimu. Neatsisakykite pasišnekėti su seniai nematytais asmenimis ar padėti nepažįstamiesiems. Iki vakaro pasistenkite grąžinti skolą (bent dalį). Diena palanki imtis senų, nepavykusių ar atidėtų darbų. O štai avantiūroms, naujų darbų pradžiai ne laikas. Labiau gilinkitės į nuveiktus darbus, nueitą kelią – pamirštuose dalykuose galite rasti nemažai naudingo. Apskritai tai gera proga pasigilinti į senas paslaptis, prisiminti pačius gražiausius savo metus, didžiausius laimėjimus. Iki prasidedant jaunačiai verta sutvarkyti namus, juos išplauti, išnešti šiukšles. Patartina patalpas apeiti su žvake. 18 val. 2 min. stos Mėnulio jaunatis, kai verta pasvajoti apie ateinančius gerus laikus, planuoti ateitį. Derėtų apie viską galvoti maksimaliai gerai, pozityviai, net jei ir pasirodys, kad tai visiška nesąmonė. Patartina prasidėjus jaunačiai užsidegti žvakę ir surašyti norus mėnesiui. Raštelį savo likimui tiktų saugoti mėnesį jums malonioje vietoje, paskui galima jį sudeginti prieš kitą jaunatį.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis permainingas, tad mažiau planuokite ir nesiimkite nieko nauja; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai – balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 20). Kiek įtemptas metas, kai neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Jei šiandien kas nors nepavyks, nesijaudinkite – nuo penktadienio reikalai pasitaisys. Beje, neatliktas darbas ar užmirštas pažadas gali tapti kliuviniu, tad pagrindinį dėmesį skirkite visiems nebaigtiems reikalams sutvarkyti. Ne pats geriausias laikas kreiptis su pasiūlymais ar prašymais į šefą, beje, viršininko apskritai venkite – vargu ar sulauksite pagyrimo. Kiek didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Nesistenkite dabar ko nors pradėti ar keisti veikloje. Tiesa, tai proga išspręsti ankstesnius nesusipratimus su darbo partneriais, taip pat ginčus su antrąja puse. Turite įsidėmėti, kad dabar, kai Saulė Skorpione, už sėkmę vieni nepakovosite. Iki lapkričio 22 d. sėkmė priklausys nuo jūsų sąjungininkų, nuo mokėjimo bendradarbiauti, kaip ir priešą įvertinti, savo porą pagerbti (mylėti). Tad nepriimkite sprendimų vieni, nepasitarę, taip pat venkite prisiimti atsakomybę sprendžiant svarbų reikalą. Beje, gali gesti darbo technika.

Dvyniai (05 21–06 21). Nieko rimta neplanuokite ir nesiimkite. Nesutikite su jums užkraunamomis papildomomis pareigomis. Savo darbus atlikite atidžiau – padarytų klaidų iš karto nepastebėsite, tad raskite patikimą asmenį, galintį jus patikrinti, pakonsultuoti. Nepervarkite, mažiau dėmesio kreipkite į įvairias smulkmenas, kitaip galite sunegaluoti. Imkitės tik neatidėliotinų reikalų. Raskite laiko pailsėti vidury darbo dienos. Gerinkite santykius su kolegomis. Būkite atidesni maisto kokybei.

Vėžys (06 22–07 22). Sugrįžta geri darbai, šviesūs linkėjimai, kadaise mylėti žmonės. Seni ryšiai, seni nuopelnai padės. Pasistenkite, kad visą dieną jus lydėtų puiki nuotaika, tuomet jį išliks visą mėnesį. Tai sėkmės bei meilės metas. Šios dienos susižavėjimai bus lemtingi. Tiesa, gali kilti rūpesčių dėl atžalų – jūsų ausis gali pasiekti ir „naujiena“ apie senas vaikų išdaigas. Didesnė automobilio, darbo technikos gedimų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Nurimkite, dėl nieko neišgyvenkite – tai laukimo metas, kai kaupiamos jėgos, patirtis. Jokių griežtų metodų – su visais tik gražiuoju, ir palengva reikalai susitvarkys taip, kaip reikia. Nieko neprarasite, jei svarbų dalykinį reikalą atidėsite rytdienai, o dar geriau penktadieniui. Šiandien verta labiau užsiimti šeima, namais. Palanku įteikti seniai žadėtą dovaną artimiesiems, mylimam asmeniui – tam geriausias laikas nuo 12 val. 20 min. iki 14 val. 8 min.

Mergelė (08 23–09 22). Optimistinis mąstymas bus itin naudingas, tiesa, nedalykite jokių konkrečių pažadų ir neprisiimkite įsipareigojimų (nepraraskite kuklumo dorybės). Galite susidūrę su svarbia informacija, įdomiais pasiūlymais ir nesugebėti to įvertinti, tad neskubėkite sakyti „ne“, dažniau suabejokite savo išvadomis. Beje, lygiai taip pat galite nepastebėti savo ar aplinkinių padarytos klaidos, gauto įspėjimo. Iki pavakarės pasisektų tiems, kurie mėgintų ieškoti juos apgaudinėjančio, apvaginėjančio žmogaus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geros manieros, mielos dovanėlės bendraujant daug ką reikš! Kaip visada, lengvai ir nepastebimai priversite aplinkinius sukrusti, padėti išspręsti kilusias problemas. Galimi ir netikėti naudingi pasiūlymai. Įsidėmėkite juos, bet nesiimkite iš karto įgyvendinti. Ne laikas svarbioms finansinėms operacijoms, nors palankus metas įsigyti vertingų daiktų. Pasistenkite, kad sutuoktinis jaustųsi su jumis laimingas.

Skorpionas (10 24–11 22). Impulsyvūs sprendimai tik dar labiau supainios reikalą, o tai gali jus nustumti į praeitį. Vis dėlto ramiems Skorpionams verta pakovoti už save, svarbų reikalą, tik greitų rezultatų nelaukite, o tam geriausias laikas nuo 12 val. 20 min. iki 14 val. 8 min. Nepriimkite jokių konkrečių karjeros sprendimų, jei intuicija tam prieštaraus. Po 18 val. 2 min., kai stos jaunatis, verta planuoti būsimus veiksmus ne tik mėnesiui, bet ir visiems metams, nes tai jaunatis jūsų ženkle.

Šaulys (11 23–12 21). Keista, introvertiška diena, kai nugrimztama giliai į praeitį, kai atsiribojama nuo laikinų, praeinančių dalykų. Nesiimkite nieko rimto ir svarbaus, nešvaistykite tuščiai jėgų. Tiesa, pasistenkite pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Nepamirškite, kad tai metas iki gimtadienio, kai svarbu veikti atsargiai, švelniai, įsiklausyti į vidinį balsą. Siekite likti nepastebimi. Labiau gilinkitės į nuojautas – jos pildysis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mėginkite suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, o išdavikai išsiduos. Tačiau kol kas nesistenkite ką nors keisti. Stebėkite ir kaupkite informaciją. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Pasinaudokite puikia proga vakare, kai 18 val. 2 min. stos jaunatis, – teigiamos mintys padės ateityje pakeisti kai ką svarbaus. Beje, šiandien sulauksite ištikimų draugų dėmesio bei pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų galimybės šiuo metu apribotos – reikalai nesitvarkys taip greitai, kaip norėtųsi. Kuo paprastesnį, kuklesnį sprendimą pasirinksite, tuo bus geriau. Nuo 18 val. 2 min, kai stos jaunatis, pamąstykite apie savo darbus, karjerą. Jei norite su vadovybe aptarti jūsų perspektyvas, tam tiktų arba laikas nuo 12 val. 20 min. iki 14 val. 8 min., arba tai verta atidėti kitoms dienoms. Daugiau dėmesio skirkite tėvų norams.

Žuvys (02 19–03 20). Ar jūs ieškote universalaus sprendimo? Ar norite pagaliau viską suprasti, išsiaiškinti? Šiandien teisingai nujausite savo tolimas perspektyvas, tiesa, nesistenkite kuo daugiau nuveikti. Galimos geros naujienos, žavūs susitikimai po pietų. Nuo 12 val. 20 min. iki 14 val. 8 min. verta skirti svarbius susitikimus, tvarkyti atsakingus reikalus, ypač jei jie susiję su jūsų veiklos plėtra, kelionėmis, užsieniečiais. Daugiau svajokite vakare, kai stos jaunatis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą