Tai sudėtingas painiavos laikas

Vyraus maištingos nuotaikos, provokuojančios konfliktus, santykių aiškinimąsi. Tačiau tai ta diena, kai vargu ar būsime teisingai išgirsti, suprasti. Tad geriau savo nuomonės garsiai neviešinti, vengti su kuo nors diskutuoti, ką nors mokyti. Tai sudėtingas painiavos laikas, kai geriau nebūti tikram tuo, ką matai, ką girdi, kai verta atidėti svarbesnį sprendimą bent jau rytdienai, o dar geriau – sekmadienio pirmai pusei. Šiandien galite lengvai suklysti ar būti apgauti, tad geriau neskirti svarbių susitikimų, nepasirašinėti reikšmingų dokumentų, nepriimti naujų sprendimų. Atidžiau tikrinkite ir gaunamą informaciją, aklai nieko nežadėkite, neįsipareigokite. Kelionėms, naujoms pažintims užmegzti, svarbiems susitikimams, pasitarimams bei susitarimams, apskritai kolektyviniams sprendimams priimti irgi netinkamas laikas. Nepalanku pradėti naujų darbų, tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, tvirtinti sandorių, pirkti ryšio technikos, transporto priemonių. Patartina vengti minios, spūsties. Bus nemenka apgaulių, vagysčių, automobilių avarijų tikimybė. Gali suaktyvėti telefoniniai sukčiai. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, nerizikuokite kelyje. Labiau pažeidžiamos bus rankos, galva. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, regėti ugnį ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis vis dar įtemptas, tačiau tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti žalių tonų drabužius, vengtini natūralios odos drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Provokacijų metas, kai lengva užsiplieksti ar kitą kovai išprovokuoti. Galite nukentėti per karštakošiškumą, smalsumą. Nieko neprašykite, nieko nereikalaukite – būkite kuklesni, atsargesni. Ir neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų – jūsų liežuvis tampa priešu. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti ir rizikingai vairuoti automobilį.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia, tad nesinervinkite. Nesiimkite sudėtingų, atsakingų darbų. Labiau pasaugokite savo paslaptis, ypač susijusias su karjera, – tikėtinas informacijos nutekėjimas. Patartina daugiau ilsėtis ir apskritai verčiau likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia. Būkite atidesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtingas metas, kai galite iš esmės suklysti. Nesiimkite nieko svarbaus, nesureikšminkite nei gerų pasiūlymų, komplimentų, nei blogų naujienų, kritikos. Partneriai, net draugai gali nepateisinti jūsų pasitikėjimo – pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtam planų suirimui. Nebūkite patiklūs – šiandien bei rytoj išgirsta informacija gali nepasitvirtinti.

Vėžys (06 22–07 22). Pavojingas metas – ne laikas spręsti svarbius karjeros klausimus. Netinka kreiptis su svarbiais pasiūlymais į aukštus, įtakingus asmenis, kaip ir su jais ginčytis, ką nors įrodinėti vadovybei, – savo tikslo nepasieksite. Kad ir kuo darbe užsiimsite, itin atidžiai atlikite užduotis – padarytos klaidos pakenks jūsų karjerai. Labiau pasaugokite gerus santykius su tėvais.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite kalbų apie savo ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla ar santuoka. Ir nepasikliaukite kieno nors autoritetu, svetimomis nuomonėmis, nepatikrintomis kalbomis, taip pat venkite garsiai sakyti savo nuomonę, už ką nors laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Nepalankus metas viešnagėms, kelionėms.

Mergelė (08 23–09 22). Fatališkas laikas – gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe ar net atsisakyti senos svajonės. Būkite atidesni atlikdami kasdienines užduotis, vairuodami automobilį – galite lemtingai suklysti. Bus didesnė gedimų, avarijų tikimybė. Tiesa, sekmadienis vėl puikus, tad jei jau reikia su kuo nors svarbiu susitikti, patarti, rūpimą klausimą geriau atidėkite sekmadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Problemos gresia dėl senų neįvykdytų pažadų. Galite patirti stresą ir per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Beje, dėl vaikų, sutuoktinio ar dalykinių partnerių problemų gali tekti pakeisti planus. Kad ir kas įvyktų, ne laikas teisti, aiškintis teisybę. Venkite konfliktų su savo pora, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais.

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubinkite įvykių – tai tuščia. Būkite atidesni atlikdami kasdienius darbus, ką nors dirbdami rankomis, skaičiuodami, rašydami, taip pat vairuodami transporto priemonę ar eidami gatve. Dažniau klysite, tad aiškinkitės savo silpnas vietas ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią nors negerą naujieną – galimas dalykas, kad kas nors ką nors supainiojo.

Šaulys (11 23–12 21). Nepersistenkite, nesivelkite į jokias avantiūras, niekam nieko nežadėkite. Šios dienos susitikimai bei susitarimai neperspektyvūs. Jei teks bendrauti su svarbiais žmonėmis – būkite atidūs, kad neprišnekėtumėte, ko nereikia (neužkibkite ant komplimentų kabliuko). Taip pat būkite atidesni savo vaikų kalboms, mylimo žmogaus užuominoms, išgirstoms iki pietų, – tai gali būti rimtas signalas. Beje, vaikai bus linkę meluoti, tad neskubėkite patikėti viskuo, ką jie pasakys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. Darbe nepersistenkite dėl šefo – vargu ar jis tai supras, juolab įvertins. Netinkamas metas svarbiems pokalbiams (ne tik su šefu, bet ir su mylimu žmogumi ar tėvais), ypač venkite reikšti savo nuomonę. Didesnė traumų dėl neatsargumo, per didelio pasitikėjimo savo jėgomis tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu, neprisiimkite atsakomybės už naują reikalą. Net jei nieko blogo nejausite, vis vien nerizikuokite. Atsargiau žadėkite ar skolinkite vertingus daiktus, techniką (ypač automobilius, telefonus). Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus (rankines, pinigines, užrašų knygutes, taip pat dokumentus) bei paslaptis.

Žuvys (02 19–03 20). Niekuo rimtu neužsiimkite – tai geras laikas ieškoti klaidų, trūkumų, nuostolių priežasčių. Beje, bus pavojinga tikėti sėkme ar kieno nors gerais norais. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis. Būkite apdairesni vairuodami, pasisaugokite vagių, apgavikų, sukčių (ypač telefoninių), liežuvautojų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą