Netiks pradėti naujų darbų

Sudėtingas laikas, kai galima labai apsigauti norimus dalykus palaikant esamais. Geriausiu atveju atsivers tikroji tiesa. Jei kas slepia ylą maiše, turi pasisaugoti – dabar ji išlįs. Tai, ko nenorėjote sakyti ar atskleisti, dabar gali tapti žinoma, ypač jei reikalas susijęs su meile, pinigais, turtu. Dabar išryškės teisinės problemos, ir tai gali priversti atsisakyti svarbių ketinimų. Geromis naujienomis labai nesidžiaukime – juk gražus vandens paviršius dar negarantuoja, kad jame nesislepia aštriabriaunės uolos. Deja, tai iliuzijų laikas, kai būsite linkę apgaudinėti save ir painioti kitus, veltis į avantiūras ir apskritai elgtis neatsakingai. Nenoras matyti realybę, prisiimti atsakomybę tvarkant reikalus ir asmeninių santykių srityje (ypač meilės) vers išsisukinėti, meluoti, apgaudinėti. Beje, problemų dėl neteisingos informacijos bus itin daug, tad viską tikrinkite. Niekam nieko nežadėkite, neįsipareigokite, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų. Netiks šiandien ir pradėti naujų darbų, priimti atsakingų sprendimų. Nepalankios kelionės ir įvairūs dalykiniai susitikimai. Lygiai taip pat nereikėtų daug tikėtis iš šiandien užsimezgusių romantiškų santykių. Derėtų vengti svaigalų ir apsvaigusių žmonių. Labiau tikėtini įvairūs apsinuodijimai. Galima nukentėti per psichiškai nestabilius asmenis, religinius fanatikus. Bus didesnė apgaulių, vagysčių tikimybė. Galimi nemalonumai dėl vandens, dujų, naftos nutekėjimo. Nepalankios kelionės jūra. Diena nepalanki asmenims, dirbantiems kūrybinį arba vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams. Labiau reikėtų pasaugoti vaikus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pas jus užklydusį pasimetusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga; rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas; jei delną niežėtų – sėkmė, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus atidėtiems, užmirštiems reikalams tvarkyti; palankūs geltoni, raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba be reikalo nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat instrumentais. Pasistenkite, kad nepristigtų šaltakraujiškumo bendraujant, vairuojant automobilį. Būkite atsargesni ir apdairesni ne tik dirbdami, važiuodami, sportuodami, bet ir ilsėdamiesi.

Jautis (04 21–05 20). Būsite linkę kritiškai vertinti savo partnerius, sutuoktinį, vadovus ir kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – dabar būsite linkę viską perdėti. Galite susidurti su išdavyste – tiek verslo srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Šiandien nesiimkite nieko rimto – vėliau teks taisyti šios dienos sprendimus ir veiksmus. Venkite įtarinėti, labiau pasitikėkite sutuoktiniu – jūsų baimė perdėta.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite niekam nesudrumsti ramybės – tylėkite: vėliau gailėsitės ištarto žodžio. Tai nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas, kai nereikia atskleisti savo nuomonės. Kad ir kuo užsiimsite, labiau susikaupkite, nes diena nebus lengva – galimos lemtingos klaidos. Nepraraskite santūrumo ir sveikos nuovokos susidūrę su jūsų netenkinančiais dalykais, ypač darbe. Tiesa, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga, – pavyduoliai, intrigantai ar užsimaskavę priešai tuo noriai pasinaudos.

Vėžys (06 22–07 22). Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai sudėtingas, konfliktiškas laikas, tad tikėtis stebuklų neverta. Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite – jie gali suklaidinti, supainioti, dar labiau komplikuoti reikalus. Tik ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, nuoširdumas apsaugotų artimuosius ir aplinkinius nuo konfliktų ir kitokio streso.

Liūtas (07 23–08 22). Nusivylimas laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Tai komplikuotas metas, kai nereikia imtis jokių atsakingų darbų, spręsti problemų darbe. Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus – tuščiai laiką sugaišite. Tad nesielvartaukite, jei įstrigs ar bus atidėtas jums svarbus reikalas. Nepatartina tvarkyti piniginių, su nekilnojamuoju turtu ir kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų. Namuose derėtų atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius, nerodyti savo kaprizų.

Mergelė (08 23–09 22). Mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada būna teisingas. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti, pirkti vertingus daiktus, ypač modernią techniką. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tikrai galėsite tai įgyvendinti. Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų. Itin apdairiai vairuokite, nerizikuokite važinėti techniškai nesutvarkytu automobiliu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ši diena – tikras jūsų kilnumo išbandymas. Jums norisi tiek gero duoti ar padaryti, tačiau pasirodys, kad arba to niekam nereikia, arba jums neišeina tai, kas visada pavyksta. Beje, neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Tai slidus metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkas barnis gali išskirti. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, savimi pasikliauti irgi rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti visą informaciją. Nerizikuokite reputacija bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų. Nieko svarbaus nespręskite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Nepiktnaudžiaukite savo, savo šeimos ir partnerių valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Jausitės gana nesmagiai. Tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas jums ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir naujų problemų susikursite. Diena bus sunkoka ir emociškai, ir fiziškai, tad labiau save pasaugokite. Net jei pasijusite bejėgiai prieš gautas naujienas, susiklosčiusią situaciją, pasistenkite nuo to atsiriboti ir nereaguoti. Dabar svarbu atsitraukti nuo visko ir ramiai palaukti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti tai, dėl ko buvote garantuoti ilgą laiką, tad labai nepasikliaukite laime. Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Gali netikėtai suirti planai, tad būtų geriau šiandien mažiau planuoti ir viltis. Jei šiandien neskubėsite nieko spręsti, vėliau situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Jei šiandien kas nors bars ar pyks ant jūsų, irgi nieko baisaus – ne ilgam.

Vandenis (01 20–02 18). Nepasiduokite kieno nors įtakai, nekeiskite savo apsisprendimo ir nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva pasukti ne ta linkme. Dalykiniuose reikaluose būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe. Būkite atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti rimtokų klaidų, kurios sukels ilgalaikių problemų. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų šeimoje ir įsipareigojimų darbe. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Emocijos turi nurimti, tik tada rasite tinkamą sprendimą, kitaip galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus. Ypač tai bus svarbu, jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais, tačiau ir patys save galite suklaidinti norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą nuvylė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą