Teks spręsti pastarųjų dienų problemas

Diena panaši į vakarykštę, tad teks spręsti pastarųjų dienų problemas. Akistata su dalykais, kurių anksčiau nežinojote, kurie atsivėrė dabar, gali tapti nusivylimo priežastimi, bet šiuo metu tai reikalinga, nes sustabdys klaidingame kelyje, privers iš naujo apmąstyti ir pasirinkti, kas jums svarbiausia. Mažiau planuokite, mažiau vilkitės – būtent šiandien viltis „įsivaikins“ ne vieną naivuolį... Jūsų ketinimai turi būti pagrįsti, o planai realūs. Netikėkite tais, kurie siūlo išskirtinę prekę (paslaugą), žada nepaprastus dalykus, tokius kaip amžinasis variklis ar pasaulio pabaiga, – tai brangiai kainuos ir niekaip neatsipirks. Elgesys dažnai gali būti impulsyvus, sprendimai spontaniški, tad nepraraskite šaltakraujiškumo siekdami užsibrėžto tikslo, tvarkydami finansinius reikalus, taip pat ką nors pirkdami ar išlaidaudami. Ši diena ne mažiau konfliktiška ir avaringa kaip ir vakarykštė. Pavojai išlieka tie patys. Didelė technikos gedimo tikimybė, dėl to galimos nelaimės dirbant ar važiuojant automobiliu. Nemaža nelaimingų atsitikimų tikimybė vandenyje, per svaigalus, narkotikus, dujas, ginklus, aštrius instrumentus (ypač peilius). Labiau tikėtini įtampos sukelti galvos skausmai, kojų, galvos, akių, nosies traumos. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, su elektra bei elektros prietaisais.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį venkite rizikingų pramogų – patartinas ramus bendravimas šeimoje, išlieka traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Niūrios nuojautos gali pildytis, tad nedarykite nieko, kas jums kelia įtarimą, nesusidėkite su draugais, dėl kurių nesate tikri. Nieko neplanuokite, būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus, nes viskas dar gali virsti aukštyn kojomis. Ne metas daryti rimtas išvadas, užtrenkti kam nors duris – kategoriškumu tik dar labiau sukomplikuosite reikalą. Nerizikuokite pinigais bei einamomis pareigomis.

Jautis (04 21–05 20). Įtemptas laikas – aplinkiniai daug reikalaus, turėsite būti geriausi! Tad jei dabar jūsų situacija kritinė ir nesijaučiate stiprūs, verčiau atsitraukite ir palaukite, kol audros praūš. Jei jums ko nors reikia iš aukšto, įtakingo asmens ar savo šefo, pagaliau tėvų, prašykite neįkyriai, taktiškai. Bet koks spaudimas išprovokuos atvirkščią reakciją ir sugadins jūsų reputaciją. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nevertėtų jų skolinti draugams ar giminaičiams – ilgai neatgausite.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuo pat ryto pasistenkite sau neleisti nervintis, skubėti, aiškintis santykių. Visa tai geriau atidėti savaitgaliui, o dar geriau pirmadieniui – tuomet bent kokią nors naudą pajusite. O ši diena vis dar apgaulinga. Svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su svarbiais asmenimis, užsieniečiais, irgi geriau atidėti. Venkite kištis į svetimus reikalus (net jei kas nors prašytų), aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi – rizikuojate savo karjeros stabilumu bei sielos ar sąžinės ramybe.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkoka diena, būtų naudinga atidėti visus svarbius reikalus kitai savaitei. O šiandien mažiau iš savęs reikalaukite ir mažiau save peikite – verčiau raskite priežasčių save pagirti: vargu ar aplinkiniai bus nusiteikę jus pagerbti komplimentais. Nereikėtų per daug tikėtis pagalbos, supratimo iš šalies. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (retsykiais pravartu ir atleisti), ypač jei turite pretenzijų dėl jausmų, dėmesio ar pinigų stokos. Nė nepajusite, kaip sutirštinsite spalvas.

Liūtas (07 23–08 22). Įsižeisite, supyksite, nusivilsite dėl menkiausių priežasčių. Tai permainingas, neramus laikas, gresiantis nuostoliais, nusivylimais neatsargiems, lengvabūdiškiems asmenims. Panašios klaidos darbe gali lemti pralaimėjimą, pareigų pažeminimą. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – teks vėliau perdaryti. Atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais. Beje, mažiau reikalaukite iš sutuoktinio ar mylimo žmogaus – jūsų santykiai gali atšalti. Galimi apsinuodijimai maistu, svaigalais, vaistais.

Mergelė (08 23–09 22). Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su kolegomis, šefu, ypač jei nesinori prarasti darbo vietos ar būti pažemintiems karjeroje. O tai gali įvykti ir tuomet, jei paaiškės veiklos finansinės klaidos (dėl nesąžiningumo ar kompetencijos stokos), jei iškils į paviršių jūsų meilės nuotykių paslaptys ar netikęs elgesys šeimoje. Itin atidžiai viską darykite – bematant būsite apkaltinti nekompetencija ar nesąžiningumu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas pasikliauti kitais – netyčia gali suklaidinti ir savi. Jei viską darysite patys savarankiškai, patirsite mažiau nesėkmių. Ir jokių avantiūrų, net jei kiti jums garantuos sėkmę, – netikėkite šiandien niekuo. Būkite atidesni savo vaikams – galimas dalykas, kad dabar jiems itin reikia jūsų taktiškos, nuoširdžios pagalbos. Ne laikas priekaištauti mylimam žmogui dėl dėmesio stokos – liksite nesuprasti (geriausiu atveju).

Skorpionas (10 24–11 22). Išbandymų metas, tad niekur nesiveržkite: atsimušite į neaišku iš kur atsiradusias kliūtis. Ir neskubėkite, nesiblaškykite, ypač dirbdami su pinigais ar aštriais instrumentais. Gali tekti užsiimti savo giminaičių, artimųjų problemomis. Labiau tikėtinos traumos, konfliktai, nelaimingi atsitikimai. Jei esate nekaip nusiteikę, geriau nevairuokite automobilio – nemaža avarijų tikimybė. Patartina daugiau laiko praleisti namuose su savais.

Šaulys (11 23–12 21). Jei jums sunku nekalbėti apie tai, ką manote, tuomet būkite tikri, kad aštrių konfliktų neišvengsite ir įgysite naujų priešų. Mažiau tikėkite paskalomis, tikrinkite, net tariamai patikimą informaciją iš „rimtų“ šaltinių – kitaip tapsite kieno nors blefo bei savo karštakošiškumo auka. Nerizikuokite vairuodami. Kad ir kuo užsiimsite, nepamirškite laikytis saugumo technikos reikalavimų. Saugokitės vagių, telefoninių sukčių, liežuvautojų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Likite budrūs: dabar jus bus lengva suklaidinti finansų srityje. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Didelių finansinių vilčių puoselėti nederėtų, netiktų tvirtinti rimtų sandorių ar ilgalaikio darbo sutarčių, bet neatsisakykite šiandien gautų pasiūlymų laikinai veiklai. Gresia skandalai šeimoje dėl nepateisinamų išlaidų ar dėl kvailo pavyduliavimo. Vis dėlto netinka aiškintis santykių su antrąja puse ar mylimu žmogumi – maišto išvengti bus sunku.

Vandenis (01 20–02 18). Šiek tiek daugiau aiškumo, tvirtumo mąstant apie ateitį, bet nepasitenkinimas esamais rezultatais akivaizdus. Kol kas reikėtų atsisakyti aukštų siekių, gigantiškų užmojų – šiuo metu jie neįgyvendinami. Ir nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie mėgintų paveikti jūsų valią, sprendimus. Būkite atsargūs važiuodami, nemėginkite laimės lošdami ar žaisdami azartinius žaidimus. Labiau pasaugokite vaikus, būkite jiems atidesni – jie gali turėti slaptų rūpesčių.

Žuvys (02 19–03 20). Atsipalaiduokite, užsimirškite ir atidėkite visus reikalus į šoną. Tai, beje, padės suvokti klaidų priežastis, aptikti nesąžiningus kolegų ar partnerių poelgius. Jei tektų dirbti, būkite itin atidūs ir susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją, ypač susijusią su pinigais ar veikla. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Būkite atidesni maisto kokybei. Patariama eiti anksčiau ilsėtis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą