Diena bus kupina aiškiaregiškų nuojautų

Netikėtumų, staigmenų metas. Diena paskatins tam tikrą praregėjimą – aplankys nušvitimas. Tiesa, tai, kas jums taps akivaizdu, nebūtinai iš karto bus suprantama aplinkiniams (ypač aptariant finansinius, verslo reikalus ar romantiškus santykius), tad jei siekiate palaikymo, viską darykite palengva, neskubėdami.

Vis dėlto diena daug kuo palanki, nors tai ir keblus metas prieš Saulės užtemimą. Labiau pasinaudoti šiuo metu atsiveriančiomis galimybėmis pavyks tiems, kurie yra kūrybingi, mėgsta improvizuoti. Nesėdėkite rankų sudėję, jei laikote save originaliomis, nestandartiškomis asmenybėmis. Ši diena atneš sėkmę, jei elgsitės nebūdingai, mąstysite savitai. Kitaip tariant, išradingumui pasireikšti progų pakaks. Tai laikas, kai atsiskleidžia asmens charizma.

Bus palankios permainos, tiesa, netiks nieko nauja pradėti. Šiandien pasirašyti sandoriai neduos greito pelno, tai tinkamas metas ilgalaikiams susitarimams, sandoriams, iš kurių nesitikite greitos naudos.

Beje, diena bus kupina aiškiaregiškų nuojautų. Skaitykite aplinkos ženklus, įsiklausykite į vidinį balsą – teisingai pajusite ateitį.

Beje, tai moteriškos jėgos (lyderystės) laikas – joms tiks imtis atsakingų reikalų, priimti svarbius sprendimus. Vyrai turėtų labiau įsiklausyti į savo moterų nuomonę (bent jau neprieštarauti).

Daugiau bendraukite, užmegzkite ar atnaujinkite pažintis, priimkite svečius.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus ir blogai ką nors valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas dėl Saulės užtemimo sekmadienio naktį, patartinas ramus poilsis, uždaresnis šeiminis bendravimas.

Avinas (03 21–04 20). Palankus metas originaliai, drąsiai mąstantiems, neišpuikusiems, turintiems gerų draugų bei partnerių – jūsų laukia naudingos permainos. Bendraujant su bičiuliais pavyks suvokti svarbių dalykų, tad neužsisklęskite – dabar išgirsite tai, kas jus pastūmės gera linkme, padės įveikti susikaupusius sunkumus. Šiandien gautus veiklos pasiūlymus priimkite. Tinka pasirašyti darbo sutartis.

Jautis (04 21–05 20). Būsite kiek įsitempę, tačiau nesijaudinkite – viskas pavyks. Tai sėkmingų avantiūrų metas. Tiks spręsti problemas, susijusias su skolomis, mokesčiais, paveldėjimu. Palanku tvarkyti kredito, draudimo reikalus. Ir surenkite sau, artimiesiems, bičiuliams mažą šventę, pasidžiaukite bendravimo šiluma. Beje, galite iš draugų išgirsti vertingą patarimą, pamokymą – paklausykite.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūtina sakyti viską, ką manote. Netyčia galite per daug apie save, artimą žmogų ar svarbų reikalą, įvykį išplepėti. Stenkitės labiau į kitų kalbas įsiklausyti – išgirsite netiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingą informaciją apie slaptus, subtilius, bet reikšmingus dalykus. Pasistenkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti savaitgaliui ar kitai savaitei.

Vėžys (06 22–07 22). Pavyks susiorientuoti informacijos, nuomonių gausybėje, atsirinkti, susirasti svarbiausius dalykus. Aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų. Palanki proga įtikinti šefą jūsų sumanymo pranašumu ir apginti pažeistą garbę, jei anksčiau buvote apšmeižti. Geras laikas sveikatos diagnostikai netradiciniais metodais.

Liūtas (07 23–08 22). Jūs laimingi, net jei nenorėsite tokie atrodyti. Nujaučiate kažką nežemiškai džiaugsmingo... Tai sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas – ryžkitės avantiūrai. Puiki proga be prievartos priversti savo vaikus padaryti tai, ką manote esant reikalinga. Meilės pasimatymui irgi šauni proga. O jei jus vargina kokie nors paslaptingi neaiškumai, neišsakytos pretenzijos bendraujant su mylimu asmeniu, irgi nebloga proga apie tai taktiškai pasišnekėti.

Mergelė (08 23–09 22). Gali užgriūti neaprėpiamas darbų, rūpesčių, užmirštų pareigų krūvis ne tik darbe, bet ir namuose. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos galite tikėtis. Paieškokite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, – jam bus smagu pagelbėti dėl jūsų tolesnio progreso bei sveikatos išsaugojimo. Palanki proga pasikalbėti su mylimu žmogumi apie jus varginančias abejones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakaks ne tik sėkmingų progų, optimizmo, bet ir visiško žioplumo – galite pražiopsoti tiesiogine ir perkeltine prasme svarbius dalykus. Vis dėlto tikėtini geri postūmiai jums svarbiu klausimu. Palanku aiškintis santykius su savo pora – rasite abi puses tenkinantį kompromisą. Tinkamas laikas romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas (10 24–11 22). Palanku tvarkyti darbo, piniginius ir turto reikalus: rasite netikėtą išeitį iš įstrigusios situacijos. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Palankus metas iškrovos ar organizmo valymo dietos pradžiai. Vyrams derėtų labiau pasitarnauti mylimai moteriai. Beje, jei užsimegztų nauja romantiška pažintis, ji, ko gero, būtų susijusi su karminių skolų grąžinimu.

Šaulys (11 23–12 21). Smagus metas! Visi jus myli, garbina, nori būti geriausiais draugais! Tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį užkalbėti, – jūsų asmeninis žavesys darys stebuklus. Galimos pažintys ir su ypatingais asmenimis, jie gali pakeisti jūsų gyvenimą. Tik nebūkite lengvatikiai romantiškuose santykiuose – neskubėkite užmegzti naujų ryšių. Atidėkite savo apsisprendimą kitai savaitei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsipalaiduokite, nurimkite, ir netikėtai išeitis atsiras savaime! Ir kur kas geresnė, nei galėtumėte patys sugalvoti. Būtų gerai susitikti su asmenimis, jau patyrusiais panašių rūpesčių šeimoje. Jei turite problemų darbe, verta pasišnekučiuoti ir su kolegomis, šefu, gal pavaldiniais – išgirsite vertingų patarimų, sulauksite pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Nesistenkite visko sužinoti, suprasti, nesistenkite kontroliuoti situacijos – savaime viskas išeis geriau nei tuomet, kai mėginsite ką nors režisuoti. Tai malonių staigmenų, paslaptingų, beveik alcheminių perversmų laikas. Kita vertus, svarbu nežiopsoti, mokėti pasinaudoti laimingu atsitiktinumu. Ir pasistenkite daugiau bendrauti, ieškokite bendraminčių.

Žuvys (02 19–03 20). Susitelkite į jums svarbiausius dalykus, esamas problemas – rasite ir išeitį, ir reikalingų pagalbininkų. Tai bus reikšmingas (ir gana sėkmingas) metas – nuo jūsų bei jūsų draugų, sąjungininkų pastangų daug kas priklausys. Jumis patikės, pasitikės, jūs laimėsite lemtingą kovą!


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą