Šiandien jūsų išrinkta dovana bus ypatinga

Būsite veiklūs, kupini jėgų, sumanymų. Jus supras ir parems draugai, kolegos – šiuo metu tikrai bus galima rasti bendraminčių. Tiks kreiptis į šefą ar į valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais. Gera diena susitikimams, keistis informacija, tiesa, šiandien neverta priimti atsakingų sprendimų, pradėti naujų darbų. Baikite senus darbus, ieškokite ankstesnių klaidų, taisykite jas.

Sėkmingiausias metas – vakaras po 17 val., kai geriausia aptarti svarbius reikalus, kreiptis patarimo, pagalbos. Palanku bus ir šventines dovanas pirkti – jūsų išrinkta dovana bus ypatinga! Vakaras geras ir širdies reikalams – gali laimingai išsispręsti ankstesnis nesusipratimas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, paprašykite draugų sutaikyti.

Galite sužinoti dalykų, kurie padės pasiekti užsibrėžtą tikslą. Nebijokite drąsių sprendimų, būkite atidūs neįprastiems pasiūlymams, patarimams – tai gali atverti naujų perspektyvų. Palanku tvirtinti ilgalaikius, svarbius susitarimus, sandorius. Palanki proga garsiai apie save pareikšti visuomenei, pristatyti savo kūrybą, sumanymus ir planus.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį, blogai – vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, palankesnis metas iki 12 val. 14 min., vėliau itin išaugs klaidų, painiavos tikimybė; tiktų nešioti žydrų ir sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Imkitės svarbių dalykinių reikalų, susitikite su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė. Palanku su šefu aptarti veiklos ir uždarbio perspektyvas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, susitaikyti labiau pavyks vakare, kur nors toliau nuo namų – draugų vakarėlyje, kavinėje ir t.t.

Jautis (04 21–05 20). Užsiimkite tais reikalais, kurie priklauso tik nuo jūsų. Nepasiduokite emocijoms – jos gali suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais bei šefu. Ir nepraleiskite geros progos – ji tikrai pasitaikys (bent jau vakare).

Dvyniai (05 21–06 21). Planuokite, ieškokite pagalbininkų. Labiau pasikliaukite draugais, mylimu žmogumi. Laimingas atsitiktinumas, gera žinia gali daug ką į gera pakeisti jūsų gyvenime ar bent jau santykiuose su mylimu žmogumi. Sėkmingas vakaras – geras viešnagėms, įvairiems susitikimams. Vakaro pažintys gali laimingai pakeisti jūsų ateitį.

Vėžys (06 22–07 22). Pats laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe dėl algos padidinimo ir tolesnės karjeros. Šiandien gauti finansiniai ir profesiniai pasiūlymai bus naudingi.

Liūtas (07 23–08 22). Gana sėkminga diena. Tik labai nepersistenkite žadėdami, duodami ar imdami – visur reikia jausti saiką. Palanku vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais, taip pat užsieniečiais. Gerai priimti svečius.

Mergelė (08 23–09 22). Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie iš pažiūros nenaudingi, tačiau šiandien viskas į naudą. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir, kol nevėlu, susitaikyti su įtakingais priešais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera proga priešus paversti draugais bei sąjungininkais – juk nieko nėra amžino? Taikykitės, ieškokite bendrų interesų. Palanku po 17 val. pirkti dovaną sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Sėkmingai sutvarkysite šios dienos reikalus, suspėsite daug nuveikti. Gera proga taikytis su kolegomis – šiandien tikrai rasite temų maloniam pokalbiui. Palanku pasitikrinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Lengvai įgysite aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras – nei dalykiniuose, nei širdies reikaluose. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite įtaigūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite ankstesnių sprendimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi – būkite atsargesni ir neskubėkite žadėti, įsipareigoti, už ką nors laiduoti ar dalintis turima informacija. Tvarkydami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidinis balsas.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni, jeigu tektų tvarkyti juridinius bei piniginius, turto reikalus. Neatsisakykite padėti draugams, bet ir nesidrovėkite patys pagalbos paprašyti.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą