Diena itin palanki moterims

Dvilypis metas, kai esame pakilios nuotaikos, tačiau kai kas nervina, slegia ar verčia įsitempti. Vis dėlto ši diena sėkminga tvarkyti finansinius reikalus, pasirašyti sandorius, pirkti vertingus daiktus, brangią techniką, papuošalus iš tauriųjų metalų, brangakmenių. Saugiausias, ramiausias ir palankiausias metas prasidės vakare, nuo 18 val. 20 min. Nuo tada palanku ir seną konfliktą išspręsti, ir taikytis, ir įsigyti ką nors itin vertingo, pavyzdžiui, meno kūrinį. Na, o anksčiau bus svarbu labiau kontroliuoti savo emocijas, nepasiduoti pykčiui, įniršiui ir kitokioms agresyvioms nuotaikoms. Nereikėtų reaguoti į provokacijas, veltis į konkurencinę kovą. Šiandien viską laimėsite tik geruoju, gražiuoju, tik draugiškais metodais. Ir neskubėkite – tai tas laikas, kai paskutinis ateina pirmas.

Nors nepalanku pradėti iš esmės naujų darbų, tiks imtis to, kas paprastai nesiseka, – būsite išradingi, sugalvosite naujų būdų, kaip įveikti įsisenėjusius sunkumus. Diena itin palanki moterims, menininkams, įsimylėjėliams. Vakaras geras romantiškoms pažintims užmegzti ir pasimatymams. Šiandien 21 val. 44 min. Venera pereina į Žuvų ženklą, kuriame išbus iki balandžio 20 d. Tai laikas, kai stiprės sentimentalios, romantiškos nuotaikos, augs poreikis aukotis, gailėtis, globoti silpnesnius ir mylėti visą pasaulį. Atsiranda proga pažadinti gailestingąjį samarietį, poetą, besislepiantį jūsų viduje. Tiesa, tvarkant piniginius ir turto reikalus būtina didesnė atida, atsiranda tikimybė pervertinti savo (arba kito asmens) finansines galimybes. Reikalas tas, kad Žuvys – ne tik nuoširdžios pagalbos ženklas. Blogiausiu atveju Žuvys stimuliuoja apgaules, iliuzijas, tad reikėtų labiau pasisaugoti daug žadančių, meiliai kalbančių apie idealus ir jūsų gerovę – dabar per tokius žmones dažniausiai prarandami pinigai. Turėtumėte būti atidesni ir teikdami labdarą – nė nepastebėsite, kaip paremsite sukčius, apgavikus. Kai Venera Žuvyse, geras metas kultūros ir meno renginiams.

Iš pirmadienio į antradienį reikšmingi ryškūs sapnai. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys; susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis; jei netikėtai šaltas vanduo būtų atjungtas, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar sulyti – sveikata; kojas sušlapti – kas nors prisiims atsakomybę už jūsų nuodėmes; jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas; sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis sėkmingas įstrigusiems reikalams tvarkyti ar užvilkintiems paskubinti, tiesa, nepalankus naujų darbų pradžiai, kelionėms; tinkamos spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Dvilypis metas – lyg ir sėkmė, jėgų perteklius, tačiau galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje ir ne laiku. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, patarimams ir įspėjimams. Iki 18 val. 20 min. gana pavojingas laikas, kai negalima skubėti, iš ko nors reikalauti pinigų, dėl ko nors pykti ir aiškintis santykius. Tinkamas laikas kreiptis į draugus finansinės pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Būsite labai įsitempę, tačiau diena puiki ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Tinka priimti svarbius sprendimus dėl finansinių, taip pat meilės reikalų. Jei sugalvosite reikalauti skolos grąžinimo, pasikalbėkite su skolininku po 18 val. 20 min. Palankus metas pirkti darbo instrumentus. Gali megztis tarnybinis romanas, bent jau paaiškės, kas jums darbe simpatizuoja.

Dvyniai (05 21–06 21). Turite gerą progą suvienyti jums reikalingus žmones bendram tikslui pasiekti. Kita vertus, atidžiai vertinkite išgirstas pastabas, naujienas – galite išgirsti itin vertingos kritikos ir naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Galimas tarnybinis romanas, ypač per kelionę. Pasisekimas širdies reikaluose laukia ir viešnagės metu. Vienišiams nereikėtų užsisėdėti namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Nurimkite, susikaupkite, ypač kai bendrausite darbo klausimais. Imkitės to, ką gerai išmanote, – ne laikas eksperimentuoti. Antrą dienos pusę tinka siūlyti savo sumanymus vadovybei arba aptarinėti jūsų uždarbio klausimą. Tiks pasirašyti darbinius ir finansinius susitarimus.

Liūtas (07 23–08 22). Gera, sėkminga diena veiklai ir asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams – jie išgirs jūsų žodžius. Palanku spręsti finansines problemas, ypač jei jos susijusios su jūsų veikla. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Tai romantiškas metas, bent jau vakarą skirkite mylimam asmeniui, sutuoktiniui. Šiandien užsimezgusios pažintys perspektyvios – galite sutikti savo antrąją pusę.

Mergelė (08 23–09 22). Pavyks rasti būdų, kaip susidoroti ne tik su sunkumais darbe, bet ir su problemomis šeimoje. Gera proga su vadovybe aptarti jūsų finansines perspektyvas. Tinkamas metas ieškoti ir užtarėjų, rėmėjų. Tiesa, aktyviai dalykinei veiklai netinkamas metas – puiku užsiimti namų reikalais, spręsti remonto klausimą. Geras laikas iš esmės tvarkytis namie. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puikus laikas – daug ką spėsite, ypač jei veiksite ne vieni. Dabar svarbu daugiau bendrauti – kalbėkite, keiskitės nuomonėmis, rinkite informaciją, prašykite, derėkitės. Puikus laikas susitikti su viršininku ar nauju darbdaviu – naudingai išsispręs jūsų uždarbio klausimas, tolesnė karjera. Beje, diena sėkminga širdies reikalams. Ir ne tik užmezgant naują pažintį – dabar galėsite įsitikinti, kad sena meilė nerūdija.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas taikytis, derėtis, ypač finansiniais klausimais. Tinka pasirašyti ilgalaikius bendradarbiavimo susitarimus. Palanku su sutuoktiniu aptarti šeiminius nesklandumus – rasite tinkamą išeitį. Būkite dėmesingi savo tėvams, jų poreikiams, pasistenkite jiems labiau pagelbėti. Palanku ką nors vertingo nupirkti savo ar tėvų namams, apdrausti būstą.

Šaulys (11 23–12 21). Padaugės ne tik aiškumo, bet ir pasitikėjimo savimi bei galimybių įgyvendinti savo sumanymus. Tai jėgos metas, tad veikite! Pakovokite už pažeistus interesus. Dabar nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį net iš sunkios situacijos. Tinkamas metas spręsti reikalo finansavimo klausimą. Palanku pasirašyti ilgalaikius finansinius susitarimus. Galimas spontaniškas meilės nuotykis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vidinių, slaptų, nematomų pokyčių laikas. Labiau pasikliaukite savieiga, įsiklausykite į vidaus balsą, ir šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Užsimezgę romantiški ryšiai bus perspektyvūs. Tikėtinas tarnybinis romanas. Beje, diena gera su sutuoktiniu pasikalbėti ir apie tai, kas jums kelia nerimą jųdviejų santykiuose, ir apie šeimos pinigus, naujus pirkinius.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta persidirbti ar skubinti įvykių. Imkitės įdomių, sudėtingų darbų, kuriems reikia sumanumo, išradingumo ar draugiškos paramos. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, būsto įsigijimu ar pinigų investavimu. Tai palankus metas darbo, verslo sutartims pasirašyti, vertingam pirkiniui įsigyti. Tik raskite laiko pailsėti, aplankyti draugus, nueiti į meilės pasimatymą.

Žuvys (02 19–03 20). Puikus laikas imtis atsakingų dalykinių reikalų, su vadovybe, verslo partneriais pasikalbėti apie savo lūkesčius. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti. Tiktų tvarkyti ir užvilkintus reikalus, spręsti senus konfliktus darbe. Beje, tai romantiškas laikas, kai svarbu daugiau dėmesio skirti savo porai, – šiandien jums pavyks geriau vienam kitą pajusti, suprasti. Tiktų pasikalbėti apie jūsų ateitį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą