Šiandien turite neblogą galimybę susitarti

Gana rami diena, tinkama bet kokiems reikalams tvarkyti, imtis darbų, kurie buvo anksčiau nepavykę, atidėti ir kuriuos reikia užbaigti. Bus svarbu neskubėti, nekelti konfliktų. Ir nepamirškite, kad šiandien turite neblogą galimybę susitarti, rasti kompromisą, išspręsti buvusius ir asmeninius, ir dalykinius konfliktus. Kad ir kokią nuoskaudą jaustumėte, ženkite pirmą žingsnį susitaikymo link. Diena netinkama naujų darbų pradžiai, tačiau palanki ilgalaikiams susitarimams. Tiesa, žadėti neskubėkite – pažadus teks vykdyti, net kai to nebenorėsite. Deja, ateityje jūsų nuomonė bei ketinimai gali keistis – tai, kas dabar jums pasirodys svarbu ir būtina, vėliau taps nebeaktualu. Tad prieš ko nors prašydami, žadėdami gerai pasvarstykite, ar tikrai to reikia. Be to, nepamirškite, kad šios dienos susitarimus bus sunku laiku įvykdyti, – dėl nenumatytų aplinkybių gali tekti keisti terminus. Deja, darbų vilkinimas – svarbiausias šios dienos susitarimų bruožas, tad galima tartis tik dėl neskubių dalykų. Beje, šiandien užmaršiems skolininkams galima priminti jų įsipareigojimus.

Šiandien derėtų labiau pasaugoti dokumentus, asmeninius daiktus, ypač telefonus, raktus, nes galite juos pamiršti, pamesti. Diena nėra palanki kelionėms – galimi nenumatyti trukdžiai. Būtina didesnė atida vairuojant transporto priemonę (jūsų reakcija gali būti netiksli), einant gatve. Būkite atsargesni ką nors veikdami rankomis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Ypač gerai buvo regėti šaltinį, švarų, šaltą vandenį. Ugnis – pavojus, apgaulės, miškas – baimės, danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei lemputė perdegtų, ugnis namuose be priežasties gestų, lazdą sulaužyti, medžio ar krūmo šaką nulaužti, gėles skinti, purvu išsitepti, jei namuose gėlė nuvystų, verkti.

Geras ženklas: netyčia karštu vandeniu apsipilti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, daržovių.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį nepalanku tvarkyti svarbių reikalų, vykti į kelionę; patartina nešioti ryškių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Vėl pakili nuotaika, aplinkinių pagarbus dėmesys. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, leistis į kelionę. Beje, vakare palanku vykti į svečius ar pas save ką nors priimti – pokalbiai bus naudingi ir įdomūs. Palanku spręsti darbo klausimus neoficialioje aplinkoje.

Jautis (04 21–05 20). Iki 16 val. gana įtemptas metas. Labiau pasikliaukite intuicija – taip lengviau rasite optimalų sprendimą. Iki 16 val. tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų, alimentų reikalus. Vakarop jūsų nuotaika ims gerėti ir tai bus puiki proga viešnagei, susitikti su seniai matytais draugais.

Dvyniai (05 21–06 21). Iki 16 val. palankesnis metas, tinkamas įvairiems susitikimams, seniems susitarimams atnaujinti. Palanku spręsti bendravimo problemas tiek darbe, tiek namie, ypač su vyresniais šeimos nariais. Tinkamas laikas bendradarbiavimui atnaujinti. Vėliau – gana nervingas metas, netinkamas nei svarbiems susitikimams, nei santykiams aiškintis. Didesnė trasumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Tinka pradėti ilgalaikius darbus, susitikti su nauju darbdaviu. Jei jaučiatės išnaudojami, galite pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma. Tai geras metas bendravimo problemoms darbo kolektyve spręsti – lengviau rasite abipusį supratimą. Vakarą skirkite savo porai. Geras laikas ir romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Pajusite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai pajudės geresne linkme. Seksis greitai išspręsti senas problemas, surasti reikalingus žmones. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. Tik skirkite daugiau laiko pasidžiaugti savo vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Vakaras palankus įvairioms sveikatingumo procedūroms.

Mergelė (08 23–09 23). Rami diena, kai verta atsipalaiduoti ir atidėti kitoms dienoms svarbius reikalus. Iki 16 val. – itin pasyvus metas. Naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams bei namams. Aplankykite tėvus – galite gauti gerą patarimą iš savo mamos. Vakaras tinkamas ir su savo atžalomis pasikalbėti apie tai, ką buvote linkę nutylėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasieks geros naujienos, tad šiandien palanku apsispręsti jums svarbiu klausimu. Iki 16 val. sėkmingas laikas įvairiems susitikimams, pažintims atnaujinti, bendrauti su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis, keistis informacija, taip pat nedidelėms kelionėms, komandiruotėms. Vakarą geriau praleisti namie, patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors problemos neišnyks, jūsų naudai keisis aplinkybės, taip pat jūsų požiūris į esamus sunkumus. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Geras laikas ką nors vertinga įsigyti savo namams. Vakaras palankus viešnagėms pas giminaičius.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmė sugrįžta – būsite kupini energijos, švytėsite iš laimės ir jus lydės sėkmė. Tiks imtis atidėtų reikalų, taip pat tų, kuriems išjudinti reikia jūsų asmeninės iniciatyvos. Vis dėlto įvykių neskubinkite – ko nespėsite, atidėkite rytdienai. Vakaras palankus romantiškai vakarienei. Tiks teikti dovanas mylimam asmeniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nenorėkite daugiau, nei galima, – ir viskas susiklostys gana sklandžiai. Nesistenkite nertis iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su šefu. Taip pat netiks imtis nieko nauja, neverta skirti svarbių susitikimų, pasirašinėti atsakingų dokumentų, taip pat užmegzti pažinčių. Neskubinkite įvykių – svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Vandenis (01 20– 02 18). Darbe bei namie galimi geri pokyčiai. Tik nepiktnaudžiaukite partnerių bei sutuoktinio kantrybe. Galite gauti seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotą informaciją. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus – jie dar ne kartą pravers. Veiklai, reikalams tvarkyti palankesnis laikas iki 16 val. Vakarą geriau praleisti namie ir ilgai nevakaroti.

Žuvys (02 19–03 20). Iki 16 val. puikus laikas svarbiems dalykiniams susitikimams – kai kas be jūsų žinios ir įsikišimo pasikeis naudinga linkme. Iš užsieniečių gauta dalykinė informacija ir pasiūlymai gali daug ką lemti –būkite atidūs su jais bendraudami. Vakaro susitikimai su senais bičiuliais suteiks daug džiaugsmo. Įsiklausykite į išgirstus patarimus.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą