Mažiau skubėkite, mažiau kalbėkite

Kritinis metas – Mėnulio mėnesio pabaiga, tad gali stigti optimizmo, jėgų, gebėjimo susikaupti, teisingai analizuoti informaciją, blaiviai vertinti reikalus. Mažiau skubėkite, mažiau kalbėkite ir neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite. Netiks pradėti naujų darbų, pаsirašyti svarbių dokumentų, investuoti pinigų. Tai nėra tinkamas laikas apskritai priimti svarbius sprendimus, vertinti savo pasiekimus, aplinkinių elgesį, charakterį ar dalykinius sugebėjimus. Tinkamas metas darbams užbaigti, tvarkytis iš esmės, nutraukti nereikalingus santykius. Nepalanki diena nei švęsti, nei draugiškiems susitikimams, nei meilės pasimatymams. Patartina vegetariška iškrovos dieta. Derėtų bent prieš miegą uždegti žvakę (gerai su ja apeiti namus). Patartina eiti anksčiau ilsėtis. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, nelėkite, nesivelkite į konkurencinę kovą, ginčus – nesistenkite būti teisesni, pirmesni, pranašesni. Deja, išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra labai svarbūs – reikšmingi tik aiškūs, ryškūs, o pildysis greitai. Gerai valgyti, ypač pieno produktus, – sėkmė, turtas, o tuštintis – nuostoliai, vagystės. Gauti obuolį, ypač auksinį, – jūsų laukia svarbi misija. Supuvę obuoliai įspėtų, kad nereikėtų priimti šiandien gautų dalykinių, finansinių pasiūlymų.

Blogas ženklas: jei išjungtų namuose vandenį – nuostoliai, visą dieną trokšti – nemalonumai, kuo nors apsinuodyti ar nuolat žagsėti – nemalonumai mėnesiui, jei perdegtų lemputė, netikėtai užgestų ugnis – artimo žmogaus liga, netektis, jei ant jūsų užsidegtų drabužis ar namuose kas nors savaime suliepsnotų – apsaugos praradimas, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, sagtį ir pan. – išsiskyrimas su artimu žmogumi, vyrui įžeisti, užgauti moterį.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, apsilieti – susitaikymas su artimaisiais.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti, palankios kelionės; patartina nešioti tamsiai mėlynų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Fatališkas metas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad pasistenkite neprarasti ir humoro jausmo bendraudami – šiandien bus paprasta susipykti tiek su artimaisiais, tiek su dalykiniais partneriais, šefu. Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui. Svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite liūdesiui, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti – nebrandinkite šiandien jokių vilčių. Verta imtis užvilkintų darbų, baigti pamirštus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus – galite būti įtraukti į avantiūrą. Pinigų skolinti nepatartina. Jei turite slaptų priešų, šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos. Atsakingus darbus bei susitikimus verta perkelti kitai savaitei.

Dvyniai (05 21–06 21). Apgaulingas metas – jums pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai Dvyniams. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Tai nepalankus metas naujovėms įgyvendinti, permainoms. Tiesa, bus sėkmingas senų, užvilkintų reikalų tvarkymas. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių. Beje, jūsų nuoširdumu gali piktnaudžiauti draugai.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite apdairūs atlikdami užduotis, labiau pasaugokite darbo vietą – išaugs klaidų, broko tikimybė. Geriausia šiuo metu ilsėtis, mat gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Beje, tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį, tad bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Likite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos, išmintingo patarimo.

Liūtas (07 23–08 22). Jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir pagalbos iš aplinkinių. Tačiau gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nekantrumo. Kitų trūkumus itin aiškiai matysite, tačiau dėl to nereikia užsiplieksti, pulti auklėti. Svarbių reikalų su užsieniečiais patartina netvarkyti, į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti – atidėkite tai rytdienai, kaip ir reikšmingų dokumentų pasirašymą.

Mergelė (08 23–09 22). Tai sunki diena, kai tuščia laukti teisybės, supratimo. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat vairuodami ar eidami gatve – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją. Būkite atsargesni su darbo technika, transporto priemonėmis – labiau tikėtini gedimai. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite – už iniciatyvą galite nukentėti. Ir nesistenkite patarinėti, jei nenorite vėliau likti apkaltinti, kad suklaidinote žmogų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Streso metas, kai sunku tikėtis likti teisingai suprastiems, išgirstiems, įvertintiems, tad labiau derinkitės prie aplinkybių, ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Gal pavyks kai ką reikšmingo suvokti? Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), kolegomis, dalykiniais partneriais – pats laikas siekti ištaisyti seną klaidą.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei būsite darbštūs bei konkretūs, savo užduotis atliksite tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo ir nepakliūsite į viršininkų nemalonę. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi, beje, ši diena ir yra tinkamiausia tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

Šaulys (11 23–12 21). Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti spręsdami dalykinius reikalus – nesusigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis. Nepervertinkite savo galimybių – galite tapti optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali lemti priešingus rezultatus – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasyvus, introvertiškas metas. Ne laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai, tad geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems, – neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu. Tinkamas laikas iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

Vandenis (01 20–02 18). Nevarginkite savęs bendravimu, nepriimkite atsakingų sprendimų – galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, jei jūsų sumanymo neremia sutuoktinis, partneriai, nerizikuokite. Nebūkite patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Didesnė autoavarijų, taip pat rankų traumų tikimybė. Saugokitės vagių, kontrolierių.

Žuvys (02 19–03 20). Nesitikėkite, kad dabartines problemas jums pavyks išspręsti lengvai. Vis dėlto pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės. Labiau vertinkite savo kolegų ar jums pavaldžių asmenų nuomonę bei triūsą. Gali kilti rūpesčių namuose ir darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą