Tai nesusikalbėjimų metas

Pirmadienis – dvilypis, kai atrodo, kad viskas gerai, tačiau neaišku, iš kur atsiranda kliūčių, nesusipratimų, kyla konfliktų. Tai nesusikalbėjimų metas, netinkamas svarbiems darbo bei finansiniams klausimams aptarinėti, – galite susidurti su nerealiais reikalavimais... Nepalanku ko nors prašyti ar ką nors siūlyti vadovybei. Būtina didelė atida dirbant su dokumentais. Nepatartina imtis atsakingų užduočių. Iki 19 val. bus nepalanku įsipareigoti, pasirašyti svarbius susitarimus, pinigus skolintis ar skolinti, taip pat juos grąžinti. Pirmadienį venkite aiškintis santykius su bent kuo – ne tik darbe ar kelyje, viešoje vietoje, bet ir namuose. Neaptarinėkite su artimaisiais ginčytinų klausimų, stenkitės nusileisti arba atidėti pokalbį kitai dienai. Tądien bus nemenka apgaulių, konfliktų, traumų, įvairių avarijų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Stenkitės neskubėti, venkite lenktyniauti, konkuruoti. Likite išmintingai ramūs.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Buvo palanku regėti grybus – sveikata, turtas; žuvį – sėkmė; paukščius – gera žinia; valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba; plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga.

Blogas ženklas: netyčia sulyti – apsaugos praradimas; veidrodį sudaužyti – vienatvė; jei saga ištrūktų – galite susirgti; jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvyst juos žaidžiant – pinigai, turtas; dažnai nustebti – laimė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; jei nuo ryto būtų giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis gana apgaulingas – suteiks netikrą viltį. Nesitikėkite daug ir iš naujų romantiškų pažinčių (ypač su užsieniečiu ar žymiu asmeniu) ar gautų finansinių pažadų, veiklos pasiūlymų.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis – abejotinos sėkmės metas, kai svarbu nerizikuoti tvarkant reikalus (ypač finansinius) bei kelyje ir likti santūriems bendraujant. Galite netikėtai susivaidyti su savo partneriais, vadovybe, klientais.

Dvyniai (05 21–06 21). Nekils rūpesčių, jei nepervertinsite savo galimybių, ypač bendraudami su užsieniečiai, jei nesivelsite į romantiškus nuotykius (ypač kelionėse, viešnagėse). Ne laikas tądien spręsti ir finansines (savo arba draugų) problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Jausmų bei energijos perteklius vers kovoti, maištauti, tačiau turite būti atsargūs, kad nesunaikintumėte to , ką jau esate pasiekę. Verčiau atidėkite visus rūpesčius bei ginčytinus klausimus antradieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Nors viduje ir jausite, kad viskas gerai, būsite linkę įtarinėti, nepasitikėti, dėl ko nors užsigauti, supykti, greitai įsivelti į vaidus, ypač su tais, kuriuos mylite. Tądien ne laikas bus priiminėti atsakingus sprendimus – ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir darbe – vėliau gailėsitės.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis žada nenumatytų pavojų, kai nepalanku būti lengvatikiams, pasitikėti žadančiaisiais pagalbą, naudą, pelną ir pan. Išaugs traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis – iliuzijų metas darbe, kai atrodys, kad viską galite, tačiau rezultatai bus toli gražu ne tokie, kaip norisi.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors ir puikiai jausitės, diena bus įtempta, konfliktinė. Bendraujant, tvarkant reikalus diplomatiškumo įgūdžiai padės pasiekti norimą rezultatą. Tik nebūkite patiklūs – gražius pasiūlymus, dosnius pažadus (ypač gautus iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų) galite dalinti iš dviejų.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite ginčų bei rizikingo vairavimo. Tikėtinos baudos kelyje. Pasisaugokite ir vagių. Veiklai, kelionėms, susitikimams bei pažintims užmegzti pirmadienis netinkamas – ši diena gali apgauti, nuvilti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį įtampa ims augti – bus svarbi savitvarda, pakantumas kito nuomonei, įsitikinimams, poreikiams. Tai netinkamas laikas kovoti, įrodinėti teisybę, kaip ir kitus mokyti, kritikuoti. Būkite atsargūs – tai tas laikas, kai jūsų konkurentai tampa įžūlūs bei pavojingi, kai galite įgyti naujų priešų.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidesni sveikatai – bus palankios įvairios sveikatinimo procedūros. Tai tinkama diena ir iškrovos dietoms. Beje, pirmadienį ryškės naujos problemos darbe, kurias būsite priversti žaibiškai spręsti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis apgaulingas – nepervertinkite savo galimybių bei įtakos, taip pat įtakingų asmenų arba žmonių iš toli pažadų bei pasiūlymų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą