Per trumpą laiką spėsite atlikti daug ir gerai

Tai aktyvus priešpilnio metas – būsite energingi, ryžtingi, drąsūs, atkaklūs, sugebėsite įveikti kliūtis, atlikti tai, kam vis nesiryždavote, kam trūko valios ir paskatų. Per trumpą laiką spėsite atlikti daug ir gerai. Pirma dienos pusė palanki asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą.

Tiesa, sėkmingas laikas bus tik iki 14 val. 20 min., tad iki to laiko vertėtų imtis naujų darbų. Būsite gana azartiški, ir tai naudinga – pasitikėkite apėmusiu įkvėpimu, į galvą šovusia mintimi: ekspromtas duos gerų rezultatų. Patartina daugiau bendrauti, susitikti su draugais, ieškoti bendraminčių. Geras laikas dirbti su informacija. Reikėtų daugiau dėmesio skirti vaikams ir jų draugams – tai padės sustiprinti jūsų ryšius. Ir iki 14 val. 20 min. tiks rinkti vardą, pavadinimą. Deja, vėliau – gana destruktyvus laikas, pavojingas tiems, kurie linkę kovoti, rizikuoti, veltis į konfliktus. Netiks aiškintis santykių, įrodinėti savo teisumo. Bus pavojinga skubėti, lenktyniauti, ypač kelyje. Po 14 val. 20 min. netiks pirkti ir vertingos technikos, peilių, ginklų. Tai gana nepalankus metas vyrams, sportininkams, vadovams, kariškiams. Antrą dienos pusę išaugs nelaimingų atsitikimų ir avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapne skraidyti, taip pat jei vardu kas nors pašauktų. Reikšmingi sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis; valtimi plaukti – jūsų gyvybei gresia pavojus.

Blogas ženklas: ant kelių vandenį išlieti, pamesti sagą, jei drabužis įplyštų, automobilis ar kita transporto priemonė sugestų važiuojant.

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, sutikti baltą katiną.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas svarbesniems reikalams tvarkyti; patartina nešioti visų spalvų drabužius, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Iki 14 val. 20 min. puikus metas – imkitės sudėtingų darbų, kuriems atlikti reikia išradingumo, sumanumo, įkvėpimo. Tarkitės su kolegomis, draugais dėl darbo problemų – rasite išeitį. Antrą dienos pusę bus svarbu nesivelti į konfliktus darbe, taip pat labai kruopščiai atlikti savo užduotis, nes dabar – klaidų metas. Būkite atidesni sveikatai – svarbu maisto kokybė, virškinimas.

Jautis (04 21–05 20). Iki 14 val. 20 min. sėkmingas metas, bet labai neįsibėgėkite: pagauti entuziazmo nė neatkreipsite dėmesio į realius (bet nematomus iš pirmo žvilgsnio) pavojus. Nemalonumai galimi dėl jūsų populiarumo visuomenėje, kūrybos, avantiūrų ar jūsų vaikų. Gali paaiškėti ir slaptas meilės romanas. Antrą dienos pusę būkite itin atsargūs su pinigais ir dokumentais.

Dvyniai (05 21–06 21). Joms atrodo, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, pernelyg ilgai sprendžiama. Tačiau jei įvykius paskubinsite jėga, tik įklimpsite į dar didesnes problemas. Vis dėlto iki 14 val. 20 min. gali nutikti ir kai kas gero – aplinkybės netikėtai pasisuks jūsų naudai, ir seno draugo dėka gali išsispręsti kai kas svarbaus. Vakare būkite atidesni nuotaikų kaitai jūsų šeimoje, labiau stebėkite ir saugokite vaikus.

Vėžys (06 22–07 22). Naujienos, gautos iki 14 val. 20 min., taip pat iki to laiko įvykę susitikimai bus naudingi, padės išvengti galimų nemalonumų, tad būkite atidūs draugo įspėjimams ir patarimams. Antrą dienos pusę būkite atsargesni vairuodami ir labiau pasaugokite savo turtą, namus.

 

Liūtas (07 23–08 22). Iki 14 val. 20 min. tinka tvarkyti svarbius finansinius, verslo reikalus, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, taip pat rėmėjų, investuotojų. Tačiau antra dienos pusė sudėtinga: dėl neapdairumo, skubėjimo galite patirti nuostolių. Mažiau tikėkite kitų pažadais, nereaguokite į reklaminius gundymus – galite likti apgauti. Vakare venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu – nesureikšminkite to, kas yra gyvenimo smulkmenos.

Mergelė (08 23–09 22). Kas per daug, tas nesveika: jeigu laikysitės aukso vidurio, problemų nepatirsite. Vis dėlto iki 14 val. 20 min. neblogas laikas, reikalui esant galite rizikuoti – pasiseks. Antrą dienos pusę, atvirkščiai, reikia būti santūresniems ir atsargesniems. Nereikėtų šeimos nariams, ypač sutuoktiniui, įrodinėti savo nuomonės – nebūsite suprasti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko rimto nespręskite ir nesiimkite. Tiesa, iki 14 val. 20 min. sėkmingas metas, kai gali savaime išsispręsti painus klausimas. Ir būkite atidesni šiandien išgirstiems dalykams, net užuominoms – suprasite tai, kas nuo jūsų buvo slepiama, kas jums neparodoma.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasiruoškite netikėtumams, tiesa, ryte jie bus iš tiesų geri, tačiau vakarop daug ką supainios ar sugadins. Visur siekite aiškumo ir konkretumo. Jeigu tik pastebėsite, kad kas nors nuo jūsų slepiama, tai rimto pavojaus signalas.

Šaulys (11 23–12 21). Naudinga iki 14 val. 20 min. susitikti su svarbiais žmonėmis ar viršininku darbo klausimu – kai kas gali pasikeisti į gera. Antros dienos pusės naujienas vertinkite atsargiai, kritiškai, nesižavėkite gautais pasiūlymais – tai gali būti provokacija.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tiems, kurie blogai atsimena senas pamokas, jos bus kartojamos antrą dienos pusę. Gali atsinaujinti pamirštos problemos su užsieniečiais, tolimais giminaičiais. Vakare nepatartina vykti į svečius. Ir nedarykite jokių išvadų apie naujienas, gautas vakare, – vėliau tai gali nepasitvirtinti. Tiesa, rytmečio naujienos, atėjusios iš toli, ir susitikimai su įtakingais asmenimis, užsieniečiais bus svarbūs jūsų ateičiai.

Vandenis (01 20–02 18). Iki 14 val. 20 min. rizika pasiteisins. Antrą dienos pusę nepasiduokite provokacijoms, mažiau tikėkite gražiais žodžiais. Nors daug kas nepatiks, nesiduokite užvaldomi ambicijų, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Bus didesnė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraleiskite geros progos ryte pasikalbėti su svarbiais žmonėmis – jie bus nusiteikę draugiškai, sutiks paremti. Antrą dienos pusę galite sužinoti kompromituojančių dalykų apie savo partnerius, tačiau kol nepatikrinsite, netikėkite. Galite nukentėti per pavydžius asmenis – elkitės kukliau. Ne mažiau svarbu neprovokuoti ir neįtarinėti sutuoktinio ar mylimo asmens.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą