Netiks tvarkyti finansinių reikalų

Nelengva diena. Nepraraskite santūrumo: būsite linkę nepaisyti blaivaus proto balso, pasiduoti spaudimui iš šalies. Ne viskas patiks, gali apimti skeptiškos nuotaikos. Bendraujant stigs aiškumo, šilumos, nuoširdumo – ko gero, tai ne pats geriausias metas su kuo nors dalintis savo mintimis, sumanymais, juolab jausmais. Diena netinkama ne tik svarbiems reikalams tvarkyti, bet ir bendrauti. Ypač reikėtų atsiriboti nuo svetimų asmenų arba tų, kurie bet kokia kaina siekia kontakto, – tai blogas ženklas, liudijantis, kad galite papulti į negerą priklausomybę nuo jus atakuojančio asmens (nesvarbu, ar dalykiniais, ar asmeniniais tikslais). Nederėtų užmegzti naujų pažinčių ir pasiduoti kitų nuomonei. Ne pats geriausias laikas ir susirinkimams ar kolektyviniams sprendimams priimti. Netiks tvarkyti svarbių finansinių reikalų, skolinti ar grąžinti pinigų. Bus didesnė avarijų (darbe, buityje, kelyje), traumų, skendimo tikimybė. Atsargiau su aštriais daiktais, instrumentais, karštais, degiaisiais ar nuodingais skysčiais. Gana nepalankus metas vyrams, vadovams, sportininkams, kariškiams. Venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų. Galimi dantų, galvos skausmai. 14 val. 24 min. baigiasi tiesusis Plutono judėjimas Žemės stebėtojo atžvilgiu – jis apsisuks ir ims judėti atatupstas. Atbulinis, arba retrogradinis, Plutono judėjimas tęsis iki spalio 3 d. Kai Plutonas juda atgal, pertvarkomas gyvenimas, griaunama tai, kas trukdo ateiti tam, kas nauja. Nepalanku aktyviai užsiimti magija, ekstrasensiniu gydymu – yra grėsmė pereikvoti savąją energiją.

Iš antradienio į trečiadienį sapnuose buvo gerai regėti dinamiškus vaizdus. Kovos, ginklai – kova su savais bei svetimais trūkumais, blogiu. Jei sapne plaukus nusikirpsite – jums pavyks atsikratyti nereikalingų dalykų savo gyvenime. Bet kokia žaluma – apgaulė, liūdesys. Zuikiai, katės – išgyvenimai. Vanduo – nemalonus santykių aiškinimasis, apkalbos. Valgyti – išbandymai, liga. Būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa. Matyti savo atspindį veidrodyje – jėgų, optimizmo praradimas, įspėjimas, kad patiriate kieno nors blogą įtaką.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; išsitepti purvu – nuostoliai; paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus; jei rankose lūžtų darbo instrumentai (ypač dirbant namuose) – gresia išsiskyrimas su artimaisiais; jei jus užpultų šuo ar katė – nesėkmė meilėje, sutuoktinio ar mylimo asmens neištikimybė.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną, rasti vaikišką žaisliuką – darna, skalsa namuose; rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas energingai tvarkyti reikalus; palankios spalvos – žydra, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Bjaurokas laikas, kai siekiama primesti savo nuomonę, interesus, valią kitiems. Prasideda pavojingas metas jūsų karjeroje – netikslus sprendimas, klaida dirbant ar bendraujant gali užkirsti kelią ateičiai, pakenkti jūsų uždarbiui. Tad nesiimkite nieko atsakingo, neaptarinėkite finansinių planų su partneriais, vadovybe, apskritai nesiginčykite su šefu. Galimi rimti nesusipratimai ir su tėvais – ne laikas demonstruoti ambicijas, galite likti be jų palaikymo.

Jautis (04 21–05 20). Žmoniškumas, šiluma šiandien bus itin vertingos savybės. Aplinkiniai dažnai bus nervingi, nesupratingi ar nelaimingi, tad pasiruoškite padėti jiems išmintingai patardami, nuramindami. Vis dėlto svarbius susitikimus, ypač su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis, reikėtų atidėti rytdienai. Beje, būsite linkę pervertinti savo jėgas bei galimybes, ypač bendraudami su vadovybe ar žmogumi, kuriam norite padaryti įspūdį, tad mažiau žadėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Šiandien bus lengva prarasti savitvardą, bet įvairūs sukrėtimai padės atverti akis, suvokti, ko jums nereikia gyvenime. Tikėtinas planų suirimas, netikėtos ar nemalonios išlaidos, galimos baudos. Taupykite jėgas, saugokite savo ramybę ir gerą nuotaiką. Ir likite atidesni, kad ir kuo užsiimsite, – bus didesnė traumų ir avarijų tikimybė. Venkite ko nors reikalauti iš artimųjų – nieko nepešite, o santykius sugadinsite. Nepatartina vakare į svečius eiti ar jų kviestis pas save. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis, gerai išsimiegoti.

Vėžys (06 22–07 22). Nors vieniems bus sunku, aplinkinių įtakos reikėtų vengti. Beje, per partnerius, sąjungininkus galimi nemalonumai. Gali atsinaujinti rūpesčiai ir per tuos, su kuriais esate išsiskyrę. Tikėtinos provokacijos tiek iš sutuoktinio, veiklos partnerių, tiek iš konkurentų, priešų. Tad pasistenkite užkasti karo kirvį ir su niekuo nesivaidyti, ypač su sutuoktiniu (vakare prireiks antrosios pusės ramaus, užjaučiančio žodžio). Beje, jei labai pyksite ant kitų (antrosios pusės, visuomenės), tai reikš jūsų pretenzijas sau.

Liūtas (07 23–08 22). Net jei nieko nenorėsite girdėti apie savo trūkumus, kai ką sužinosite. Nenustebkite, jei be pagrindo ims priekaištauti artimieji, kolegos ar šefas, be priežasties ges automobilis ar darbo technika, kils nenumatytų kliūčių veikloje, nesusipratimų bendraujant su žmonėmis. Dažniau šypsokitės ir nepraraskite savitvardos bei kantrybės dėl niekų – šių savybių gali prireikti kur kas rimtesnėje situacijoje. Siekite viską daryti atsakingai, kokybiškai, bet atsargiai (galimos traumos). Labiau saugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Stigs objektyvumo, kantrybės, kaip ir galimybių veikti ar laisvų pinigų. Tik neįsivelkite į avantiūrą norėdami pataisyti esamą padėtį. Nebūkite labai griežti bei reiklūs savo vaikams, taip pat tėvams, venkite ginčų, nebūkite užsispyrę ir per daug principingi. Saugokite gerus santykius su vaikais, mylimu asmeniu bei kolegomis, taip pat savo sveikatą. Išaugs traumų dirbant rankomis ir autoavarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vertėtų taisyti senas klaidas, atlikti pamirštus ar užleistus darbus. Jei ieškosite lengvų kelių, mėginsite gudrauti, pateksite į dar keblesnę padėtį. Neskubinkite įvykių eigos, neviršykite savo įgaliojimų, nespauskite žmonių, nuo jūsų priklausančių, – šiuo metu reikalai bus tvarkomi ne itin greitai. Gilinkitės į savo praeitį ir į šeimos santykius – taip suvoksite nesėkmių priežastis. Ir neišsiliekite ant mylimo žmogaus ar vaikų – kodėl jie turi kentėti dėl jūsų sunkumų?

Skorpionas (10 24–11 22). Greitai – nereiškia gerai. Jokių skubotų išvadų ir sprendimų. Tai komplikuotų permainų metas, kai atsiveria naujų perspektyvų, tačiau neskubėkite – jos gali būti apgaulingos, klaidinančios. Pasisaugokite spąstų. Nesikarščiuokite dirbdami kompiuteriu, sudėtinga darbo technika, atidžiai vertinkite jus pasiekiančią informaciją, kitaip galite suklysti ir patirti nuostolių, traumų. Neverta ginčytis su artimaisiais, sutuoktiniu – galite per skaudžiai užgauti. Pasisaugokite liežuvautojų, vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite konfliktų – dėl nesutarimų galite prarasti tvirtą pagrindą po kojomis. Mažiau tikėkitės iš šios dienos pažadų, patys irgi neįsipareigokite, taip pat būkite kuklesni, atsargesni. Ne laikas spręsti finansinius klausimus, netinka pasirašyti ir svarbių finansinių dokumentų, net žodžiu įsipareigoti. Netinkamas laikas ir teikti kam nors dovaną ar ją priimti. Nepalankus metas ir vertingam pirkiniui. Nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, venkite priekaištauti, nesiaiškinkite šeimos išlaidų ir neplanuokite jų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite linkę į viską reaguoti per greitai, per karštai reaguoti ir dėl to tik pabloginsite situaciją. Nebūkite kategoriški, tiesmuki. Kad ir kas atsitiktų, pasistenkite šypsotis, dažniau nusijuokti – tai padės nereaguoti į provokaciją. Neskubėkite niekam (ypač savo šefui, tėvams) rėžti į akis teisybės (deja, tai nebūtinai bus teisybė), nesivelkite į konfliktus su kolegomis, klientais. Būkite atidesni su darbo technika, aštriais įrankiais, karštais daiktais, skysčiais. Venkite rizikuoti kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Tai nepalankus metas aktyviai tvarkyti reikalus, kovoti – nieku rimtu neužsiimkite, net jei būsite įsitikinę savo teisumu. Nesivelkite į intrigas darbe, venkite kaltinti kitus, aplinkybes – geriau pripažinkite savo kaltes. Kad ir su kokiais nesmagumais susidursite, nepanikuokite, nepradėkite piktintis. Ką galite, atidėkite, o šiandien ilsėkitės, nieko rimto neveikite. Dažniau įsiklausykite į savo vidinį balsą ir mažiau paisykite abejojančių jumis nuomonės.

Žuvys (02 19–03 20). Neprognozuojamų permainų laikas, kai judama viena kryptimi, o atsiduriama kitoje vietoje, ir dar su kita kompanija. Nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – ne laikas ko nors prašyti, ko nors tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų. Venkite rizikuoti turimais pasiekimais ir pasisaugokite piktų, kerštingų asmenų. Neerzinkite šefo savo naujais pasiūlymais ir reikalavimais. Sumanymus brandinkite, bet neskubėkite jų įgyvendinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą