Po 11 val. prasidės ypatingas laikas

Iki 11 val. 8 min. tęsis vakarykštis kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas kuo nors nauju, svarbiu ar reikšmingu užsiimti. Tačiau vėliau prasidės ypatingas laikas, kurį produktyviai panaudojus galima daug laimėti. Šis ypatingas metas ilgai netruks – tik iki 14 val. Ir tai bus puiki proga priimti svarbius sprendimus dėl karjeros, piniginių ir turto reikalų, asmeninio gyvenimo. Tuomet puiku pasirašinėti svarbius dokumentus, finansinius susitarimus.

Šis laikas bus itin palankus moterims – jų įtaka tiek veikloje, tiek šeimoje gali gerokai išaugti (tiks aptarti santykius su savo pora siekiant ryšį sutvirtinti). Tai geras metas ginti turtinius bei kitus šeimos interesus.

Beje, po 11 val. iki pat vakaro tęsis karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką per mėnesį užsitarnavome. Geros naujienos, palankiai besisprendžiančios problemos, be abejo, signalizuos, kad jūsų elgesys teisingas, o jei susidursite su kliuviniais ar kokiais nors nemalonumais, pamėginkite suprasti, ką per prabėgusį mėnesį ne taip padarėte.

Tiesa, jums bus šiek tiek lengviau, jei nesiimsite nieko radikaliai naujo, jei grįšite prie senų, neišspręstų problemų, prisiminsite kadaise neįgyvendintas ar pamirštas idėjas, iš naujo apmąstysite praleistas progas bei savo ankstesnius tikslus.

Šiandien tinkamas laikas darbui su pamiršta informacija, seniai planuotiems susitikimams, pasitarimams, susitarimams. Analizuokite su kitais ankstesnę savo veiklą, bendrai ieškokite klaidų. Palanku tvirtinti sandorius bei kitokius svarbius dokumentus, kuriuos seniai rengėtės galutinai sutvarkyti (geriausia tarp 11 val. 8 min. ir 14 val.).


Ši diena palanki ne tik dalykiniams, bet ir bičiuliškiems susitikimams, meilės pasimatymams.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbesni, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Sapnai susiję su jūsų šeima, taip pat šalies ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jei akmuo iškristų iš apsodo – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras laikas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus aktyviai veiklai; palankios šviesios, ryškios spalvos.


Avinas (03 21–04 20). Gerojo atsitiktinumo metas, tad nebijokite rizikuoti – drąsiai, ryžtingai atsisakykite to, kas trukdo jūsų sėkmei. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis. Ši diena moterims bus lemtinga, svarbi tvarkant darbo, karjeros reikalus, kai geriausia pasikalbėti su viršininku ar susitikti su nauju darbdaviu tarp 11 val. 8 min. ir 14 val.

Jautis (04 21–05 20). Palankus metas sandoriams, finansinėms problemoms spręsti. Priimkite šiandien gautus pasiūlymus, ypač jei jie bus gauti tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. Beje, galite sulaukti pelnytos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote. Tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. bus gera proga taikytis su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Po 11 val. 30 min. prasidės ypatingas laikas. Būkite ryžtingesni ir pernelyg nesikuklinkite. Beje, teks pasikliauti tik savo jėgomis – jei ir sulauksite pagalbos, tai tik paskutinę akimirką, kai mažiausiai tikėsitės. Kovokite už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate tuo tikri, dvejojate, ar galėsite eiti iki galo, geriau atsitraukti. Jei tektų tartis, įsipareigoti, pasistenkite suspėti iki 14 val.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėkite tuo, ką jaučiate, labiau pasikliaukite aplinkiniais, sutuoktiniu, tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Jei jums reikalinga pagalba (moralinė, finansinė), puiku jos prašyti tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. Niekur nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Daugiau ilsėkitės. Šiandien užsimezgusios romantiškos pažintys perspektyvios.

Liūtas (07 23–08 22). Esate stiprūs,sėkmės lydimi ir dabar jūsų valia gali pakeisti įvykių eigą. Beje, norinčių padėti draugų ar tiesiog reikalingų asmenų atsiras. Nepamirškite, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus. Susitikimai su bičiuliais ar mylimu žmogumi tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. bus ypatingi.


Mergelė (08 23–09 22). Puiki proga apsispręsti dėl karjeros. Jei šiandien jums pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, kitą darbą, verta sutikti. Tai bus perspektyvu. Tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. palanku aptarinėti su šefu svarbius dalykinius, finansinius reikalus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos taikytis: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Po 11 val. 30 min. prasideda palankus metas – gali tikrai pasisekti. Spręskite aktualiausias problemas, tiek dalykines, tiek asmenines. Atkreipkite dėmesį į gautus pasiūlymus, pamokymus bei užsimezgusias pažintis tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. Tik likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors viena.

Skorpionas (10 24–11 22). Gera proga tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. spręsti finansinius klausimus, tačiau rasite naują išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į draugus, labiau jais pasikliaukite. Tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. itin palankus metas skolintis pinigų, imti kreditą, apsidrausti.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkybės jums palankios, jei vadovausitės įkvėpimu, paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės. Vyrams nereikėtų imtis rimto reikalo, jei jų nepalaikys moterys. O moterims palanki proga aiškintis santykius su vyru, mylimuoju – bent jau tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. verta mesti iššūkį! Šis laikas, beje, bus tinkamas su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas, naudingas ir finansiniams susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geras laikas (ypač tarp 11 val. 8 min. ir 14 val.) tarnybiniams reikalams tvarkyti, naujos darbo vietos paieškoms, darbdavystės sutarčiai pasirašyti. Jei jus slegia netikę santykiai su kolega ar su artimu žmogumi, pasikalbėkite (geriausia tarp 11 val. 8 min. ir 14 val.) draugiškai, tikrai daug kas išsispręs. Jei ieškote kitos vietos gyventi ir šiandien ką nors rasite, būkite tikri, jog ši vieta jums taps laiminga.

Vandenis (01 20–02 18). Rytą gal ir nebus lengva išsijudinti ir imti veikti. Ir iš tiesų iki 11 val. 30 min. nereikėtų nieko skubinti, pasikliaukite savieiga. Vėliau prasideda sėkmingas ir naudingas metas, kai gali išsipildyti net sena, slapta svajonė. Vis dėlto daug neužsibrėžkite – Juodasis Mėnulis greitai apkarpys sparnus ir privers prisiminti pasaką apie auksinę žuvelę.

Žuvys (02 19–03 20). Nieko neveikdami daugiau laimėsite nei plušėdami. Būtina nusiraminti ir išmokti dėkingai priimti gyvenimą tokį, kokį turite. Spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės esamus nesklandumus – pavyks geriau suprasti artimuosius, vaikus. Lengviausiai susišnekėsite ir susitarsite jums svarbiu klausimu tarp 11 val. 8 min. ir 14 val. Tuo metu bus itin palanku tvarkyti ir piniginius, turto reikalus.

 lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą