Tai didžiųjų, esminių pokyčių diena

Didžiųjų, esminių pokyčių diena, savo įtaka svarbesnė ir už kinų Naujuosius metus, nes lems permainas net iki 2025 m. O permainų bus visose kategorijose – prasidės naujas Mėnulio mėnuo, Baltasis Mėnulis pereis į kitą ženklą, o svarbiausia – Uranas, persimainymų, netikėtumų, nušvitimo ir asmeninės charizmos planeta, po laikino grįžimo į Avino ženklą vėl įeis į Jautį ir jame bus iki 2025 m.

Tai bus gana prieštaringas metas, ir staigmenų, nenumatytų, neprognozuojamų situacijų pakaks. Juk pagrindinis dienos veikėjas Uranas (žaibų, viesulų, anarchijos valdovas) turės įsitvirtinti kitame ženkle sau visiškai nebūdingomis ramybės ir taikos sąlygomis, mat tai vyks 30-ąją Mėnulio parą (totemas – Gulbė), grąžinančią darnos atgavimą, susitaikymą.

Šiandien nereikėtų savęs varginti sunkiais darbais, neprivalomu bendravimu. Nesiimkite ir nieko naujo. Siekite likti ramūs, nors diena žada netikėtumų. Iki vakaro derėtų baigti senus darbus, grąžinti skolas, atsiprašyti, vėliau, kai 18 val. 4 min. stos jaunatis, prasidės puikus metas planuoti.

Šiandien 10 val. 36 min. Uranas įeina į Jaučio ženklą ir juo judės iki 2025 m. liepos 7 d. Jautis – gana diskomfortiška padėtis Uranui, mat susiduriama su prieštaravimu: žemiškas stabilumas ir oro judrumas, permainingumas. Žemė – tai konservatyvi energija, nepajudinama forma, nenorinti keistis. Uranas – žaibas, kuris trenkia netikėtai iš giedro dangaus ir kai ką ima ir apverčia aukštyn kojomis! Uranas Jautyje skatins keisti požiūrį į pasenusias formas tiek ekonominiuose santykiuose, politiniame valstybės valdyme, tiek estetikos srityje. Uranas Jautyje provokuoja revoliucines idėjas, kurios blogiausiu atveju ribojasi su anarchija. Geriausiu atveju – tai galimybė rasti naujus kelius į finansinę gerovę tiek asmeniui, tiek valstybei.

Šiandien 15 val. 41 min. Baltasis Mėnulis (Selenė), siejamas su sukaupta gerąja karma, angelų globa, įeina į Mergelės ženklą ir juo judės septynis mėnesius iki spalio 5 d. Šis laikas padės susitvarkyti ir pasveikti visomis prasmėmis. Tai metas, kad pagaliau atgaunamas sveikas protas ir atsibunda sąžinė. Tai geras laikas sveikatai stiprinti, gydytis, namams remontuoti. Palanku daugiau dėmesio skirti naminiams gyvūnams. Selenė Mergelėje globoja mokslininkus, medikus, veterinarus, žemdirbius ir tiesiog darbščius bei sąžiningus žmones.


Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais ir aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, susižeisti iki kraujo, jei į grindų plyšį kas nors įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus atidėtiems reikalams tvarkyti; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ne pats geriausias laikas aktyviai reikštis. Likite šešėlyje ir stebėkite, laukite. Įsiklausykite į nuojautas, stebėkite aplinkos ženklus. Būkite atidesni, jei tektų tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Galite patirti spaudimą verslo reikaluose arba meilės santykiuose, tačiau pasistenkite neužleisti užimtų pozicijų.


Jautis (04 21–05 20). Persilaužimo metas, kai būsite priversti susiimti, parodyti, ką iš tiesų galite! Tik ne dabar. Jūsų gyvenime artėja esminio virsmo banga. Šią dieną tikėtini naudingi susitikimai, svarbūs pokalbiai, galintys pakeisti jūsų ateitį. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų – nebijokite ko nors keisti ateityje.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiimkite ryžtingų veiksmų, jei nepalaiko vadovybė, kolektyvas ar priešinasi šeima (intuicija). Tiks su šefu aptarti jūsų karjeros, taip pat atlyginimo perspektyvas – tik neskubėkite nieko pasirašinėti atidžiai neišstudijavę dokumento. Ir nebūkite labai reiklūs artimiesiems – bent jau dėl tvarkos nekelkite skandalo.

Vėžys (06 22–07 22). Sąlygiškai palanki diena – pavyks su visais susitarti, dėl visko susiderėti. Galite gauti vertingą patarimą, pasiūlymą, sulaukti svarbios konfidencialios informacijos. Kontaktai su žmonėmis iš toli bus naudingi. Svarbesnius pokalbius su vadovybe geriau atidėti rytdienai.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau pasikliaukite instinktais. Nesinervinkite, jei kas nors nesiseks, – geriau tai nukelti penktadieniui. Šiuo metu būsite linkę kiek sutirštinti spalvas, tad dažniau nusišypsokite, siekite visur įžvelgti naudą (bent jau slaptą) – nė nepastebėsite, kaip reikalai ims krypti reikiama linkme. Gerai tvarkyti draudimo reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Prasideda palaimingas metas – Baltasis Mėnulis jau jūsų ženkle. Tinkamas laikas susitikimams su partneriais, žmonėmis, galinčiais pamokyti ir pagelbėti. Tik reikėtų labiau prisitaikyti prie situacijos – mažiau piktinkitės ir stebėkitės: jums reikalingi geri patarėjai ir sąjungininkai. Gauti patarimai ir pasiūlymai bus perspektyvūs ilgai.


Svarstyklės (09 23–10 23). Neblogas laikas ieškoti geresnės darbo vietos, tiesa, diena netinkama pereiti į kitą darbovietę, taip pat darbo sutarčiai pasirašyti – tai geriau atidėti mėnesio pabaigai. Vis dėlto šiandien jums pagelbės įtakingi asmenys, tad pats laikas ieškoti užtarėjų. Palanku pasitikrinti sveikatą – galite sužinoti apie negalavimus, kurių nė neįtarėte.

Skorpionas (10 24–11 22). Venkite greitų, lengvapėdiškų sprendimų. Entuziazmas gali pakenkti tvarkant reikalus, susijusius su dideliais pinigais, investicijomis. Būkite aiškesni, konkretesni bendraudami, jei norite, kad jus teisingai suprastų kolegos, partneriai, klientai.

Šaulys (11 23–12 21). Nuojauta padės suvokti reikalo esmę ir išvengti klaidų. Jums gali būti patikėta slegianti paslaptis ar konfidenciali užduotis – vis dėlto nesivelkite į jokius nelegalius sandėrius ir nesikiškite į kitų neaiškius reikalus. Nevertėtų atskleisti savo ketinimų aplinkiniams ir mylimam žmogui, taip pat aiškintis santykių su sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puikus metas skaityti ir analizuoti įvairią literatūrą, mokytis, keistis informacija – sužinosite įdomių dalykų. Būsite iškalbingi, sumanūs, apsukrūs, bet ką įtikinsite savo sumanymų pranašumu. Tai kūrybingas metas, geras ką nors rašyti, – kada pastarąjį kartą rašėte meilės laišką, dienoraštį?

Vandenis (01 20–02 18). Permainų metas – jūsų šeimininkas Uranas ilgam įsitvirtina Jautyje, priversdamas šokti pagal Jaučio ženklo taisykles. Turėsite išmokti to, kas šiaip jums nėra kasdieniški dalykai, – teks tapti ramesniems, konservatyviems ir prognozuojamiems. Šiandien netikėtai gali išsipildyti ir sena svajonė. Jei norite savo troškimu pasidalinti su artimu žmogumi ar šeima, vakare tiktų tai padaryti.

Žuvys (02 19–03 20). Prisiminkite ankstesnes pamokas, dažniau pasitarkite su artimaisiais, draugais. Imtis svarbios iniciatyvos, naujo reikalo dar ne laikas, bet tai svarstyti, tam ruoštis, ieškoti bendraminčių, burti komandą tinkama proga. Beje, šiandien geriausia ieškoti ko nors naujo, racionalaus senuose, pamirštuose dalykuose, savo ir šeimos praeityje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą