Ši diena gana apgaulinga

Išoriškai gali viskas atrodyti ramu ir gražu, tačiau viduje galite jausti, kad kažkas ne taip. Iš tiesų ši diena gana apgaulinga, kai sunku pastebėti problemą, pavojų, kai lengva patikėti apgaule, susižavėti netikrais dalykais.

Šiandien geriausia gyventi principu „čia ir dabar“ – nesigilinant į praeitį, nesvajojant apie ateitį. Tad nieko rimto neplanuokite, nesivelkite į avantiūras ir nemėginkite pergudrauti likimo – situaciją sukontroliuoti bus sudėtinga, aplinkybės irgi gali turėti daugiau įtakos, nei buvote tam pasirengę. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite nuliūsti, supykti – būkite optimistiški bei kilnūs, net jei ne viskas patiks. Šiandien išprovokuoti išdavystę, kaip ir prisišaukti nelaimę, bus paprasta. Pasistenkite viską vertinti iš meilės pozicijų. Kita vertus, siekite bendrauti su tais, su kuriais gera, malonu. Ir nereikėtų su niekuo aiškintis santykių – jie gali visai nutrūkti ir palikti skaudžių pėdsakų jūsų širdyje. Nors šiuo metu apkritai geriau mažiau bendrauti (jei bendrausite, pagarba būtina – ką nors įžeidinėti venkite), o ypač užmegzti naujas pažintis.

Netiks ką nors planuoti, žadėti, įsipareigoti, juolab pasirašyti atsakingų dokumentų. Beje, atsargiau vertinkite gaunamą informaciją – ji bus svarbi, tačiau neskubėkite ja pasinaudoti, daryti kokias nors išvadas, priimti svarbius sprendimus.

Būkite atidūs dirbdami su darbo technika, ypač kompiuteriais, taip pat buitine elektros technika. Atidžiau tikrinkite atliekamus darbus – gali įsivelti skubėjimo, išsiblaškymo klaidų. Būkite atidesni kelyje.

Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, – beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.


Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį suaktyvės bendravimas, tačiau būkite išrankesni, kelionėms bei susitikimams palankesnis sekmadienis, šeštadienį patartina bendrauti uždariau, tik savų rate.

Avinas (03 21–04 20). Nepervarkite, dažniau ilsėkitės, imkitės nedidelių darbų, kuriuos galima greitai baigti, kurie suteikia nusiraminimą. Jei blogai jaučiatės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą. Vakare jums pavyks atgauti ne tik viltį bei gerą nuotaiką, bet ir jėgas. Jei jūsų santykiai su pora įtempti, jei esate apsižodžiavę, siekite atsiprašyti ir taikytis pirmi.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite atsiriboti nuo įkyrių žmonių, bandančių jums ką nors įpiršti, įkalbėti. Būkite principingi, sąžiningi darbe ir atlaidūs, geranoriški šeimoje. Jei turite nepatikimų draugų ar sąjungininkų, šiandien jie atsiskleis, pasiruoškite, kad gali nutikti, kas tik nori. Nepraleiskite progos vakare artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį. Beje, šiuo metu verčiau neatnaujini senų meilės ryšių, neužmegzti naujų romanų – tai sukels rūpesčių.


Dvyniai (05 21–06 21). Dvilypis metas, kai nesėkmė gali virsti laimėjimu, ir atvirkščiai. Reikėtų vengti atsakingų darbų, nereikalingos rizikos – tai pakenks jūsų karjerai. Ir nebūkite lengvabūdiški savo sveikatos atžvilgiu. Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų, nors galite susidurti su nenumatytomis kliūtimis. Nepriimkite lemtingų sprendimų, verčiau laikykitės delsimo taktikos. Svarbius dalykinius reikalus atidėkite kitai savaitei. Vakare nevertėtų kur nors vykti į svečius, tad geriau pasikvieskite draugus pas save.

Vėžys (06 22–07 22). Gali išryškėti slaptų nesklandumų, paaiškėti užslėptos problemos jūsų veikloje, bendradarbiaujant su partneriais. Tvarkydami reikalus siekite konkretumo, aiškumo. Galimi praradimai, jei nesuvoksite ar nenorėsite matyti savo klaidų. Ir nebūkite patiklūs – galite nepajusti realios grėsmės. Problemos galimos dėl viršininko (ar tėvų) nuomonės nepaisymo, taip pat nesiskaitymo su užsienio partneriais (ar per didelio patiklumo). Nepalankus metas meilės santykiams aiškintis. Netiks barti vaikų.

Liūtas (07 23–08 22). Tik vakarop nusiraminsite, o dieną tikėtini kliuviniai, įvairūs nesusipratimai. Tad nepanikuokite, net jei turėsite tam pagrindą, ir labiau paisykite aplinkinių (ypač darbo kolektyvo) nuomonės. Jei per daug neužsimosite, neteks tuščiai sugaišti laiko, neturėsite pagrindo nusivilti savimi, šefu bei artimaisiais. Stenkitės, kad jūsų namuose įsivyrautų taikios, ramios nuotaikos. Nuo 16 val. 30 min. pasijusite kiek geriau, bent jau pusiausvyrą pavyks atgauti.

Mergelė (08 23–09 22). Nepervertinkite savo galimybių. Saugokite sveikatą bei gerą ūpą. Ir griežčiau užsibrėžkite atstumą bendraudami su jums nemaloniais asmenimis. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų bei konfliktų darbe tikimybė. Likite tolerantiškesni sutuoktiniui, deja, priekaištai gali tapti lemtingo pokalbio pagrindu. Itin sunkus vakaras – galite įkliūti į pinkles. Šiandien labiau saugokite paslaptis, nesidalinkite ateities planais: nei dalykiniais, nei meilės. Siekite taikytis su mylimu žmogumi (sutuoktiniu).

Svarstyklės (09 23–10 23). Kuo mažiau, tuo geriau. Niekur neskubėkite, labiau įsigilinkite į artimųjų skundus, mėginkite suprasti jų nepasitenkinimo priežastis. Pedantiškumas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų bei klaidų. Venkite aiškintis santykius su kolegomis, neprovokuokite konflikto. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą. Pasistenkite būti nuoširdesni mylimam asmeniui, sutuoktiniui, nustokite ieškoję trūkumų. Labiau pasaugokite sveikatą, nes galimos traumos, tuščios išlaidos, nuostoliai.


Skorpionas (10 24–11 22). Nesivelkite į avantiūras, net jei jūsų intuicija tobula. Nekreipkite didelio dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, užsimezgusias pažintis, taip pat apkalbas apie jums artimą asmenį. Neskubėkite žadėti, juolab ko nors pasirašyti – atidėkite tai kitai savaitei. Beje, turite būti tikri, kad tai ne avantiūra. Šiandien labiau tinka tvarkyti šeimos, vaikų reikalus, nei spręsti svarbias dalykines problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Atsipalaiduokite, niekuo rimtu neužsiimkite – bent naujų problemų nesusikursite. Nesiimkite atsakingų darbų, nevarginkite savęs bendravimu su nemaloniais žmonėmis. Nuojautos pildysis, tad dažniau pasitarkite su savo vidiniu balsu. Artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti dėl dalykų, dėl kurių abejojate. Kiek palankesnis metas po 16 val. 30 min. Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Saugokite sveikatą bei turtą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite džiaugtis naujienomis ar gautais pasiūlymais. Nepatariama žadėti, įsipareigoti – vargu ar pavyks tesėti šiandien duotą žodį. Blogas laikas tvarkyti piniginius ir turto, verslo reikalus – didesnis apgaulių, vagysčių pavojus. Mokėkite nereaguoti į provokacijas – galite patekti į didelę bėdą. Vakaras palankus romantiškiems susitikimams, jei nesistengsite aiškintis santykių ir aptarinėti jūsų bendros ateities...

Vandenis (01 20–02 18). Nors jums maga kalnus versti, nepersistenkite – kokybė neturi nukentėti, o ir pats darbas neturi atimti jėgų bei entuziazmo, kurio jums prireiks bendraujant su artimaisiais, ypač sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Venkite didelių išlaidų, nepatartina ir pinigų skolintis. Galite susidurti su įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisėtų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą bei turtą.

Žuvys (02 19–03 20). Bus galima jus suklaidinti, apgauti. Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi bei savais reikalais. Pasistenkite nesigilinti į kieno nors „protingus“ patarimus bei kitokias šnekas ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją. Neverta rizikuoti ar piktuoju ko nors siekti. Būkite kantresni bendraudami su aplinkiniais, o ypač su antrąja puse. Ir nesiimkite naujų sumanymų, nepriimkite jokių staigių sprendimų.

Lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą