Šiandien reikalingas mokėjimas laikyti saugų atstumą

Svarbius sprendimus dera priimti patiems, savarankiškai – ne laikas tartis, leisti, kad kas nors darytų įtaką. Vis dėlto tai tinkamas laikas tvarkyti įvairius reikalus, susijusius su veikla. Nors diena gana aktyvi, reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos ir vengti persidirbti. Reikėtų vengti naujų pažinčių, žmonių, mėginančių primesti savo nuomonę, – šiandien reikalingas mokėjimas laikyti saugų atstumą. Tai santūrumo ir susitelkimo metas. Iš esmės naujų darbų nepradėkite – atidėkite tai kitai dienai. Patartina imtis tų darbų, kuriuos ir vieni galite įveikti. Netinkamas laikas avantiūroms, rizikingiems sumanymams įgyvendinti. Ir niekur neskubėkite, nebūkite patiklūs – bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją (ypač finansinę), – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, pinigams skolintis arba grąžinti. Pasisaugokite sukčių, atsargiau bendraukite su tarpininkais – būsite labiau įtaigūs, patiklūs.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – sėkmė finansų srityje, blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų metalinis daiktas, peilio ašmenys – gresia pavojus, nužiūrėjimas; sušlapti, būti netyčia vandeniu aplietam – jūsų paslaptis gali išaiškėti; pamesti sagą – apsaugos praradimas; jei jums sėdint sulūžtų kėdė, lipant – laiptai, gulint – lova – tai reiškia neturtą, šeimos iširimą.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite dabartinius išbandymus; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite nereikalingo dalyko gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą – nugalėsite priešus; rasti pamestą peilį – sėkmė (jei jį paimsite ir toje vietoje paliksite monetą – noro išsipildymas, pergalė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Imkitės tik iš tiesų neatidėliotinų reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga jūsų veikloje bei gyvenime, – visko nespėsite. Patartina susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų pasiūlymų dėl veiklos neatmeskite, tačiau sutikimo duoti nereikėtų. Labiau pasirūpinkite savo sveikata, būkite atidesni maistui – jo kokybė šiuo metu svarbu.

Jautis (04 21–05 20). Suprasite svarbius dalykus ir rasite atsakymus į klausimus, kurie seniai kankino. Tad nesidairykite į kitus: remkitės savimi, savo patirtimi – kaip reikia pasielgti, šiandien niekas nežinos geriau už jus! Ne laikas ko nors iš kitų prašyti – patys kuo puikiausiai susitvarkysite su problemomis: būkite tikri, padės jūsų populiarumas, autoritetas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ugdykite kantrybę – šią savaitę vargu ar ką pavyks paskubinti. Jei nekaip jaučiatės – geriau patinginiauti ir, jei norisi ką nors atidėti, atidėti rytdienai. Ne laikas įsipareigoti tvarkant finansinius dalykus. Beje, galimos nenumatytos ar priverstinės išlaidos. Nesiimkite rūpesčių, susijusių su skolininkais ar mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu, – šiems reikalams netikęs metas.

Vėžys (06 22–07 22). Idėjos, kurios šaus į galvą, bus naudingos, tiesa, neskubėkite jomis naudotis – reikia sulaukti tinkamesnio laiko. Šiandien gali trūkti jėgų, tad nesigriebkite sunkių darbų ir nesistenkite už visus viską atlikti (šiandien geriau atsakyti tik už save), daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Svetimos pagalbos irgi priimti neskubėkite. Nors nesunkiai rasite kompromisą, nepulkite siūlyti savo paslaugų ar partnerystės.

Liūtas (07 23–08 22). Galimi nežymūs nesklandumai, dėl kurių nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti, priimti sprendimus automatiškai. Vis dėlto tai tinkama proga neįdomiems, bet privalomiems darbams nudirbti, tad negailėkite jėgų. Verta tikrintis ir stiprinti sveikatą, o ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkminga diena, kad ir kuo užsiimsite. Tik būkite atidesni vidiniam balsui ir nedarykite nieko, ko nesinori. Nepasiduokite įkalbinėjami, o jūsų kantrybę gali mėginti šeima, vaikai, mylimas žmogus. Verta tvarkyti savo vaikų reikalus. Ir pamąstykite, kaip galite padėti mylimam asmeniui. Beje, ne laikas jam pavyduliauti, priekaištauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Introvertiškas metas, netinkamas dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines bei šeimos problemas. Įvertinkite savo bendravimo ratą – galbūt verta jį susiaurinti. Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbesnius reikalus atidėti rytdienai ar net kitai savaitei. Tiktų tvarkyti namus (palanku magiškai juos valyti). Išpildykite savo vaiko norą.

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubėkite išsakyti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti. Geriau atsiriboti nuo kolektyvo nuomonės. Neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba – venkite patekti į kieno nors priklausomybę. Gerai svarbesnius susitikimus atidėti rytdienai. Taip pat nepatartina priiminėti svarbių finansinių ar verslo sprendimų. Venkite spūsties – galimi nelaimingi atsitikimai, traumos, vagystės.

Šaulys (11 23–12 21). Sudėtinga diena – jūsų reikalai gali kiek strigti ir kol kas nieko nepavyks paskubinti. Ne laikas prašyti paramos. Patys irgi mažiau žadėkite. Elkitės atidžiau, neskubėkite sakyti, ką manote, ir labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais (ypač sutuoktiniu) – kitaip jūsų laukia nemalonios permainos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Remkitės tik savimi. Tai sėkmingas laikas ryžtingai tvarkyti nebaigtus reikalus. Pasiteisins apgalvota rizika. Nesistenkite labai reikštis – šiandien viskas priklausys nuo jūsų įdirbio, tad jei jis pakankamas, diena bus puiki. Vis dėlto vakare pasistenkite labiau susitelkti į artimų žmonių interesus.

Vandenis (01 20–02 18). Nereikėtų per daug tikėtis sėkmės, tad bet ką galite drąsiai atidėti. Nesukite galvos dėl keblumų – dabar reikia išlaukti. Kitų irgi neskubinkite – tai tuščias reikalas, vis vien viskas strigs. Bus svarbu neskolinti pinigų ir atsiriboti nuo nemalonių žmonių bei nesmagių darbų. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta, kam buvo anksčiau pasiruošta.

Žuvys (02 19–03 20). Patys rasite išeitį, tenkinančią visus. Tiesa, sėkmei užtikrinti bus svarbūs geri santykiai su vadovybe. Naudinga prisiminti ir pamirštus dalykus – anksčiau įgyta patirtis, seni draugai taps atspara. Vis dėlto nepersistenkite niekur, nepersidirbkite – taupykite jėgas. Daugiau dėmesio skirkite poilsiui bei organizmui stiprinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą