Netikėkite šios dienos sėkme

Netikėkite šios dienos sėkme – ji apgaulinga. Neverta gundytis ir šiandien atsivėrusiomis perspektyvomis, gautais pasiūlymais (ypač finansiniais). Nors būsite veiklūs, kupini jėgų, sumanymų, nederėtų imtis ko nors svarbaus ar naujo – tai lems nusivylimą, nuostolius. Deja, tai bloga diena piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, atsakingiems finansiniams sprendimams priimti, sandoriams tvirtinti, finansinėms operacijoms, įsipareigojimams, susitarimams, kitiems svarbiems dokumentams tvirtinti, nors galite būti verčiami aplinkybių sutikti su abejotinomis, gal net negarbingomis ar jums nenaudingomis sąlygomis.

Taip pat nedera išlaidauti ar įsimylėti, ypač iki 18 val. 25 min., kol tęsis moterims nepalankus metas. Joms šiandien apskritai verta atsisakyti aktyvios, ypač agresyvios, pozicijos tiek bendraujant darbo klausimais, tiek sprendžiant asmenines problemas. Ne pats geriausias laikas mėginti laimėti patinkančio vyro dėmesį, kovoti už mylimą asmenį, jausmų išsaugojimą – nesiaiškinkite santykių, neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui: spaudimu galite atstumti. Geriau neskirti meilės pasimatymų, juolab neaptarinėti jausmų nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu – retas kuris sugebės likti taktiškas, parodyti deramą šilumą, skirti pakankamai dėmesio, juolab suprasti jūsų jausmus, emocinius poreikius. Tinka namuose įrenginėti vandens valymo aparatus, statyti įvairius vandens filtrus.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus ir blogai ką nors valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus – apkalbos, liga.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus atsakingiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Reikalai strigs. Nieko baisaus – dar turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. Tad neskubinkite įvykių, mokėkite atsitraukti. Gresia nelabai malonūs pokalbiai su darbdaviu, skolininkais, šeimos nariais. Nepatartina tvarkyti reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, gyvenamosios vietos pakeitimu. Ne laikas su vadovybe aptarinėti finansines perspektyvas, kaip ir su savo pora aiškintis meilės santykius (tai geruoju nesibaigs). Geriausia būtų šią dieną praleisti namie.

Jautis (04 21–05 20). Stigs erdvės bei laiko reikalingam manevrui veikloje, tad jūsų elgesys turi būti lankstus ir nesuvokiamas konkurentams, priešams. Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams (ypač bendraudami su mylimu žmogumi arba savo kreditoriumi, šefu) – tuščiai laiką sugaišite ar net susipyksite. Mažiau žadėkite, nieko iš kitų neprašykite. Mokėkite saugoti paslaptis, ypač susijusias su finansiniais reikalais. Būkite itin atidūs su asmeniniais daiktais, dokumentais – kai kas svarbaus ir reikalingo gali pasimesti. Pasisaugokite vagių bei pagyrūnų.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesitikėkite nei šiandien, nei rytoj iš ko nors sulaukti pagalbos – jums padės nebent tuomet, kai patys rasite išeitį. Bet labiausiai tikėtina, kad patiems teks kam nors pagelbėti, finansiškai paremti (tik nesugalvokite teikti dovanų, kyšių). Būkite taupesni, nuosaikesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonius reikalus. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti, geriau atsisakyti neva vertingų pasiūlymų.

Vėžys (06 22–07 22). Svarbių reikalų tvarkymo niekam nepatikėkite (šiuo metu už jus niekas nieko geriau nepadarys). Neišsigąskite, jei kas nors prikiš senus neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykų, kuriuos slėpėte. Ir nepriimkite jokių staigių sprendimų, ypač jei teks mokėti pinigus ar pasirašyti atsakingą dokumentą. Nebūkite agresyvūs mylimo žmogaus atžvilgiu, kita vertus, nesitikėkite, kad ir į jūsų malonų dėmesį ar dovaną bus sureaguota adekvačiai. Geriausia šiandien neskirti meilės pasimatymų.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkokas laikas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Nereikėtų imtis sunkių, alinančių darbų, priimti atsakingų sprendimų (ypač finansinių) – apsiriksite. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į provokacijas, nes ne savo valia galite būti įtraukti į kompromituojančius reikalus ar nereikalingą flirtą. Nebūkite patiklūs bendraudami su iš toli atvykusiais asmenimis. Jei kiltų nepasitenkinimas santuoka, sutuoktiniu, neskubėkite aiškintis santykių, juolab išeiti iš namų: tai laikinas impulsas, kurio vėliau gailėsitės.

Mergelė (08 23–09 22). Nieko nekeiskite, džiaukitės tuo, ką turite. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę. Nesikiškite į įvykių eigą, partnerių sprendimus. Savo darbus atlikite itin kruopščiai, niekam jų nepatikėkite – dėl padarytų klaidų galite patirti nemenkų nuostolių ir net netekti darbo vietos. Ne laikas aiškintis meilės santykius – tai nebus mandagus ar ramus pokalbis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dera imtis visų užduočių, kurias krauna darbe, bent jau todėl, kad viršininkai nesuabejotų jūsų atsidavimu bei galimybėmis. Kita vertus, šios dienos problema – kokybė. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, artimiesiems – vargu ar ką nors pešite reikalaudami, keldami ultimatumus.

Skorpionas (10 24–11 22). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei tikitės. Nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius verčiau atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą. Neskubėkite žavėtis avantiūristiniais pasiūlymais, projektais – šiuo metu būsite linkę pasiduoti iliuzijoms. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui.

Šaulys (11 23–12 21). Sunkoka diena, tačiau likite draugiški, diplomatiški ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja. Neatsargus žodis, neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal. Tai emociškai įtemptas metas, kai svarbu nepasiduoti kraštutinumams – neskubėkite nei nusiminti, nei euforiškai džiaugtis. Nerizikuokite pinigais, turtu. Nors nepalanku skolinti pinigų, juolab juos investuoti, vis dėlto tinka ką nors aukoti labdarai. Būkite dosnūs ir nenusiminkite, jei ko nors neteksite – tai karminių praradimų laikas. Beje, nepatartina ir įsimylėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklausys, – šiuo metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad ne laikas veltis į kovą, konfliktus. Ir mažiau ginčykitės, neįrodinėkite savo tiesų sutuoktiniui. Labiau paisykite partnerių, šeimos narių nuomonės, ypač finansų srityje. Tačiau geriau visai nepriimti sprendimų sprendžiant piniginius ir turto, taip pat meilės reikalus: jie gali tapti nuostolių ar nusivylimo priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs sutuoktiniui. Beje, neskubėkite išeiti ar išvaryti savo antrosios pusės, jei apėmė įtarimai, pavyduliavimas, – tai gali būti klaida.

Vandenis (01 20–02 18). Ne laikas atsipalaiduoti – susitelkite, imkitės sunkių, gal net nemalonių darbų. Venkite prieštarauti vyresnybei, nesiginčykite su kolegomis, pasiruoškite galimiems priekaištams ar net nuobaudoms – atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos. Vis dėlto pasistenkite nesuirzti dėl įvairių nesklandumų darbe, nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite linkę sureikšminti kolegų bei artimų žmonių „nusižengimus“, tad venkite moralizuoti. Palankus metas iš esmės tvarkytis namuose. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai, ir galite be paliovos sielotis, nervintis, ypač dėl pinigų, santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tik nesiimkite jokių priemonių padėčiai pataisyti – tuomet tikrai ką nors sugadinsite. Beje, neįsivelkite į finansines avantiūras – jums stigs atsargumo, pervertinsite savo galimybes. Ne laikas mėginti laimę ir širdies reikaluose: ryžtas kam nors atskleisti savo jausmus nebus sėkmingas sprendimas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą